Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תעבור על השירשור אז תגלה התיחסויות לרוב...

בכל מקרה,זכינו לעזרה מההורים והתקציב גדל-ברוך ה'.

חשבתי שבגלל שינוי הכותרת זה יפתח הודעה חדשה ומתברר שטעיתי...

יש לך דעה בעניין השאלות שהעלתי?

פורסם

ההמלצה בעינה עומדת, רק שעכשיו אתה יכול לרכוש קסארה מהדגמים האחרונים, של 2005. אחלה מציאה ואני בטוח שתהנה ממנה בשנים הקרובות.

אוטו נדיר, שכמוהו כבר לא מייצרים - מכל הבחינות אין חבילה שנותנת את מה שמקבלים בקסארה, במחיר הנ"ל.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתם כותבים כאן על רכב מפנק וכו'.

רק על מנת לסבר את האוזן-

מהו האיבזור שיש לקסרה (1.6 ל' 110 כ"ס) 2002-2004 ??

שאלה נוספת היא הגיר האוטו' - רכב בן 6-8 שנים שעשה למעלה מ-100K ק"מ, מה יהיה מצב הגיר וכמה יכול לעלות שיפוצו?

פורסם

האיבזור שיש לקסרה הוא רדיו דיסק מקורי, שליטה מההגה, פנסי ערפל קדמיים ואחוריים, בקרת שיוט (החל מ2003), 4 כריות אוויר, כיוון תמיכה לגב תחתון, בקרת אקלים, כמובן 4 חלונות חשמל, 2 החלונות הקדמיים גם אוטומטיים, מראות חשמל, תאורה במגני שמש, התקן ISOFIX, ואולי יש עוד דברים ששכחתי.

לגבי הגיר, גיר אמור להחזיק מעמד בין 150-200 אלף ק"מ. לגבי מצב הגיר זה אינדיווידואלי לכל רכב ורכב ואת עלות שיפוצו/ תיקונו צריך לקבל ממכון גירים (עדיף ישר אחרי הבדיקה).

פורסם

לשלי יש גלגלי מגנזיום, חיישני גשם, משענת יד מתקפלת ליושבים מאחורה, המושבים תומכים יותר, ריפוד קטיפה. אני לא בטוח אפ ב1.6 יש אבל גם בלמי דיסק מאחורה (אין בהרבה רכבים מאותו שנתון)

פורסם
גם כשההשוואה היא מול היפניות?-מאזדה,ניסן..,

גם כשמדובר על עלויות אחזקה?(חלפים,אמינות,דלק)

תודה על התגובה

יניב:-P

איזו יפנית אתה מתכנן לקנות עם 20 אלף שקל אם מותר לשאול?!

אגב,לכל משמיצי האיבאו,גם אני חשבתי כך,אך לאור העובדה שיש לנו כמה בעבודה השכרה לשעבר עם ק"מ גבוהים,הרכב נוסע כמו שד,מרווח ונוח ,ואין להם תקלות מעבר לטיפולים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

התקציב עלה ל30k ומכאן האפשרות ליפנית,דוגמת לאנטיס 00-01 נפתחה...

החיפושים נמשכים כבר למעלה מחודש ללא הצלחה רבה עד כה.

מתלבט בין קסרה דיזל שתהיה אמינה יותר אבל עשתה קילומטרז' לא מבוטל לעומת הבנזין שמועדת לתקלות בגיר..

או ,מהצד השני, מצאתי לאנטיס F שנת 2000 שעשתה 185000...זה אמנם מאדם שאני מכיר וסומך עליו,אבל הרכב כבר בן 10 והקילומטרז' סביר לגילו אבל זה עדיין לא מעט...מבולבל.

אשמח לקבל כל עזרה,כל עצה טובה.

יום יפה

יניב

פורסם

במקרה לי יש אחת כזאת, צריכת הדלקת אכן קצת יותר גבוהה אבל לפי דעתי שווה את זה בגלל תוספת הכח (ואקסטרא איבזור)

אני גר בחיפה כך שצריכת הדלק פה גבוהה יותר מאשר בעיר מישורית ואצלי עומדת על 1/8 עירוני ו1/10 ממוצע.

• תוכן חדש...