Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך החברה boss

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג איך הם נשמעים אבל החברה הזאת נראית כמו חיקו של bose שהיא חברת רמקולים מוערכת.

6X9 של מורל או JBL יעשו עבודה טובה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

Boss מאז ומעולם הייתה חברה שייצרה מוצרים זולים ופשוטים, גם בימים שהיא הייתה אמריקאית אסלית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבל מורל וjbl אלו רמקולים שאין להם כל כך rms ואני רוצה לשמוע גם ווליום גבוה נקי

מה אני עושה במצב כזה וכה זה יתחבר למגבר אחרי שאני יקנה את הרמקולים

פשוט החברות boos וlanzar הם מגיעות ל400 rms אפילו וכל השאר 100 בלחץ

עכשיו למה כל החברות האלו של פיוניר morel jbl הם יותר טובות מהם

וגם ההרצים של boss וlanzar הם מגיעות ל 40 - 22 קילו הרץ

אתם יכולים לענות לי כי אני שאלתי כמה פעמים את השאלה הזאת ולא ענו לי אנשים..

פורסם

קשה להסביר מנקודה כזאת שאתה חושב ש LANZAR חברה טובה יותר מ MOREL ועוד בעיקר בגלל הטענה של ה RMS וה HZ.

חברה נמדדת לפי איכות המוצרים שהיא מייצרת,על זה כבר ענו לך.

חברה יכולה להצהיר שהמגבר שלה מוציא 100 אלף RMS וזה לא אומר כלום,השאלה מה הוא מוציא בפועל ומה האיכות שלו.דבר שני,רמקול לא מוציא RMS אלא סופג אותו,כלומר לא משנה איזה רמקול תביא בלי הגברה מתאימה הוא לא יהיה חזק דווקא מרמקול פשוט יותר.לדעתי תיקרא קצת ב FAQ של הפורום ותבין על מה מדובר.

פורסם

אז אני רוצה רמקולים שישמעו את הבאס יפה גם בווליום גבוה ושהצלילים שלא יהיו טובים!...

ובקיצור שיהיו להם ווליום גבוה שאני ישמע חזק שיפציץ את האוטו התקציב עד 500 600 גג...

אני רוצה רמקולים שיתחברו למגבר.. ואל תשאל איזה מגבר כי קודם אני יקנה את הרמקולים ואז אני יתאים להם מגבר..

אני רוצה רמקול כמה שיותר rms

פורסם

איתמר - אתה בטוח שאתה לא מתבלבל?

BOSS היתה במקורה חברה יפנית, עד כמה שזכור לי, שיצרה מוצרים יחסית טובים בשנות ה90 ואז המותג הזה נמכר עד כמה שזכור לי והשם זה כל מה שנשאר ממנו.

BOSE זו חברה שעד כמה שזכור לי היא אמריקאית והיא מאז ומעולם יצרה מוצרים מעולים.

אפרופו - המגבר הראשון שלי לרכב היה BOSS JAPAN שגם יוצר שם...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Bose זו לא אותה חברה שמוכרת כל טוויטר ב-312412343251412 ש"ח?

:lol:

לדעתכם המחירים שלהם מוגזמים? או שמקבלים תמורה טובה? (בהתאם למחיר כמובן)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אל תאמין לכל דבר שכתוב.

על המגברים של B52 ( זבל סיני ) רשום שהם מוציאים 200 RMS לכל ערוץ- זה נתון הזוי ומוגזם פי כמה וכמה מהמציאות.

אם אתה רוצה לקנות רמקול איכותי- תקנה מאחת החברות המומלצות כאן: מורל או JBL.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אדי, לפי האתר של BOSS היא מעולם לא הייתה יפנית.

גם המגברים הראשונים שלהם, אלה שנבנו ע"י סטיבן מזד אודיו לא היו מציאה. תראה מה הוא אמר עליהם:

ON ALL THE BOSS AMPS (CHAOS, HAVOC AND CLR SERIES) THE RATINGS SHOWN ABOVE IS WHAT IS PRINTED IN THE MANUALS. SINCE I DESIGNED THESE AMPS I KNOW THAT THE ACTUAL CONTINUOUS POWER RATINGS ARE APPROXIMATELY 50% OF THE ABOVE FIGURES

מדובר בחברה שמייצרת מוצרים זולים לשוק הרחב, אפשר לקרוא לזה זבל סיני ממותג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...