Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום לקחתי את הכלב באוטו לוטרינר בלבד וזה היה רק בחורף ככה שנסעתי עם חלונות סגורים.

תמיד הוא יושב ליד הנהג כי הוא קצת בעייתי בתחילת הנסיעה בהלוך (הוא מתרגש רועד ולפעמים יורד לו ריר).

את המושב הזה אני מכסה עם כיסוי שעוונית למזרן של ילדים. זה כמו סדין פלסטי שמונע מעבר של נוזלים וזה שומר על הכיסע מפני הקאות וכ"ו. כמובן שאני מוריד את המשענת ראש כדי שהסדין הזה יכסה את כל הכיסא.

הבעיה שנוצרה אתמול זה שנסעתי עם חלון פתוח מעט בגלל שהיה מזג אויר חמים, הכיסוי פשוט התנפח כמו בלון ובסוף הוא גם ירד מהמשענת גב לגמרי ונאלצתי לעבור עם שואב אבק כדי לנקות את השערות. בנוסף גם ברגע שזה מתנפח כמו בלון, זה יוצר אשליה אצל מר בידיבמבם שהכיסא קטן יותר ולכן הוא זז יותר לכיוון הדשבורד וזה כבר סיפור לא בטיחותי כי הוא פשוט עף מצד לצד ובמיוחד בבלימה הוא התעופף פעם אחת על הרצפה. לא נעים לראות אותו ככה וגם לא רוצה נזקים באוטו.

יש לכם איזה רעיון לכיסוי דומה שישב טוב יותר על הכיסא ולא יעוף? או איזה רעיון לתפוס את הכיסוי הנוכחי ככה שלא יעוף

עלה רעיון לתפור לזה טבעות אבל אין לאן לקשור את הטבעות באוטו אז זה לא רלוונטי.

אני גם אשמח לדעת אם יש אפשרות לבטל כרית אויר בסוויפט החדשה וגם ב-106 GTI.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני שם סדין על כל הכסא האחורי ותוחב אותו בין ספסל וגוף הרכב בכל ההיקף כך שלא יצא מהמקום. אני מקפיד שהוא ישב מאחור. מקדימה נראה לי לא בטוח.

אצלי הכלב לא מקיא או מרייר, הוא רגיל לנסוע ברכב, הבעיה היא שערות.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

זה מספיק בטוח לתת לו לשבת בתא המטען?

רק חסר לי שהוא יחליט לקפוץ משם לספסל הקדמי, מה גם שאין לאן לקשור אותו בתא המטען, מקדימה יש לי לאן לקשור ככה שאני מבטל לו את האפשרות של לטייל באוטו אם הוא יחליט פתאום.

חלון פתוח זה דבר הכרחי או שהם לא באמת צריכים חלון פתוח?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא מאמין שמתא המטען הוא יקפוץ אל הספסל האחורי, תן לו שישכב שם שים לו איזה שמיכה או משהו כזה..פתח את החלון האחורי שינשום קצת

פורסם

אחרי כל קיץ אני קונה כיסוי מושבים אחורים איכותי בשביל הכלב.

אם נוצר מצב שאין לי כיסוי אני מסיר את הדש האחורי ושם אותו בתא המטען.

הוא מעדיף את המושב בשל החלון אבל לא מתלונן גם מאחור.

עידן

eק.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נתחיל מזה שזה ממש ממש לא בטיחותי לשים אותו מקדימה,ומה שאנחנו עושים עם הכלב שלנו פשוט לוקחים סדין כפול רגיל (כדי למנוע מעבר של נוזלים במקרה ו....הוא יחליט) ופשוט דוחפים אותו בכול הרווחים מאחורה.

בנוגע לריר,גם לפעמים הכלב שלנו הזיל אבל לא קרה מצב שהגיע למושב עצמו בגלל שזה היה סדין כפול...מקווה שעזרתי

פורסם

יש לברר בחניות חיות הגדולות.

לנו היה בשימוש במשך זמן רב כיסוי למושב אחורי שמכסה הכל ומצופה בסוג של דמוי עור כלשהו.

יעיך מאד. לא מתלכלך מעבר למה שמגבון לח ינקה מצויין.

מגוי עם רצועות לקשירה אם יש לאן.

היו לי בזמנו 2 כלבים וזה היה ממש נחוץ ומממעולללללהההה !

לצערי אין לי תמונה של הדבר הזה.

פורסם
אני שם סדין על כל הכסא האחורי ותוחב אותו בין ספסל וגוף הרכב בכל ההיקף כך שלא יצא מהמקום. אני מקפיד שהוא ישב מאחור. מקדימה נראה לי לא בטוח.

אצלי הכלב לא מקיא או מרייר, הוא רגיל לנסוע ברכב, הבעיה היא שערות.

ערן, זה בדיוק מה שאני עושה :mm_yeah:

עריכה: עידן, יש לו המון מקום במונית! :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ננסה בתא המטען, בתקווה שלא יחליט לנסות לקפוץ משם.

שלי דווקא מעדיף לשכב שם מאשר על הספסל האחורי..

ואת אפשרות הקפיצה למושב האחורי מבטלים ע"י הרמת משענות הראש.

attachment.php?attachmentid=185541&stc=1&d=1263127280

Fengבגאז.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...