Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליף לתום קאר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ראיתי צעצוע חדש על הכביש שעשה הרבה רעש.

הצעצוע דומה לתום קאר רק שבאחוריו יש כיתוב של XYJK800. לוחית רישוי לא היתה בכלל.

לישהו יש פרטים על הדבר הזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שאסף העלה זה RS800 אני בספק אם הוא ראה את זה כי זה עוד חדש מאוד בארץ בספק עם הפסיק להימכר או בכלל עבר תקינה

פורסם

מה שראיתי זה הדגם שכתבתי בהודעה הראשונה. וזה התמונות שאסף העלה. בצבע שחור.

זה אמור להיות סוג של באגי? מה המטרה של זה חוץ מהרבה רעש?

אני לא אשכח את הצורה בגלל התחת הזה ללא הלוחית רישוי

http://www.atvsports.cn/uploadfile/2009/0212/20081128_45ad280a2c96c661fdc1fZZcCFQ0QGVq.jpg

in the face

with a chair

פורסם
מה שראיתי זה הדגם שכתבתי בהודעה הראשונה. וזה התמונות שאסף העלה. בצבע שחור.

זה אמור להיות סוג של באגי? מה המטרה של זה חוץ מהרבה רעש?

אני לא אשכח את הצורה בגלל התחת הזה ללא הלוחית רישוי

http://www.atvsports.cn/uploadfile/2009/0212/20081128_45ad280a2c96c661fdc1fZZcCFQ0QGVq.jpg

בעיקר פוזה זה לא כלי בעל יכולת עבירות גבוהה כמו הרייזר הוא יותר לפוזה וטיולי דיונות קלילים בגלל זה גם מחירו בהתאם 55 אלף שקל

פורסם

דרך אגב המהירות המקסימלית המותרת לרכבים האלה היא 40 קמ"ש, אבל תכל'ס, אף אחד לא באמת שם על זה ולדעתי גם בצדק....

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
בעיקר פוזה זה לא כלי בעל יכולת עבירות גבוהה כמו הרייזר הוא יותר לפוזה וטיולי דיונות קלילים בגלל זה גם מחירו בהתאם 55 אלף שקל

נסעת עליו שאתה קובע כאלה עובדות?

לקחתי אותו לנסיעת מבחן ולפני זה אני אדגיש רק את הנתונים היבשים שזה מנוע 800 על 450 קילו בערך 4X4 משלב,ונעילות ידניות לכל אחד מהגלגלים עוד מלפני שעלית עליו אפשר לדעת שלכלי הזה יש עבירות גבוהה,אולי לא כמו הRZR אבל הכלי לא פראיר בכלל...

מדובר במנוע של חברת CHERRY הסינית על אותו בסיס של המנועים של דייהטסו.

הכלי הוא סיני,הגימורים כמעט ואינם והריתוכים של השלדה נראים פשוטים ביותר ולא מקצועיים בעליל.

מבחינת אמינות קשה לקבוע מה מקום הכלי מכיוון שהוא עד לא שווק ורק שבוע הבא יחל השיווק שלו. לפי מה שהסוכן של הכלי מספר יש לו כבר 80 הזמנות.

המחיר מאד מאד מפתה,הכלי מבחינת פוזה חבל על הזמן וגם נוסע לא רע בכלל.

מגוון השיפורים של הכלי בחו"ל עצום,אם זה מתחיל באגזוז לחץ ויכול להסתיים בקיט טורבו.

מגוון תמונות של הכלי מאתר היבואן

http://gasgas.co.il/page26.html?amp;

פורסם

באמת יש קשר בין הכלי הזה לחברה jeep?

כי באתר היבואן כתוב בפירוש ג'יפ, וגם הפרונט מועתק מהרנגלרים...

איכשהו קשה לי להאמין.

Auto Emoción

פורסם

בטוח שעוד לא משווק? הדבר הזה נסע מחוץ לעיר, אומנם בלי לוחית רישוי, אבל נסע כמו גדול והגיע לסביב 70 קמ"ש עם הרבה רעש.

in the face

with a chair

פורסם
באמת יש קשר בין הכלי הזה לחברה jeep?

כי באתר היבואן כתוב בפירוש ג'יפ, וגם הפרונט מועתק מהרנגלרים...

איכשהו קשה לי להאמין.

שום קשר לחברה JEEP

הפיתוח הוא של חברת GS MOON חברה צרפתית שמייצרת בסין ומנוע של חברת CHERRY שהיא יצרנית המנועים הכי גדולה בסין.

הכלי הזה משווק ברחבי העולם בשמות אחרים,לכלי אין שם רשמי ובכל מקום קוראים לו אחרת.

לפי מה שאני יודע השיווק עדין לא התחיל.

ד"א ראית את הכלי בפ"ת? כי הסוכנות נמצאת בזבוטינסקי.

פורסם
דרך אגב המהירות המקסימלית המותרת לרכבים האלה היא 40 קמ"ש, אבל תכל'ס, אף אחד לא באמת שם על זה ולדעתי גם בצדק....

מרכז כובד גבוה,צמיגי שטח ללא אחיזת כביש אפקטיבית, מתלים שבנויים לעבירות בשטח ,בסיס גלגלים קצר,בלמים שלא יעמדו בעומס והתחממות ואלה רק חלק מהבעיות.

אתה רוצה לנסות לשכתב את התגובה שלך?

אם לא הבנת את כוונתי : הכלים האלה נהדרים בשטח אבל מסוכנים בנסיעה על כביש.

לא יציבים וכמובן ללא טיפת בטיחות פסיבית.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תוכן חדש...