Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

סיפור המשך למקרה שהיה לפני כחודש.

הסיפור הוא כזה, לפני חודש הייתה בעיה שהיא בעצם עדיין קיימת, ברגע שאני מסובב את הסוויטץ' החלון האחורי ימני יורד מבלי ללחוץ בכלל על כפתור ההורדה, גם כשהייתי מעלה אותו בעזרת הכפתור הוא עלה אך איך ששיחררתי הוא המשיך לרדת, כלומר הוא מקבל זרם קבוע.

הפיתרון היה לעלות אותו ומיד ללחוץ על הכפתור בדלת הנהג שמנטרל את החלונות.

עד שיום אחר היחידה שראשית שבדלת הנהג כניראה נשרפה, לא ידוע אם זה בגלל זה. החלפתי את היחידה הראשית ביחידה אחרת שיש לי, ובינתיים ניתקתי את החשמל של היחידה בדלת האחורית.

היום המקרה הוא כזה, פתאום היחידה הראשית עובדת מתי שמתחשק לה, כשהיא לא עובדת אני לא יכול להורית חלונות בשום דלת אחרת (ליד נהג ואחורית שמאלית) כמו כן גם הנעילה מרכזית מפסיקה גם לעבוד ברגע שהחלונות לא עובדים.

אתמול גיליתי שכאשר אני נועל את הרכב מהאזעקה רק הדלת של הנהג ננעלת וכל השאר לא ננעלות.

אז אני סוגר דלתות ידנית.

כשאני חוזר אחרי שעה לרכב קולולולו הכל עובד, עד שאני מניע את הרכב ואחרי דקה זה מפסיק שוב לעבוד.

בקיצור הכל פועל לסירוגין.

מישהו יודע או חושב מה זה יכול להיות?

אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות.

אודה מאוד לעוזרים.

סופ"ש נעים.

פורסם

אחרי 5 + שנים עם הסאני ומהיכרות עם עוד כמה, אני יכול להכריז שזו ה"מחלה" היחידה שאני מכיר לדגם הזה.

אז אם תקים קבוצת תמיכה לנפגעי חלונות חשמל בסאני, אני מצטרף.:-D

בקיצור, אין מה לעשות חוץ מלהחליף את יחידות הבקרה באחרות, תקינות. במקרה שלך אני מהמר על היחידה הראשית.

:turn-l:
פורסם

כן מערכת מקורית של הרכב.

יובל, כבר החלפתי פעם אחת את היחידה הראשית, להחליף שוב לאחרת?

אז היא תמשיך גם להשרף, או אולי הבעיה היא לא ביחידה הראשית?

• תוכן חדש...