Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בין פנסי לד לקסנון? או שזה אותו דבר רק עם 2 שמות שונים?

אם יש הבדל, אז פנסי לד זה חוקי? אני יודע שקסנון שלא בא מהחברה זה לא חוקי.

איזה צבע אור יש לפנסי לד? כחול\לבן\אולטרא וכו'.

אני יודע שיש נורות רגילות שזה לא קסנון ולא כלום אבל הן בצבע לבן, השאלה שלי אם יש גם נורות רגילות שהן בצבע כחול\כחלחל או משהו אחר שיותר דומה לקסנון?

ויש מנורות רגילות שיש להן עוצמה דומה לזו של הקסנון?

תמליצו לי בבקשה על מנורות רגילות שכדאי לקנות שיהיו בעלות עוצמה ובצבע של קסנון, כחול\כחלחל.

ומשהו אחרון, מה זה דמוי קסנון? חשבתי שזה המנורה הרגילה שהיא בצבע של קסנון ולא בצבע צהוב אבל אמרו לי שזה חיקוי של קסנון ושיש בזה הרבה בעיות.

תודה.

פורסם

דיברו כאן בפורום על כל שאר הנושאים שהעלית, חוץ מנורות לד שאישית לא ראיתי לזה התייחסות. כמה מכאן קנו נורות באתר שלהלן www.autolamps-online.com

למה אתה לא מריץ חיפוש?

ואל תרכיב משהו שיכול לסנוור את הבאים מולך, אם אתה לא רוצה שהם יתנגשו בך בגלל הסינוור!וזה כולל גם אור כחול, כפי שציינת.

פורסם

נורות לד נחשבות נורות "נראות ולא מאירות" מעולה בעיקר לפנסי ערפל. לא כדי להאיר את הדרך.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...