Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

ישלי רנו קליאו שנת 98, מנוע 1.4 ישנה ואני רוצה לשפר אותה מבחינת חוזק וגם מבחינת מראה ..

ישלי תקציב של 5 אלף מה הייתם ממליצים לי לעשות כדי להפיק את המקסימום מהסכום כסף הזה..

ושאלה נוספת איך אני בודק כמה כוח סוס יש לאוטו שלי לפני ואחרי,

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

חוזק?

לרכב שנת 98 "ברחו" כמה סוסים מהאורווה, טוב תעשה אם תעביר את הרכב יישור קו מלא.

כמו כן, בדוק מתב המתלים והצמיגים.

מבחינת מראה: חישוקים כלים יעשו את ההבדל בהשקעה נמוכה יחסית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ישלי (זאת לא מילה אחת, כותבים "יש לי")רנו קליאו שנת 98, מנוע 1.4 ישנה ואני רוצה לשפר אותה מבחינת חוזק (עמידות בפני תאונות?) וגם מבחינת מראה .. (אז זהוא, שבדיוק בסופ"ש אני ויאשה העברנו ברוב קולות החלטה שבדיוק מהיום אין פה יותר שיפורי מראה. אם היית מפרסם שבוע שעבר, יש שפע שיפורי מראה לקליאו, חבסל שפספסת :-( )

ישלי (אמרנו כבר שזאת לא מילה אחת?)תקציב של 5 אלף מה הייתם ממליצים לי לעשות כדי להפיק את המקסימום מהסכום כסף הזה.. (נקודה אחת מספיקה בכדי להבין שהמשפט נגמר)

1. נא לערוך את ההודעות בקפידה לפני הפרסום כי אנחנו כאן ממש לא סובלנים לסגנון כתיבה צאטי.

2. בדיקת הספק לפני ולאחר השיפור מבצעים בעזרת מכשיר דינמומטר.

3. ברוך הבא לפורום :-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
1. נא לערוך את ההודעות בקפידה לפני הפרסום כי אנחנו כאן ממש לא סובלנים לסגנון כתיבה צאטי.

2. בדיקת הספק לפני ולאחר השיפור מבצעים בעזרת מכשיר דינמומטר.

אני אקח זאת לצומת ליבי.

והכוונה חוזק הייתה כוח סוס.

פורסם

אז אתם אומרים לקחת את האוטו למוסך להגיד לו לעשות יישור קו שהאוטו יהיה במצב מכני טוב ואחרי זה משהו מעבר?

קראתי מאמר על כמה שיפורים אפשריים כמו: גודש טורבו, גודש על, צ'יפ, אגזוז לחוץ, פילטר פתוח ועוד כמה שיפורים אם יכולים להגיד לי פחות או יותר בכמה יעלה הכוח שלהאוטו עם כל השיפורים האלו וכמה זה יעלה לי בערך כל דבר?

פורסם

קודם כל כן לפנות למוסך אמין שיבדוק לך את הרכב וימליץ מה צריך לתקן להחליף וכו'.

אין כזה דבר אגזוז לחוץ אולי אם רק תעלה איתו על איזה מדרכה הוא ילחץ קצת.

דברים כמו מגדש על או טורבו יקרים מאוד ודורשים שינויים רבים ברכב וגם לא חוקי.

אגזוז ופילטר מחברות טובות וחדשים יעלו סביבות ה2500 כולל הרכבה.

צ'יפ לא יתן שינוי ברכב ללא טורבו.

לסיכום: טיפול באוטו אגזוז ופילטר = 5000 פחות או יותר, ומניסיון מר של חבר זה יהיה יותר!

מקס

<-- זה היעד :evil:

פורסם
אז אתם אומרים לקחת את האוטו למוסך להגיד לו לעשות יישור קו שהאוטו יהיה במצב מכני טוב ואחרי זה משהו מעבר?

קראתי מאמר על כמה שיפורים אפשריים כמו: גודש טורבו, גודש על, צ'יפ, אגזוז לחוץ, פילטר פתוח ועוד כמה שיפורים אם יכולים להגיד לי פחות או יותר בכמה יעלה הכוח שלהאוטו עם כל השיפורים האלו וכמה זה יעלה לי בערך כל דבר?

לך על אגזוז לחוץ, זו השקעה מאוד קטנה, כמה מכות פטיש ואתה מסודר...

ברצינות, ב5K קנה צמיגים טובים, תרענן בולמים וסע לשלום.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
אהלן חברה,

ישלי רנו קליאו שנת 98, מנוע 1.4 ישנה ואני רוצה לשפר אותה מבחינת חוזק וגם מבחינת מראה ..

ישלי תקציב של 5 אלף מה הייתם ממליצים לי לעשות כדי להפיק את המקסימום מהסכום כסף הזה..

למכור את האוטו ולקנות RSI.

אם אתה מכיר את הדגם,אתה יודע שתקבל יותר .

פורסם
...

דברים כמו מגדש על או טורבו יקרים מאוד ודורשים שינויים רבים ברכב וגם לא חוקי.

...

זה לא בדיוק נכון,צריך אישור ממחלקה טכנית של היבואן,ויש גם קיטים BOLT-IN למגדש על שלא דורשים שינוי.לאחר ז***י שכל רבים ליוניון מוטורס,הם מוכנים לאשר התקנת גודש על של TTE כל עוד מזמין את זה דרכם ומתקין אותו במוסך מורשה טויוטה(15K + -:-().לפעמים אם אתה חופר מספיק לשרות לקוחות אפשר לשכנע אותם לדברים מפתיעים.אבל לעניין,תחסוך ותקנה RSI

Shift happens!:roll:

פורסם

תכתוב לו את ההודעה הזאת בה"פ.

בתודה מראש ובברכת עלה והצלח,

חבר המנהלים וועד העובדים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

טורבו? אגזוז לחץ? פילטר פתוח? על רכב שנת 98 ומנוע 1.4 אטמוספרי? נו באמת!

תשקיע את הכסף בטיפולים במוסך מקצועי ואמין, ומבחינת היופי אתה יכול להחליף למגנזיום + צמיגים איכותיים.

• תוכן חדש...