Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי ששמע ולא ראה,ולמי שלא ראה ולא שמע.

ובשה וחרפה,בזיון.

משום מה חתכו את הסוף של הוויכוח,שבו חבר הכנסת חוזר לאולפן וצועק "תל אביב עוד תיהיה שלנו".

אני הזדעזתי.

פורסם

במדינה נורמלית זחאלקה היה כבר מזמן יושב בכלא, נשללות ממנו כל המשכורות שהוא קיבל מהכנסת, כולל שאר ההטבות כגון פנסיה, רכב וכ"ו והמפלגה שלו הייתה מוצאת אל מחוץ לחוק כמו תנועת כך או הרב כהנא. אבל אנחנו בישראל, וזה לא הומני ולכן חארות כמוהו מקבלים זכות דיבור.

ROOONEEYY

פורסם

הרגע חבר פרסם את הלינק בפייסבוק...

כל הכבוד לדן מרגלית שעומד על שלו ומתנגד לזחאלקה

הזכיר לי ראיון של ד"ר מרדכי קידר מאונ' בר אילן לא ג'זירה. מומלץ

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שיתחילו להתעורר שם בממשלה, נמאס כבר! :x שיישלחו את ה"ח"כים" האלה לכלא כבר. בושה וחרפה.

כן יירבו עוד אנשים כמו ד"ר מרדכי, שמסביר בפשטות לבורים האלה מה הולך פה באמת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ובית המשפט העליון שחושב שאנחנו חיים בסקנדינביה והטרוריסטים הם בעצם סוג של שוויצרים ומאפשר להם להיות מיוצגים בכנסת....

עצוב מאוד. אנחנו הטיפשים, לא הם.

פורסם

פשוט בזיון :cry:

לפעמים אני תוהה לעצמי מה היה קורה לו אם הוא היה מתבטא בצורה כזאת במדינה אחרת (דוגמאת רוסיה לדוגמא).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

זה ממש בושה שאדם כזה מכהן כחבר כנסת במדינה שלנו.

חוסר התייחסות לכך ששדרות חטפה מאות קסאמים במשך כמה שנים ועל מספר הקורבנות שגבו הקסאמים האלו.

ממש שר למופת:evil:.

וכמו שאמרו אלו שמעליי אנחנו באמת בבעיה אם יש לנו כאלה ח"כים במדינה.

פורסם

אני בכלל מציע לפטר את כל הכנסת והממשלה קיבינימט, ולהביא אנשים חדשים לגמרי, תוך צמצום דרסטי ואירגון מחדש.

אני מוכן להיות שר התחבורה. טוב, גם האוצר. טוב, גם התקשורת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מגן על זחאלקה ולא שמאלני, אבל אם מסתכלים על הראיון מנקודת מבט אובקטיבית אפשר לראות שמרגלית הוא האשם בבזיון הזה שקרה באולפן, הוא זה ש"הדליק" את זחאלקה כאשר אמר לו "חוצפן".

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

משום מה חתכו את הסוף של הוויכוח,שבו חבר הכנסת חוזר לאולפן וצועק "תל אביב עוד תיהיה שלנו".

אני הזדעזתי.

במשפט הזה טמונה הבעייה.

זכותו לחשוב מה שהוא רוצה וזכותו לא להסכים עם פעולות הממשלה וזה בסדר אבל כשהוא אומר "תל אביב תהיה שלנו" כאן הבעייה איתו. אם "שלנו" זה ישראל אז היא כבר שלנו ואם "שלנו" זו ישות אחרת אז הוא בוגד וכך צריך להתייחס אליו.

אין לי שום בעייה עם ביקורת מבית כלפי ההתנהגות שלנו גם אם היא בוטה אבל לא מוכן לקבל במוסדות השלטון שלנו אנשים שלא רואים את עצמם חלק מהמדינה בין אם הם יהודים, ערבים או כל לאום אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...