Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי לפני יומיים פג'ו 307 מליסינג. הרכב מודל 2002.

אני ממש לא מצליח להבין איך עובדת הנעילה המרכזית ברכב הזה...

יש רק כפתור אחד שמצויר עליו סימן של מנעול, אבל הוא לא ממש עושה משהו. קראתי בספר ההפעלה על "נעילה כפולה" כשלוחצים על השלט, אבל זה מאוד מוזר ולא עובד.

אולי מישהו יודע להסביר לי איך:

1. נועלים את הדלתות מתוך הרכב

2. פותחים את הנעילה (במקרה והשומר בחניון רוצה לראות בגאז') - הדרך היחידה שמצאתי עד עכשיו היא לפתוח מבפנים את דלת הנהג, מה שמשחרר את הנעילה המרכזית.

מוזר הא ?!

תודה מראש

מוטי

פורסם

יש כזה לחצן עם סימן של מפתח מעל הרדיו עם זה נועלים

ולדבי השאלה השניה גם אני פותח וסוגר את הדלת מוזר אבל לא מפריע כל כך

פורסם

הנעילה המרכזית עובדת הן מהכפתור שציינת והן דרך השלט במפתח . העיניין הוא שכאשר אתה נועל את הרכב אין יכולת פתיחת הדלתות מחוץ לרכב, אך יש יכולת פתיחה מתוך הרכב , כלומר אם בטעות שכחת ילד ברכב ונעלת הילד יוכל לפתוח את הדלת מתוך הרכב.

אין יכולת לפתוח דלת אחורית חיצונית [בדיקות בטחוניות ] אלא אם כן פתחת דלת נהג, וזאת כדי למנוע מצב של פתיחת דלת לא רצונית [ עמידנ ברמזור ומשהו פותח אותה ללא רצונך].

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• 4 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...