Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ביבוא אננפילד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי עומר ויש לי אנפילד בדרך לארץ ונתקלתי בכמה קשיים במילוי התפסים כמו:

מה הוא פרט המכס?

כינוי מסחרי?

דגם טכני?

הוכחה לגיבוי תחזוקתי ממוסך מורשה?

ואם יש עוד דברים שאני צריך לדעת אני אשמח.

תודה על העזרה,

עומר.

פורסם

קודם כל מזל טוב.

לא לייבא אופנוע/רכב לארץ ללא רישיון יבוא ! תוכל לקרוא ולהבין את הסיבות בשרשורים קודמים.

כחלק מתהליך קבלת רישיון היבוא עליך להעביר טופס אישור ממוסך לגבי תחזוקת האופנוע..

הצעצוע מגיע מהודו ?:lol:

פורסם

העלתה לי זכרונות מהאנפילד שהיה לי בהודו...

750 או 500 סמ"'ק?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תארגן צילום רישיון מקורי , את האישור מהמוסך , תארגן גם הצהרת עו"ד , תמונות של האופנוע , תמלא את הטפסים עוד היום

( פרט או שניים שאתה לא יודע תשאיר ריק ) ותעביר במעטפה את הניירת במהירות מחר בבוקר

למשרד התחבורה רח' המלאכה 6 .

במידה ויהיה חסר נתון כלשהוא הם ישלחו לך מכתב הביתה ועליו תוכל להגיב במיידית עם מעטפה נוספת ..

חוץ מהקנס על הבאת אופנוע ללא רישיון תשלם גם אחסנה וחבל .. רישיון יבוא לצערי לא מוציאים בשבוע ..

בהצלחה!!

פורסם
שלום שמי עומר ויש לי אנפילד בדרך לארץ ונתקלתי בכמה קשיים במילוי התפסים כמו:

מה הוא פרט המכס - אופנוע, סוג L2 (עד 33 כח סוס).

תוצר וארץ הרכבה - ,Royal Enfield, הודו.

כינוי מסחרי? - Classic 500

דגם טכני? - לא לרשום (אין)

הוכחה לגיבוי תחזוקתי ממוסך מורשה? - מכתב/אישור מוסך מורשה לאופנועים על אספקת חלקי חילוף, טיפול ותחזוקה לכל סוגי האופנועים.

ואם יש עוד דברים שאני צריך לדעת אני אשמח. -

תודה על העזרה,

עומר.

רישום מס' השלדה, חשוב מספר השילדה מתחת לכידון (לא תווית). רצוי לצרף רישיון רכב, מפרט טכני ותמונה. חשוב גודל צמיג - תרשום את הצמיג הקיים על האופנוע (עוזר בתקינה).

בהצלחה !!!!

060103ot_pep030_prv.gif

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

תודה רבה על כל העזרה אתם אנשים טובים.

אולי משהו מכיר מוסך שיהיה מוכן לטפל לי באנפילד ולחתום על ההצהרה של משרד התחבורה?

פורסם

אני עדיין מחפש מוסך שיחתום לי על אישור מתן שירות ליבוא אישי.

הייתי באומנות החזקת האופנוע וזה לא הסתדר שם אולי מישהו מכיר מישהו......

תודה

• תוכן חדש...