Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הציעו לי בסוכנות הונדה, מחיר מאוד טוב להונדה ג'אז 2010.

עשיתי עליה נסיעת מבחן - והתרשמתי מהגיר הרובוטי שהוא לא הכי נוח (הרבה יותר טוב מזה של טויוטה), אך הוא לא כזה נורא וניתן להתרגל.

האם יש מישהו שיש לו רכב כזה שיכול לתת לי חוות דעת על הרכב?

אני אוהב את זה שהוא שימושי וענק מבפנים.

מה דעתכם על הקנייה?

במחיר שקיבלתי אותו, הוא ממש קצת יותר יקר מהמאזדה 2 - שהיא קטנה בשבילי (גובה כמעט 2 מטר).

מה דעתכם על ההונדה ג'אז כרכב לזוג אנשים, לרוב לשימוש עירוני?

איך היא מבחינת ביטוח וטיפולים?

ועד כמה הגיר הרובוטי בעייתי?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ממש הבנתי.

בשביל מה לך להוציא סכום כ"כ גדול עבור רכב עם גיר לא הכי נוח כהגדרתך?

עוד משהו שלא הבנתי: מאזדה 2 ברמה הבסיסית עולה 105.5K והדגם היותר מאובזר עולה 108.5K.

מחיר ג'ז רובוטית מתחיל ב - 128K - לדגם הבסיסי ביותר, זה לא בדיוק "קצת" יותר ממחיר המאזדה 2, אפילו אם עשו לך הנחה לא מאמין שהתקרבו למחיר הזה, ואם כן זו שערוריה כיי זה אומר שהם מנפחים מחירים בלי קשר למציאות.

בכל מקרה לדעתי אין טעם לרכוש רכב שאינו נוח, לא משנה כמה ההנחה.

חוץ מזה קח בחשבון שברמה הבסיסית של הג'אז יש רק 2 חלונות חשמל.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
שלום לכולם.

הציעו לי בסוכנות הונדה, מחיר מאוד טוב להונדה ג'אז 2010.

עשיתי עליה נסיעת מבחן - והתרשמתי מהגיר הרובוטי שהוא לא הכי נוח (הרבה יותר טוב מזה של טויוטה), אך הוא לא כזה נורא וניתן להתרגל.

האם יש מישהו שיש לו רכב כזה שיכול לתת לי חוות דעת על הרכב?

אני אוהב את זה שהוא שימושי וענק מבפנים.

מה דעתכם על הקנייה?

במחיר שקיבלתי אותו, הוא ממש קצת יותר יקר מהמאזדה 2 - שהיא קטנה בשבילי (גובה כמעט 2 מטר).

מה דעתכם על ההונדה ג'אז כרכב לזוג אנשים, לרוב לשימוש עירוני?

איך היא מבחינת ביטוח וטיפולים?

ועד כמה הגיר הרובוטי בעייתי?

גם לגיר של טויוטה אפשר להתרגל ,מנסיון.

ואני מסכים עם התשובה מעלי,אם רכב לא נוח לך אפילו בפרט הכי קטן שיכול להיות אל תקנה,במיוחד כאשר מדובר על מחיר כזה,פשוט תחפש אחד שכן יהיה נוח.

פורסם

היות ונשארו מספר דגמים של הג'אז שלא נמכרו משנה קודמת, המחיר הוא כמעט אותו אחד של מאזדה 2.

אני לא אהבתי את המאזדה כי הייתה קטנה מדיי בשבילי.

אהבתי את הג'אז, והספק היחידי שלי איתה הוא חוות דעת של אמינות הגיר...

עשיתי עליה נסיעת מבחן, ובתמורה לחסכוניות שלה ולמרווח שהיא מציעה, אני מוכן להתפשר על הגיר - שסה"כ הוא בסדר מבחינתי.

איך האוטו עצמו?

פורסם

עם גיר ידני הג'אז היא מכונית מצויינת.

גיר ידני ומחיר של מזדה 2 - תחטוף!

גיר רובוטי - לא הייתי מתקרב עם מקל (בושה לחברה כמו הונדה שמוציאה "זבל" כזה).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
עם גיר ידני הג'אז היא מכונית מצויינת.

גיר ידני ומחיר של מזדה 2 - תחטוף!

מני, אומנם הגרסה הידנית - אך היא בסיסית למדי באיבזור (בגרסת הבסיס). לא מציאה גדולה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא חושב שהג'אז היא רכב גרוע, במיוחד לא עם הגיר הרגיל. אבל ביחס למחיר שבו היא מוצעת בישראל לא הייתי חושב אפילו לבחור בה. כמשקללים את רמת האבזור עם המחיר אז היא בכלל הופכת ללא רלוונטית.

יש מתחרות מוצלחות מאוד כמו פביה, איביזה ופיאסטה שמוצעות במחיר תחרותי בהרבה ואף מציעות תמורה עדיפה ביחס למחיר.

פורסם

פספסתם את הנקודה.

אמרתי שהמחיר הוא לא פונקציה כי הוא כמעט זהה לזה של המאזדה 2 ולזה של הפיאסטה.

האוטו הרבה יותר גדול מהמאזדה 2 ומהפיאסטה

הוא יותר מהיר ועוצמתי מהפיאסטה

והמושבים שלו - פשוט מדהימים.

העניין היחיד שממנו אני מפחד זה הגיר הרובוטי.

לי הוא לא מפריע, השאלה איך הוא מבחינת אמינות?

פורסם

גיר רובוטי הינו מתקן פשוט יחסית, וללא ספק זול יותר מהגיר הרציף של הדגם הקודם. לכן לדעתי יש לך פחות מי מה לחשוש מבחינת התקלות והוצאות לעתיד. אם אתה חש בנוח ברכב כבר בנסיעת מבחן - אז מה טוב. במחיר דומה ואף פחות מכך ניתן למצוא איביזות אוטומטיות יד 1 מיבואן. אבל כאן יש מי מה לחשוש. יש סיכוי טוב לבלות יותר מדי במוסכים אפילו בתקופת האחריות, ושלא נדע מה עלול להיות מאחוריה. ועל שמירת הערך חבל אפילו לדבר.

פורסם

בכדי להשיג את הג'ז הידנית תיצטרך לחכות עד חודש מרץ לפחות,

אותי הם שיכנעו על הרובוטית,

ומוזר מאד שהמילה ''רובוטית'' לא הוזכרה אפילו פעם אחת,

הם קראו לה אוטומטית משום מה,וכמעט התפתיתי לקנות,

8):?
פורסם

אני כבר שנה נוהג בסיויק עם גיר רובוטי. יש לי אותה שאלה בקשר לאמינות, אבל אני לא מאמין, שתקבל כאן תשובה אמינה. בינתיים עברתי 30000 ק"מ (טפו, טפו, טפו) בלי בעיות.

בכול מה שנוגע לשימושיות וכייף מנהיגה אני מעדיף בגדול את הגיר רובוטי. לנסיעת מבחן באתי בלי לעשות שיעורי בית (כמו רבים כאן, שנתנו את דעתם על הגיר) ולא התלהבתי מהאוטומט. אבל עברתי לידני ובעיות נעלמו. היום, אחרי קצת ניסיון, אני נוסע רוב הזמן במצב אוטומטי.

תחפש גם ביקורות מחו"ל. ב-JD Power Survey 2009 ג'אז זכתה ב-Best supermini

Honda’s popular Jazz finished first in its class yet again, making it a remarkable five years in a row and an unbroken record since the supermini was first included in the 2004 results.

בנוסף ל-Third in the overall model ranking table

The Jazz also finished third in the overall model ranking table, making it Honda’s highest achieving model.
פורסם

הרבה יותר גדולה מהפיאסטה? בואו נראה - הנתונים בס"מ

הונדה ג'אז: אורך 390, רוחב 169, גובה 152.

פיאסטה: אורך 395, רוחב 172, גובה 148.

ובעברית: קצרה ב-5 ס"מ, צרה ב-3 ס"מ, גבוהה ב-4 ס"מ. הרבה יותר גדולה זה בטוח לא.

בסיס הגלגלים בג'אז 250 לעומת 249 בפיאסטה. ס"מ אחד לטובתה.

בנוסף, פיאסטה היא לא ממש הרכב הכי גדול בקטגוריה ככה שאם אתה מחפש סופר מיני גדולה, לך לכיוון של 207/קליאו.

פורסם

ממדים חיצוניים לא תמיד מעידים שרכב הוא מרווח. חוץ מזה, הפטנט של קיפול ספסל אחורי (שהוא מאוד נוח) לא ראיתי בשום רכב שבקבוצה.

פורסם
פספסתם את הנקודה.

אמרתי שהמחיר הוא לא פונקציה כי הוא כמעט זהה לזה של המאזדה 2 ולזה של הפיאסטה.

האוטו הרבה יותר גדול מהמאזדה 2 ומהפיאסטה

הוא יותר מהיר ועוצמתי מהפיאסטה

והמושבים שלו - פשוט מדהימים.

העניין היחיד שממנו אני מפחד זה הגיר הרובוטי.

לי הוא לא מפריע, השאלה איך הוא מבחינת אמינות?

אני מניח שמדובר על מנוע 1.2 ליטר , מחירו הרגיל הוא כ 108 א"ש, כאשר הדגם הבא אחריו הוא ה 1.4 במחיר של 118 א"ש.

סביר מאוד להניח שכמנהגה של הונדה ישראל, ההנחות מגיעות רק כאשר הרכב מתקרב לשנתו הראשונה, משמע היבואן נדרש להוסיף יד נוספת דבר שמוריד מיידית מערך הרכב.

אלא אם כן המחיר אטרקטיבי מאוד , אני הייתי מוותר על התענוג ומחפש רכב אחר , קח בחשבון שהדגם המצויד במנוע 1.2 ליטר הוא עירום לחלוטין מאיבזור.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איך הבנת שמדובר במנוע 1200 סמ"ק?

מדובר בדגם עם גיר רובוטי, אין ג'אז 1.2 עם גיר רובוטי, רק ידני.

המחיר הרשמי של ג'אז רובוטית מתחיל מ 128 אלף ש"ח:

http://www.honda.co.il/Index.asp?CategoryID=419&ArticleID=2190

אם אפשר לקבל אותו במחיר של מזדה 2, והנהיגה על גיר רובוטי מקובלת על "הבחור הגדול" , לדעתי מדובר בעסקה מצויינת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...