Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת שאסי [ללא מכון]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא, אבל נסה את הבדיקות הבאות:

1. הסתכל מקרוב והעבר אצבע על הקורות בתא המנוע ותא המטען. תאונת חזית/אחור הפוגעת בשלדה תדרוש מתיחה/ישור של קורות אלה ואז במישוש אפשר להרגיש את סימני הישור. בנוסף, בדוק לסימני צביעה ותיקונים בקורות ובחיבור הקורות לדפנות הרכב.

2. בצע את אותו תהליך לעמודי הדלתות לגילוי תאונות צד

3. עמוד במרחק של כ 15 מטר מהרכב ובדוק כי הוא נראה ישר ומאוזן.

4. בדוק שחיקה לא סימטרית של הצמיגים. בדרך כלל שחיקה לא סימטרית מעידה על כיוון פרונט לקוי ואז נשאלת השאלה מדוע ישנה הסטייה בכיוון הפרונט, האם כתוצאה מבלאי טיבעי או תאונה.

אני לא בטוח, אבל נדמה לי כי אם שני הצמיגים באותו צד מראים שחיקה מוגברת הדבר מעיד על עיוות כתוצאה מתאונת צד.

פורסם

אתה לא רוצה לקחת את הרכב למכון בדיקה? תיקח אותו לפחח.

הרבה פעמים לקחתי רכבים בשביל חברים לפחח שעבדתי איתו במוסך (החברים לא רצו גם מכון בדיקה), והוא עלה על מספר דברים שהמוכר כביכול "לא ידע"

פורסם

לא בדקתי את הרכב כמו שחיים אמר, אבל ממבט רגיל מבחוץ לאוטו אין מכות/פגיעות בכלל, רק הצבע שלו התקלף.

מה זה אומר ?

נסעתי על האוטו, אין בעיות של הטנעה או רעידות או כל דבר אחר שניראה לא נורמאלי (לא יודע אם זה קשור).

הייתה בעיה בברקס שכאילו הלחיצה בדרגות כזה וצריך ללחוץ יחסית חזק בישביל שהאוטו יעצור ב20 קמ"ש.

אם זה בעיה בברקס כמה זה יעלה בערך ?

סתם שתדעו זה דייהטסו אפלאוז 91 אוטומט.

אם למישהו יש עוד מה להגיד על האוטו זה יהיה טוב :-D

תודה, ואני יבדוק גם כמו שחיים אמר.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

• תוכן חדש...