Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לאשתי שאמורה,בע"ה,ללדת בקרוב..

תקציב-20-25 אלף.

לנסיעות עירוניות לעיתים גם בינעירוניות.

תא מטען מס' 2-ז"א שיהיה מרווח,מקום לעגלה.

שיהיה אמין,ועלויות חלפים ידידותיות.

צריכת דלק שתתחשב גם היא בכיסנו...

שתי אופציות שהוצעו לי:

סיטרואן קסרה 2001,1.6,אוט',בנזין-יד שניה 53000 ק"מ!-20000 ש"ח

שברולט אוואו 2004,בנזין אוט' 1.4,יד שניה(אחרי השכרה)139000 ק"מ תמורת 25000 ש"ח

חשבתי אולי על יונדאי אקסנט..מה דעתכם?

אשמח לקבל חוות דעת מלומדת/מנסיון

תבורכו

יניב:roll:

פורסם

לא מאמין שאתה אפילו משווה את הרכבים הנ"ל.

הקסארה נוחה בטירוף, יש לה שיכוך זעזועים מעולה והפניות בה חדות ומדוייקות.

לאדם הממוצע זה אומר יותר בטיחות.

חלפים לקסארה יש כמו זבל, שוק תחליפי מאוד מפותח שמוזיל מאוד את מחירי החלקים המקוריים.

בסה"כ אוטו מאוד ידידותי למשתמש, מזגן מקפיא וחימום ממיס.

כמו כן הק"מ מאוד נמוך ברכב הספציפי, מה שאומר שיהיו פחות תקלות על בלאי לעומת האביאו שהייתה גם השכרה וגם בעלת ק"מ הזוי שיעלה לך בתקלות.

נקודה נוספת - אביאו זה לא אוטו.

פורסם

תודה על התגובה,החשש הבסיסי שלי מהקסרה מקורו בנסיון עם רכב אירופאי בכל הנוגע לראיית מוסך...

התנסתי עם פיז'ו-וזה לא היה תענוג,גם עלות החלפים...ולכן החשש-האם יש לחשש שלי בסיס גם בקסרה?

מעבר לכך,איך צריכת הדלק?

יש רעיונות טובים יותר בסכום הנל?(20-25 אלף)

יום יפה:roll:

פורסם

חששות טבעם שהם מגשימים את עצמם, לכן עזוב את הקסארה. אם לא היית חושש כי אז מדובר בקנייה הטובה ביותר בשוק המשומשות, למחירו. אוטו נהדר, נוח, מפנק, מדויק וידידותי. לגנותו רק פלסטיקה עדינה מדיי ולכן בעיתית וכן חלון אחורי צר מדי, מה שמפריע לראות, אלא שזה נכון היום כמעט לכל אוטו.

פורסם

חודש הבא אני סוגר שנה עם קסרה 2 ליטר אוט' 2001.

בסכום שהרכב עלה לי לא הייתי יכול לקנות שום דבר שנותן לי יותר תמורה ,הרכב מאובזר(ובגרסת ה 2 ליטר שלי עוד יותר), נוח, מרווח.

לגבי עלות החלפים, רק השבוע החלפתי צלחות בלימה אחוריות, רפידות בכל ארבעת הגלגלים+ עבודה+ מע"מ 800 ש"ח, לפי דעתי לא כזה יקר.

ד"א, קסרה שנת 2001 יש גם מהדגם הישן וגם מהחדש. עדיף ללכת על החדש בגלל מנוע חזק יותר (110 כ"ס לעומת 90) ויותר איבזור.

פורסם

יש לי קסרה 1.6 2002, צריכת דלק שלה בעיר סביב 1:9.

לדעתי תבדוק שוב את הקסרה גם שנת 2001 ויד 2 ורק 53K קצת מידי...

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לך על הקסרה- יותר מרווחת ויותר מאובזרת ונוחה באופן כללי

לשברולט אוואו ועוד מהשכרה לא הייתי מתקרב אבל אולי זה סתם כי נכוותי בחיים משברולט

תחגרו ותחזיקו חזק....הנסיעה מתחילה !! :brickwall:

פורסם
תודה על התגובה,החשש הבסיסי שלי מהקסרה מקורו בנסיון עם רכב אירופאי בכל הנוגע לראיית מוסך...

התנסתי עם פיז'ו-וזה לא היה תענוג,גם עלות החלפים...ולכן החשש-האם יש לחשש שלי בסיס גם בקסרה?

מעבר לכך,איך צריכת הדלק?

יש רעיונות טובים יותר בסכום הנל?(20-25 אלף)

יום יפה:roll:

במיוחד בהתחשב בשתי האופציות הקוריאניות שהצעת , הקסרה עולה על שתיהם בכל פרמטר. על אוואו כמו שאמרו, אל תחשוב בכלל. קודם כל, זה רכב של דייהו הוא פשוט ממותג דרך שברולט בגלל השייכות של לGM. הרכב לא בטיחותי בצורה מזוויעה, פלסטיקה זולה מאוד, והרכב מגיע תמיד מהשכרה או ליסינג ולא זוכה ליחס חם במיוחד.

אם אתה מחפש יפני -

ניסאן אלמרה 1999, כנראה הרכב הכי אמין שתמצא.

אימפרזה GL מאותו שנתון, הנ"ל גם באמינות.

יונדאי סונטה 00-01 (לא יפני, אבל בכל זאת אסייתי)

פורסם

בגלל הסמל על המכסה מנוע. אין קאץ'.

אתה קונה בזול, מוכר בזול.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אישתי בהריון ואנחנו מחפשים רכב אמין,מרווח,אחזקה ידידותית

ובטחותי כמה שניתן.

עדיף אוטומט אבל אם יחסוך משמעותית בהוצ' אז ידני בא בחשבון.

נסיעות עירוניות ובין עירוניות

תקציב 30-35k.

חשבתי בכיוון של יפנית(לנטיס,אלמרה,בלנו)-2000-2001

או יונדאי אקסנט(2003) או סיטרואן קסרה(יכול 2004).

אשמח לקבל חוו"ד ממביני עניין/בעלי רכבים הנ"ל

אם יש רעיונות אחרים יתקבלו מאוד בברכה.

סופ"ש נעים ושבת שלום

יניב:-P

• תוכן חדש...