Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילואים ראשונים. מה לקחת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים יקרים. מה זה כל ההתפנקויות האלה? סמיכות פוך? מפזרי חום? נייר טואלט רך? סך הכל חמישה ימים בצאלים.

לגבי מדים, יש לי זוג ממש טוב מהסדיר, לזה דאגתי לדאוג :lol:

על פק"ל קפה גם כן חשבתי. ועכשיו ששני אנשים אמרו כלכך בתקיפות אני גם אקח אותו.

ולפטופ לצערי אין לי, אולי למילואים הבאים. אז נעדכן כשנחזור. אחלו לי בהצלחה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תשמע מותר להתפנק במילואים אתה לא בטירונות , איזו סיבה יש לעזאזל שתשייף את ישבנך הענוג עם הנייר זכוכית הצהלי אם אתה יכול להצטייד בחבילת אגיס מפנקת ?

השמיכת פוך זה חצי בצחוק למרות שאני מכיר כמה מילואימניקים שהביאו אחת , אומנם לקו של חודש ולא לשבוע בצאלים , לעומת זאת שמיכה דקה לשק"ש זו המלצה חמה בהחלט .

אני שמח לשמוע שאתה מביא פק"ל קפה , עכשיו כדאי שתדע שפק"ל בלי וופלים הוא לא פקל ( המחמירים מבאים את אלה עם הפירורי שוקולד).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שק שינה. אני לא אוהב את אלה הצבאיים.

אל תשכח משקפי שמש.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מחשב נייד שתוכל לדווח לנו בזמן אמת מה קורה בשטח.

ואם אין, אז לפחות DVD נייד או MP5 שיעבירו את הזמן. גם אין? תוריד משחקים לפלאפון.

מצלמה.

בטריות ספייר/מטען.

הדבר הכי שימושי שאני מביא איתי למילואים זה אוטו. ככה גם יש לי אמצעי תחבורה, גם מקום להטעין דברים, גם מיטה (במקומות שאני בא אליהם זה או זה, או שק"ש בבוץ), וגם מקום מוגן ע"י נעילה מרכזית ואזעקה לשים דברים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תשמע מותר להתפנק במילואים אתה לא בטירונות , איזו סיבה יש לעזאזל שתשייף את ישבנך הענוג עם הנייר זכוכית הצהלי אם אתה יכול להצטייד בחבילת אגיס מפנקת ?

השמיכת פוך זה חצי בצחוק למרות שאני מכיר כמה מילואימניקים שהביאו אחת , אומנם לקו של חודש ולא לשבוע בצאלים , לעומת זאת שמיכה דקה לשק"ש זו המלצה חמה בהחלט .

אני שמח לשמוע שאתה מביא פק"ל קפה , עכשיו כדאי שתדע שפק"ל בלי וופלים הוא לא פקל ( המחמירים מבאים את אלה עם הפירורי שוקולד).

מצטער - אבל בצבא, רק מארזים של 4 חבילות, של עלית כמובן !! (אלה שפתוחים בשבירה לחצי)

razmel : לא צריך חוגר ולא צריך צו מילואים, כל שנה אני בא בלי, ולצערי הם מסכימים לקבל אותי כמו שאני :lol:

פורסם

עכשיו חזרתי מ 3 שבועות בצאלים , ואני יכול לאשר שיש לוף של חברת טיבון ויל ..... אבל יש לוף.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

נייר טואלט זה הדבר הכי חשוב שאתה יכול לקחת איתך למילואים. לחמישה ימים תקח שניים שלושה גלילים.

קח גם ארבעה חמישה תחתונים (או פחות אם אתה חפש"ן), שתי גופיות חמות, אני לוקח גם גרביים טובות נגד הזעה (כפות הרגליים שלי זה זוועה), זוג לכל יום. געטקס זו המלצה מעולה, קררר בלילה. מצאים חמים זה גם נהדר - אם כבר ישנים אז לישון טוב וחם.

מוצרי חשמל למניהם לדעתי לא כדי, סתם משהו לדאוג שלא יגנבו/יהרס/יתלכלך. (לא כולל סלולארי, מכונת גילוח וכ'ו)

עריכה: נראה לי שהוא כבר במילואים.. :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
מצטער - אבל בצבא, רק מארזים של 4 חבילות, של עלית כמובן !! (אלה שפתוחים בשבירה לחצי)

זה שאלה עם הפרורים באים בזוגות לא פוטר אותך מלהביא 4 חבילות כל פעם...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

הפרורים תמיד נמעכים בסופה\דיפנדר\האמר\מה שנתנו באותו רגע

וזה נהיה באסה, מה גם שבמיוחד הפירורים בטעם גבינה ממש רגישים לחום וישר נמסים.

בקשר לפקל קפה - צה"ל משקיע הון של כסף בברוסים מברזל במיוחד למטרה זאת, זה פשוט ביזבוז לא להשתמש בהם !

פורסם

ג'פס, ולא נמעך לי כלום, תלמד לזווד.

• תוכן חדש...