Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר לקעקוע קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בשנקין בת"א מקום שנקרא "ז'ובינו" ושם יש מקעקע תותח על בשם אייל.

הבחור פשוט אמן, את שני הקעקועים שיש לי עשיתי אצלו.

זו לא עבודה פשוטה כל כך, תהיה בטוח שהוא יעבוד לך לפחות שעה על הקעקוע,

אני מתאר לעצמי שזה יהיה באיזור ה-500-600 שקל...

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
urban racer,

מיתוס או לא,כשאני עשיתי קעקוע המקעקע פתח בנוכחותי סט מחטים חדש,אז אל תקבע כל כך נחרצות.

לא סטריליזטורים ולא נעליים,זה לא פיטמה של בקבוק של תינוק שאמא היסטרית מחטאת,זו מחט שחודרת לך לעור ואם במקרה הבחור הקודם אותו דקרה נושא את שילוש האותיות המאיים HIV אזי אתה עלול להיות בבעייה.

לכן,לא להתפשר על מחטים שעברו סטריליזצייה,להתעקש על מחטים חדשות,זה מאוד פשוט וכל מקום שמכבד את עצמו גם יספק את זה.

זה היה נכון פעם כי כל מקעקע היה מכין לעצמו את המחטים.

היום זה עולה גרושים וקשה לי להאמין שיש מקעקע מספיק אידיוט שלא ישתמש במחט חדשה לכל קעקוע...

פורסם

few things.

a) on the 21st ill be undergoing my 5th tattoo, all of them are waaaay larger then 7X7 Cm, so i have my share of knowledge in the idustry

b) the fact that youve seen a a tattoo artist open the needle from a fresh package, dosent mean the needle is new.

c) the studio i get my ink at make hes own needles from surgical stainless and its one of the most respected tattoo artist in israel.

d) just for kicks

http://www.superiortattoo.com/ProductInfo/20064.aspx

32$ for the smallest type

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ידידי,

טוב לך לעשות קעקועים עם מחטים שעברו חיטוי ?

שיהיה לך בכיף.

אבל תעשה טובה,אל תשכנע שזו הדרך שצריך להיות.

בהחלט אפשר לעשות קעקוע עם מחטים חדשים,לא צריך לעשות מזה ביג דיל.

לא נראה לי שיש איזה מקעקע שיתעקש לא לפתוח סט חדש של מחטים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מחט לקעקוע לא אמורה להיות נקייה או מחוטאת.

היא אמורה להיות מעוקרת.(סטרילית)

וזה כמובן שמודבר על מחט רב פעמית.

כיום כמעט רוב התעשייה הזאת עובדת עם ציוד חד פעמי.

וכמה עובדות.

מכשיר אולטראסוני לא מחטא ולא נעליים.

הוא מיועד לעבודה עם חומר אנזימתי כדוגמאת אנדוזים, ולאור העובדה שהוא מרעיד את הנוזל בתדר גבוה ובסוויף חזק הוא מצליח לפרק את החלקיקים מבין החריצים במתכות וזאת בדיוק המטרה שלו.

אבל אנדוזים הוא לא חומר חיטוי, הוא חומר ניקוי.

דטרגנט, כלומר זה סוג של סבון.

תפקידו לפרק חלבונים ושומנים.

תהליך זה הוא רק תהליך ניקוי.

תמיסות החיטוי כמו גלוטרטהיד, או סטרניוס או סיידקס או פרצטיק אסיד וכו' הם תמיסות שעושות חיטוי ברמה גבוהה.

אבל חיטוי ברמה גבוה לא מתאים לשימוש חוזר במחטים כי הוא אינו משמיד חיידקים ונגיפים או וירוסים שמשאירים נבגים.

תהליך החיטוי גם אם הוא ברמה גבוהה הוא רק חיטוי ולא עיקור.

מחטים צריכים להיות סטריליות, ואמורים לעבור תהליך של סטריליזציה במכונה מתאימה כמו אוטוקלאב או עיקור בגז כמו פוליאטילן אוקסייד\פלאזמה.

על מנת לעקר מכשיר הוא דורש ניקוי, חיטוי ואז לבסוף עיקור.

under construction..

פורסם

ok, so its not sterlized. i dont know tye word in eglish fo what grren said. and im not trying to convince anyone, go do what ever, dont really care. just made a point, u dont want to except it? fine.

me?? ill stick to my old tattoo artist.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מומלץ לשימוש בעת מחלה?:-D

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

נסה לדחוף את הראש למכשיר במשך שעה ותחזור לעדכן בתוצאות :-P

ואם כבר הגעת לפה, מתי אתה עושה קעקוע של טורבו קטן וסמל של VW על העורף? דווקא יתאים לך!

פורסם
בשביל זה יש את האוטוקלייב

מכשיר שבחום ולחץ הורג את כ-ל החיידקים.

אין חיידק שחי ב300 מעלות צלזיוס ו400 בר לחץ.

אוטוקלאב לא מגיע ל300 מעלות, סה"כ הנפוץ זה 134 מעלות.

והוא לא מגיע ל400 באר לחץ, יותר בכיוון של 1.5-4BAR.

וזה לא נכון, האוטוקלאב יעיל בעיקור רק אם האביזר המעוקר עבר ניקוי ע"י דטרגנט קודם לכן.

אם תיקח מחט של מקעקע ותשים אותו באוטוקלאב, אתה פשוט תכלא את החיידקים תחת מעטפת, אבל ברגע שהמעטפת תיסדק, באותו הרגע הוא יפיץ את החיידקים כאילו הוא לא עוקר מעולם.

under construction..

פורסם

פיש, רופא אתה לא תהיה:-D .

ובנוגע לקעקוע, אך ורק אם אתה מוכיח לי את זה ע"י סמל של סיאט עם צ'יפס סלט וחמוצים:wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני עושה קעקוע של הפרצוף של הכלב שלי שבוע הבא, תמורת תשלום סימלי (הרבה הרבה סימלי כן?) אני מוכן לעשות צורה קטנה של טורבו באישונים של העיניים שלו :-P

עזוב, תמורת הסכום המתאים אני גם מקעקע "דוד מלך ישראל" על הלחי הימנית של הטוסיק שלי :twisted:

• תוכן חדש...