Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כחלק מיישור קו ברכב (206), אני מעוניין לסדר מספר ״מעיכות״ קלות במכסה המנוע ובדלת הנהג.

השאלה שלי היא, האם פחחים מבצעים עבודות כאלו?

והאם אפשרי לישר ולסדר דברים כאלו?

ואם אפשר בבקשה המלצה לפחח באיזור חיפה והקריות.

תודה,

סער

פורסם

תנסה קודם עצמאית, יש מלא דרכים למשל פטיש גומי, או פומפות למיניהן, או מהצד השני לנסות לתת מכות עם משהו עדין בעדינות כדי לנסות להוציא את המעיכה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
תנסה קודם עצמאית, יש מלא דרכים למשל פטיש גומי, או פומפות למיניהן, או מהצד השני לנסות לתת מכות עם משהו עדין בעדינות כדי לנסות להוציא את המעיכה.

זה קצת מפחיד לעשות את זה לבד..:crazyeyes

פורסם

לא ממש, עדיף, במילא המקום יעבור פחחות אם לא , לא ככה?

אם אין לך פטיש עדין עם ראש גומי, תקח פטיש תעטוף אותו במגבת או משהו שירכך את המכה, ואז בעדינות ממש טפיחות קלות על הפח מצידו השני, ואז אני מאמין שהמעיכות יקבלו צורה יותר נורמלית, אולי תעדיף ככה ואם לא אז פשוט לך לפחחות, שווה את הניסיון, אפילו מכה אחת זה פחות עבודה וכסף

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אני אתעלק על השרשור:

יש לי באוטו מספר פגיעות ברד, והבעיה היה שיש שתיים גדולות יחסית דווקא בגג, ממש בפינות שלו היכן שיש פח כפול כך שאין גישה לדחוף את המכה מבפנים. המכות הן בקוטר לא גדול (4-5 ס"מ), והן מכות "נקיות", כלומר שקע עגול יפה, שנראה כאילו הוא צריך רק "עידוד" קטן כדי לקפוץ החוצה.

האם יש איזשהו מכשיר פחחות שיכול למשוך את הפח מבחוץ, מבלי שאצטרך אח"כ להשקיע בפחחות וצבע לגג? מישהו מכיר מקום (באזור המרכז/שרון) שיכול לעשות את זה ושמתעסק עם הסרת פגיעות ברד בלי פחחות?

• תוכן חדש...