Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכבי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שם משפחתו הוא זלטין ואחרי הנזקים שהוא גרם לאנשים הוא כבר לא מועסק ע"י המכס

בטוח ?

דרך אגב - היכן ניתן למצוא את נוהל המכס לגבי הערכת רכבי אספנות ?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה למוומחים

הרכב שלי מגיע לחיפה ומועבר באותו יום על רכבת בתוך הקונטיינר לאשדוד (לדברי עמיל המכס שלי)

עמיל המכס טוען שעל ההובלה הזו מחיפה לאשדוד לא אחוייב בתשלום

למה אני לא רגוע?

תודה למשיבים

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

למה אני לא רגוע?

דני לוי

כנראה בגלל שאתה נשוי לפולניה :(

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מה שמספרים כאן זו שערורייה!

אני לא יכול לדבר מניסיון מר במיוחד עם המכס - זה פשוט כי אני עושה כל מה שאני יכול כדי להימנע מחיכוך איתם, וגם, טרם ייבאתי רכב בשלמותו לארץ.

אבל, אני מציע על פנייה לנציב תלונות הציבור, מבקר המדינה - וזה ברמה של להתלונן.

בצד השני, הפרקטי יותר, מי שנכווה כאן משומות שרירותיות - זה שווה את שכר הטרחה שעורך דין יגבה מכם.

בשוק היבוא הבינלאומי נכנסים לא פעם "ראש בראש" עם שומות יבוא שרירותיות ואני בטוח שלפקיד השומה יהיה קושי ממשי להתגונן מול שומה מקצועית וידע שאספן מקצועי יכול להעיד לגבי שוויו האמיתי של הרכב שאותו הוא ייבא.

בהצלחה.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
שאלה למוומחים

הרכב שלי מגיע לחיפה ומועבר באותו יום על רכבת בתוך הקונטיינר לאשדוד (לדברי עמיל המכס שלי)

למה אני לא רגוע?

תודה למשיבים

דני לוי

תבדוק עם בני ל. היה לו בדיוק את אותו הסיפור.

לצערי אתה צודק...

פורסם
שאלה למומחים

למה אני לא רגוע?

תודה למשיבים

דני לוי

אני הפסקתי לחפש רכב לייבוא לאחר שקראתי את השרשורים בנושא המכס ומר אריה זלטין :x

פורסם

אבי

תשמר נפשי מפולניה :-D אבל ברצינות ,ההעברה היבשתית מחיפה לאשדוד (ללא חיוב) צריכה להשפיע?

אגב

לגבי שווי המכס? אעדכן בהמשך, זו פעם ראשונה שלי שאני מייבא רכב אספנות אבל פראייר? אני לא!!

מירוצי מכוניות

פורסם
אבי

תשמר נפשי מפולניה :-D אבל ברצינות ,ההעברה היבשתית מחיפה לאשדוד (ללא חיוב) צריכה להשפיע?

אגב

לגבי שווי המכס? אעדכן בהמשך, זו פעם ראשונה שלי שאני מייבא רכב אספנות אבל פראייר? אני לא!!

אחדד את שאלתך; האם קימים הבדלים כלשהם(בירוקרטיה,תנאי אחסנה,גובה שומה וכו'.....] בין נמל חיפה לנמל אשדוד?

לתשומת לבך זלטין מגיע לשני המקומות:evil:

פורסם

אני לא פוחד מזלטין או אחרים הפעם יצטרך השמאי להתמודד (במידה ולא תהיה הסכמה) מול אנשי מקצוע בתחומו

ואם לפי הערכות שאני שומע ורואה בפורום נצטרך להתמודד ,נתמודד!!!

מנסיוני מול רשויות לבסוף אם צודקים מנצחים.

עדיין שאלתי מופנית לבעלי הנסיון מביניכם יש מישהו שעבר את הקונטיינר מחיפה לאשדוד?

תודה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם
אני לא פוחד מזלטין או אחרים הפעם יצטרך השמאי להתמודד (במידה ולא תהיה הסכמה) מול אנשי מקצוע בתחומו

ואם לפי הערכות שאני שומע ורואה בפורום נצטרך להתמודד ,נתמודד!!!

מנסיוני מול רשויות לבסוף אם צודקים מנצחים.

עדיין שאלתי מופנית לבעלי הנסיון מביניכם יש מישהו שעבר את הקונטיינר מחיפה לאשדוד?

תודה

דני

אני חושב שכל הנפגעים וכאלו שבתהליכי פגיעה מידיים או עתידיים צריכים להתארגן ביחד ולשכור שירותי עו"ד תותח(אני מכיר אחד כזה שמתמחה בדיני מכס)קודם כל ההתיחסות לקבוצה היא לא כמו ליחיד ויש גם אלמנט של חיסכון בעלויות.במידה וישנם ביקושים נא ליפנות אלי בפרטי.

פורסם

גם אני מנפגעי מר אריה זלטין.רכשתי רכב בארה"ב בסכום של 6500$ .לפני שרכשתי את הרכב קיבלתי הערכת שמאי אמריקאי בסכום של 7000$ ,הוא העריך את הרכב לפי מחירון אמריקאי לפי מצבו ברמה 3 .נכון שהרכב שלי נראה טוב ,שמור והצבע שלו מבריק והוא מושך תשומת לב אבל מניסיוני(ניהלתי מגרש רכב בארה"ב במשך 9 שנים)מצב רכב שמוגדר ברמה 1 ורמה 2 אלו רכבים במצב נדיר שאני לא בטוח שקימים בישראל.להפתעתי מר אריה זלטין השמאי של המכס העריך את הסכום שעלי לשלם כ 60000 שח.סכום זה גבוה בכ19000 שח מהסכום שעלי היה לשלם לפי הערכת השמאי האמריקאי.אני כרגע בודק בעזרת בעלי מקצוע את צעדי ובמסגרת זו דברתי עם גורם בכיר ברשות המכס שהודה שהם מכירים את תופעת מר אריה זלטין ומודעים לחוסר מיקצועיותו.אני לא מבין איך בישראל מעסיקים ברשות ממשלתית גורם שאינו מיקצועי שפוגע בכל כך הרבה אנשים.

פורסם

גם אצלי קרה אותו דבר ושילמתי 20000 יותר

הדבר שעשיתי נקרא תשלום תחת מחאה

ויש לרשום את זה בטופס המכס

בלי הרישום הזה אין אפשרות לבקש את הכסף חזרה

גם אם מערערים וזוכים.

לתשומת ליבכם!

פורסם

נראה לי תמוה, אם מחית באותה עת, אין לך זכות למחות לאחר מכן? כשהתגלה הפלופ הגדול?

חיים, מאין המידע?

משכנתא זה קל

פורסם

רציתי לידע את אלו שמתעניינים ביבוא רכב אספנות ששלחתי היום מכתב בנוגע למה שמתרחש במכס ביבוא רכבי אספנות למשרד מבקר המדינה,שגם הוא יבדוק את מה שמתחולל שם.

פורסם

באם תלונך למשרד מבקר המדינה איננה על בסיס אישי אלא כמידע כללי לביקורת לא נדע מה תוצאות הבדיקה עד פרסום הד"וח לאומה.

באם נפגעת אישית וציינת זאת הנושא יבדק ע"י נציב תלונות הציבור- מבקר המדינה ותקבל תשובה

Dr laster Israel

• תוכן חדש...