Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב .

זו היא הודעה ראשונה שלי כי לאחרונה רכשתי רנו מגאן ידנית שנת 2001 .

לאחר מספר שבועות הבחנתי שבעת הנעת האוטו יש רעידות מורגשות (יחסית לרכב בלי רעידות :) )

וניתן ליראות שהסל"ד לא יציב . לאחר נסיעה קצרה כשהמנוע מתחמם אפשר פחות להרגיש אותם ולראות

שהסל"ד יותר יציב . לרכב יש היסטוריית תיקונים מפורטת במוסך הראשי בבאר שבע והאוטו עבר בדיקה יסודית במכון בדיקה שהומלץ באתר . אני רציתי לדעת ממה יכולים להיגרם הרעידות והאם עלות התיקון עלולה להיות גבוהה .

ושאלה נוספת , אני יודע שברנו מחברים את הרכב למחשב שאמור לדווח על התקלה .

האם יש מחשב כזה במוסכים אחרים ולא במורשה בהתחשב בכך שהמורשה יקר מכל מוסך אחר וגובה רק

על עלות בדיקת מחשב 250 שח (לפי מיטב הבנתי ) .

בנוסף רצועת טיימינג הוחלפה ב 90,000 קילומטר והאוטו עכשיו אחרי 158000 קילומטר יכול להיות שהגיע

הזמן להחליף ? (במוסך אמרו תבוא כיגיע זמן הטיפול וניראה מה צריך להחליף ) .

בקיצור אני אשמח לקבל המלצות על מוסכים טובים לרנו באזור באר שבע .

אני שכחתי להוסיף שבתחילת הנסיעה כאשר האוטו ממש קר הגז לא מגיב מיד ולוקח החלפה של הילוכים נאמר התחלתי בראשון לא הגיב מיד העברתי לשני לא הגיב מיד

בהילוך שלישי כבר הכל מסתדר וכן הלאה בהמשך הנסיעה . הנחתי שאולי זה רק תופעה של רכב קר אבל אם יש קשר למקרא אני לא רוצה שיחסרו פרטים .

תודה רבה מראש .

יונתן .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...