Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכן להיות שר התחבורה. טוב, גם האוצר. טוב, גם התקשורת.

אנא שמור לי את כיסאות המדע, התרבות והספורט (משרד אחד, הייתם מאמינים?!)- כי הגיע הזמן שמישהו יוציא את כל התקציבים המנופחים של הכדורגל ויעביר אותם לחינוך, את משרד הדתות (לצורך הנהגת אפלייה מתקנת), ואת משרד התשתיות.

הייתי מבקש גם את משרד האורגיות (בית הנשיא) אבל לא נעים לבקש משמעון ללכת.:roll: מבוגר. לא יפה להקים אותו, אולי רק בשביל שיעשה בסיר לפני השינה. וגם זה שמור לפיליפינית שלו. או משהו כזה בכל מקרה. לא יודע, לא רוצה לברר, ולא רוצה בכלל לחשוב על זה. רק לא לקבל תמונה מנטלית. איכס. זה כמו MMS רק שאי אפשר למחוק את זה בקלות כל כך.

שיט. קיבלתי MMS מנטלי. יופי נחמה. תודה רבה לכם. איזה בעסה אתכם.:x

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הייתי שמח להחליף כל ח"כ מש"ס/אגו"י עם 3 ח"כ מהסגנון של זחאלקה.

זאת אמנם בחירה בין נבלה לטריפה, אבל יש נבלות שמסריחות יותר.

לפחות אני יודע שזחאלקה לא טומן את ידו בכיס שלי ומחרב את המדינה על חשבוני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא רק שהוא טומן את היד בכיס שלך ולא רק שהוא מחרב את המדינה שלך מבפנים, הוא גם ישחט אותך בשניה שלא תסתכל.

ואם יש לך ספק, אתה מוזמן לראות איפה נמצא מייסד המפלגה כרגע.

פורסם

אכן מדובר בדיון מרתק, ואני בטוח שלכולכם יש מה לומר בנושא.

עם זאת, ניסיון העבר מראה שדיונים פוליטיים בפורום אף פעם לא נגמרים טוב ולכן השרשור ננעל לעולם שכולו ארכיון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...