Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המערכת הנ"ל (חתימה),אבל חסר לי הסאונד ההיקפי.

ובגלל שאין לי מקום בדלתות האחוריות לעוד קומפוננט,

חשבתי בכיוון של וופרים דוטק אוביישן 6.5,או טמפו 6/9 שישבו על המגש האחורי כמובן.

יוגברו על ידי z4200.

מה לדעתכם ייתן תוצאה יותר טובה?

תודה,מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

מקפיץ...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

למה שלא תלך על קומפוננט? הסאב נותן מספיק באס לפי מה שהבנתי ממך במפגש דרום

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הבנת או שמעת?;-)

האמת התקציב מאוד דל ככה שזה או זה או זה..

פורסם

קומפוננט טמפו יעלה לך כמו 6X9 טמפו.

רק הבנתי, לא שמעתי, לשנינו הייתה בעיית דלק "קלה".

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אצלי לא קלה בכלל כמעט לא הגעתי לבית אני חייב דחוף לסדר את המחוג הארור הזה של הדלק...

תראה אני רוצה להוסיף עוד רמקולים מאחורה,אבל לא על חשבון האיכות.

ככה שקומפוננט טמפו לא נראה לי ותקציב גדול אין לי כרגע (מתגייס עוד חודשיים)אז חשבתי או על וופרים של דוטק או על טמפו 6/9 ורציתי לדעת מה ייתן תוצאה יותר טובה מבחינת איכות?

מיכאל.

פורסם

עוד מישהו אולי?

פורסם

רק וופרים לדעתי לא יעשו את העבודה מכיוון שלא יהיו לך צלילים גבוהים. אם כבר אז בין האופציות שלך עדיף 6X9.

רק שאלה אחת אתה מוכן ל6X9 של טמפו אבל לא לקומפוננט מאותה סידרה? למה?

פורסם

הקמפוננט הקידמי שלי הוא מורל הייבריד אוביישין,ואני לא רצה לרדת באיכות ברמה דרסטית,לכן ה6/9 ייתן תוצאה יותר טובה לדעתי כי הטמפו מאוד מוצלח ב6/9,אבל השאלה היא מה יהיה יותר טוב ה6/9 או המידבאסים של הדוטק אוביישן?

• תוכן חדש...