Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש רכב שיהיה בו 8 מושבים ומרווח מאחורה(הבאגז') ושיהיה דיזל ואוטומט חשוב אוטומט דיזל או טורבו דיזל זה כבר לא משנה וחסכוני בדלק אם אפשר לתת לי דירוג של כל אחד ואחד כמה כל אחד אוכל אחד ל...

פולקסוואגן טרנספורט

שברולט סוואנה שנת 2006

יונדאי H1

טויוטה הייס

ואם יש עוד דגמים אשמח לשמוע

פורסם
סאנגיונג רודיוס :-o עוד יחשבו שיש לי מניות בסאנגיונג...

גיפ כבר יש לי אני מחפש מסחרי מהדגמים שרשמתי למעלה (אני מתלבט על סוואנה שנת 2006 איך הם מבחינת צריכת דלק כי הבנתי ששיפרו מאז הדגמים הישנים)

פורסם
מה הדרישות שלך לרכב?

עריכה:

אני הייתי הולך על H-1 חסכוני ואמין.

להסיע את המשפחה 8 נוסעים ושיהיה בגז' גדול לעגלות תינוקות ועוד...

כמה עושה הH1 ?

פורסם

סיטרוואן ג'מפי :-D

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

צריכת סולר:

פולקסוואגן טרנספורטר 1:15

שברולט סוואנה שנת 2006 1:6 (לפי מה שחבר שלי אמר)

יונדאי H1 לא יודע אבל גבוהה מאוד.

טויוטה הייס 1:8

זה מהדגמים שהצעת, בנוסף יש לך את הטרנזיט הקצרה והנמוכה, היא תעשה לך 1/10 אבל היא לא אוטומט.

אני מאמין שראית את ההודעות שלי לגביי הטרנספורטר, אני מאוד ממליץ עליו, מצד שני קח בחשבון שהוא רכב שצריך לא מעט טיפולים! לעומתו האיס(קטנה יותר וצרה יותר) אבל רואה פחות מוסך מהטרנספורטר.

בכל מצב- גיר אוטומט בטרנספורטר הוא לא מומלץ.

123 boom - לH1 יש טורבו מאוד רגיש שיעלה לו המון לתקן. הרכב הוא מאוד רגיש.

קובי

• תוכן חדש...