Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש בשביל חברה שלי רכב זול מאוד, עד 4500 ש"ח בלחץ, השאלה שלי אם יש חייה כזאת? מצאתי כמה רכבים שעומדים בקריטריונים, מה אתם אומרים על דייהטסו שרייד איך הוא מבחינת תצרוכת דלק ואמינות, ועוד פאקטור חשוב הרכב חייב להיות בעל תיבה אוטומטית.

תודה לעונים!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ברר לגבי סובארו ג'אסטי או סוזוקי סוויפט. רכבים אמינים עם חלפים זולים ותיקונים לא יקרים מידי.

בנוסף, התיבה האוטומטית הרציפה יחסית נוחה ואמינה.

פורסם

ראשית,רכב אוטומטי קטן בסביבות 4500 ש"ח=יפני. אין אלטרנטיבות אירופאיות ראויות בסכום כזה.

שנית,כל רכב יפני קטן ראוי,גם שרייד,גם סוויפט,גם ג'סטי (בג'סטי יש תיבה אוטומטית שמאד יקרה לתיקון ואיש לא יודע באמת לתקנה כראוי ולכן יש להקפיד שהיא תקינה-אבל זה נכון לגבי כל רכב זול כזה שעלות תיקון גיר או מנוע שווה למחיר הרכב..).

אם יש טיפה יותר תקציב,גם קאיה פרייד היא אופציה טובה עם מזגן,הגה כוח וח"ח .

הכי הכי חשוב,למצוא רכב שמור ותקין עם צמיגים טובים,מצבר שלא נמצא בסוף ימיו,טסט ארוך,מערכת קירור תקינה שיש בה נוזל מתאים (ולא מים או "מי חלודה") וכיו"ב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

האם לקחת בחשבון את עלות התחזוקה השוטפת של רכב בכלל ובמחיר כזה בפרט?

ישנם הרבה אנשים שלא מודעים לכל ההוצאות הכרוכות בהחזקת רכב, ונוטים לחשוב שזה מסתכם בעלות הרכב ודלק.

לפעמים זול הרבה יותר להשתמש בתחבורה ציבורית ולהשכיר רכב כשבאמת צריך (גם מבחינת הבטיחות זה עדיף על רכב במחיר כזה).

פורסם

לקחתי בחשבון שעלויות הדלק הם עלויות שלפעמים זניחות יחסית לתיקונים, אני עשיתי את החשבון שפחות או יותר יהיה בצד 1600 ש"ח בחודש כדי לממן תיקון שיכול לבוא בתאום. התקציב הנמוך לא מאפשר לחברה שלי לרכוש רכב יותר יקר עם התייחסות לתיקונים. מצאתי דייהטסו שרייד לבנה שנת92 אוטומטית עם 200K אבל דרוש החלפת מצבר,פלוס תיקון הוונטה של המזגן. וטסט לעוד שלושה חודשים, האם זאת עסקה טובה תמורת 3200 ש"ח?

תודה לעונים!

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני בד"כ משתדל שלא להתערב בנושאים כלכליים של אנשים, אבל במקרה שלך עדיף להמתין עוד חודש-חודשיים ולהוסיף כמה שקלים לתקציב.

באשר לרכב המומלץ - כל הרכבים שהוזכרו כאן ראויים ובכל אופן בשנתון הנ"ל אל תגביל את עצמך לדגם כזה או אחר, אלא חפש את האקזמפלר השמור ביותר.

בהצלחה

פורסם

תודה לכל המגיבים, באשר לרכב במיוחל אני אמרתי שאני חייב לעדכן אותכם אנחנו החלטנו שנרכוש רכב פחות או יותר בעוד כ חודשיים.

ושוב תודה על העצות חבר'ה!

• תוכן חדש...