Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב מסוג טרנספורטר שנת 2006, המנוע בנפח של 1900(מישהו יכול לומר לי איזה דגם יש בארץ? יש דגם במחירון של 80K דגם במחירון של 120K)

הגעתי לחברה שיש להם 5 רכבי טרנספורטר, התרשמתי מהרכב אבל שמתי לב למשהו שיכול להיות בעייתי עבורי.

הספסל האחורי צר ובעל מקום ל3 אנשים, לעומתו בטרנספורטר בדגמים הישנים(עד מודל 2004) הספסל האחורי גדול יותר ויש בו מקום לארבעה אנשים.

רציתי לדעת, במידה ואני קונה את הרכב האם ניתן לקחת את הספסל שיש לי בטרנספורטר-קרוול שברשותי(שנת 92, מנוע AAC 2000 סמ"ק ידנית) ולחבר במקום הספסל בטרנספורטר החדשה? זה מאוד חשוב לי שיהיה הרבה מקום מאחורה.

כמו כן יש מעין "חוצץ" בין האיזור שהנהג יושב לבין האיזור שהנוסעים מאחורה יושבים, ניתן לפרק זאת במוסך נכון?

ובקשה קטנה מחברי הפורום- יש מישהו שמוכן לבוא איתי ולתת חוות דעת איזה מבין חמשת הרכבים כדאי לי לקחת לבדיקה?(מצב חיצוני לא ממש חשוב לי אלא יותר המצב הטכני של הרכב, אגב כל הרכבים טופלו במוסכים מורשה של VW)

תודה.

קובי

פורסם

ציינת שהרכבים הם מחברה , למה בדיוק הם שימשו ?

מיניבוס ? אמבולנס? הובלת מטען ? זה חשוב ..

שנית אני יודע ש"אלכס אורגינל" בנתניה , הוא זה שממתקן את רוב המסחריות הנל להסעת נוסעים (מיניבוסים וכדו..)

אוליי כדאי להשיג את הטלפון של החברה ולהתיעץ איתם , בנוגע למס' המקומות, הם לקחים רכבנים חדשים שמגעים כמסחרית 2 מקומות והופחים אותם ל10 מקומות .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

הוא שימש בחברה בתור "רכב טכנאי".

יש את ה2 מושבים שליד הנהג אבל הספסל האחורי(קיים) אבל הוא צפוף, בטרנספורטר הישנה שלי הכיסאות יותר מרווחים, או שבגלל שהרכב שלי זה הדגם המפואר(קרוול)?

השאלה אם זה רק לפרק את הכיסא בטרנספורטר 2006 ולהרכיב את הספסל מה92.

קובי

פורסם
ציינת שהרכבים הם מחברה , למה בדיוק הם שימשו ?

מיניבוס ? אמבולנס? הובלת מטען ? זה חשוב ..

שנית אני יודע ש"אלכס אורגינל" בנתניה , הוא זה שממתקן את רוב המסחריות הנל להסעת נוסעים (מיניבוסים וכדו..)

אוליי כדאי להשיג את הטלפון של החברה ולהתיעץ איתם , בנוגע למס' המקומות, הם לקחים רכבנים חדשים שמגעים כמסחרית 2 מקומות והופחים אותם ל10 מקומות .

יש לך במקרה את המספר של אלכס אורגינל?

אני לא מצאתי אותם באינרטנט.

קובי

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...