Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בגולף GTI 2003.

התאורה עובדת בשאר המצבים אך בפתיחת דלת הנהג האור נשאר כבוי..

יש אולי איזה שהוא מפסק שנמצא על הדלת שאולי הוא התקלקל, או שנה הבעייה מורכבת מדי?

תודה לעוזרים.

פורסם
תנסה לשמן את המפסק שנמצא על הדלת, זה אמור לעזור.

כאן זה לא פורום ניחושים או משחק בינגו ! לא יודעים שותקים.

ברכב הזה לא קיים שום מפסק על הדלת ואין מה לשמן.

איזה כייף לי :)

פורסם

בעיה מוכרת,גם לי היה את זה בGTI שנת 2000

קיים מדריך מפורט שמראה איך אפשר לטפל בבעיה

אני באופן אישי שמעתי על שני ניסיונות שהצליחו לטפל בבעיה כמו במדריך,ובכל זאת העדפתי לקנות מנעול חדש

המיקרוסויץ' נמצא בתוך המנעול לכן מחירו יקר במורשים(750 לפני מע"מ),אבל תוכל למצוא יותר זול אני בטוח

שים לב בתמונה מה מקור הבעיה,ההלחמות מתפרקות אז צריך רק לעבור עליהן שוב וזה אמור להיסתדר

DoorLocks10.jpg

פורסם

תודה רבה על העזרה..

אבל נראה לי שהבעיה היא אחרת כי בכל הדלתות יש את אותה הבעיה.

לא נראה לי שכל המנעולים התקלקלו?!

תקנו אותי אם אני טועה..

פורסם
בעיה מורכבת שבלי ידע לא תצליח לסדר לבד.

מדובר על מיקרוסוויץ שיושב בתוך הדלת.

אם תשים לב גם אם אתה שוכח אורות דלוקים ופותח דלת לא תקבל התראה.

בול אותה תקלה הייתה לי בסקודה אוקטביה, לא גיליתי מקור, ככה נסעתי וככה מכרתי. חבל, שלא ידעתי על פורום מקודם.

ולא - הבעיה אינה בבורר מצבים. במקרה החלפתי בורר בגלל סיבה אחרת, אך הבעיה נשארה.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם
בעיה מוכרת,גם לי היה את זה בGTI שנת 2000

קיים מדריך מפורט שמראה איך אפשר לטפל בבעיה

אני באופן אישי שמעתי על שני ניסיונות שהצליחו לטפל בבעיה כמו במדריך,ובכל זאת העדפתי לקנות מנעול חדש

המיקרוסויץ' נמצא בתוך המנעול לכן מחירו יקר במורשים(750 לפני מע"מ),אבל תוכל למצוא יותר זול אני בטוח

שים לב בתמונה מה מקור הבעיה,ההלחמות מתפרקות אז צריך רק לעבור עליהן שוב וזה אמור להיסתדר

DoorLocks10.jpg

איפה בדיוק נמצא המקרוסוויץ'?

פורסם

בדיוק שבוע שעבר פתרתי בעיה זהה בדלת שלי

בעיקרון הלחמות סדוקות הן אופציה לבעיה,

אבל אם הבעיה היא רק בתאורה, ולא בנעילה\פתיחה וכו', כנראה שהתקלה היא לא בהלחמות

אלא במיקרו סוויץ' עצמו,

המיקרו סוויץ' נלחץ ע"י לשונית במנעול, הראש שלו נשחק עם הזמן ואז הוא כבר לא נלחץ, הפתרון הוא החלפת מיקרו סוויץ', או לעבות את הראש שלו בצורה כלשהי חזרה.

• תוכן חדש...