Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה פתח האיורור ברמקול רגיל סתום אם המדבקה ובסאב הוא פתוח.

אני מתכוון לפתח שבמגנט מאחורה.

פורסם

אבל הפתח קיים גם ברמקול רגיל פשוט הוא סתום במדבקה. למה?

מה היה קשה לחברה לעשות חור במדבקה?

בטח יש סיבה, אבל מהי? מה אכפת לחברה שיתאוורר הרמקול ויתקרר?

פורסם

אם כבר מדברים על זה יש לי שאלה:

בסאב שבו יש פתח איוורור פתוח, יש מצב שיכנסו אליו סיבים מהבידוד של התיבה או סיביי עץ ויגרמו נזק?

פורסם
אם כבר מדברים על זה יש לי שאלה:

בסאב שבו יש פתח איוורור פתוח, יש מצב שיכנסו אליו סיבים מהבידוד של התיבה או סיביי עץ ויגרמו נזק?

ברמקולים יש פתח (של אוטו) כי יש חור עם הברגה שהמיד והטויטר עומד עליו באמצע הסליל

זה לא מודבק זה מחובר עם בורג.

ובסאב כמו שאייל אמר יש חור לקירור הסליל. וסאב טוב יש רשת פנימית או חיצונית כדי שלא יכנס כול מיני שבבי עץ של התיבה לתוך הסליל.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

ראיתי את זה בכל רמקול 6X9 וכל 4'' וכל 6.5''

וכל רמקול בכלל.

רק באוטו שלי יש רמקול 5X7 בן 10 של dotec עם פתח צר מאוד והוא לא סתום.

לפי מה החברה קובעת אם לסגור אותו או לא?

יש מצב שזה משפיע על איכות או מוסיף לחיי הרמקול?

לא נראה לי כי שסליל מתחמם הוא נהרס וגם האיכות יורדת

מה כבר יכולה להיות הסיבה???

פורסם

למה שלא תיכנס גם ללמה החברה בחרה בחומר המסויים שממנו בנוי הרמקול, למה הסליל, המגנט וכו'? למה לעצור במדבקה. לא אני ולא אתה מהנדסים שתכננו את הרמקול אבל בדרך כלל יש סיבה להמצאותו של כל חלק. במקרה זה של המדבקה יכול להיות מאוד שזה לא משפיע על הרמקול אם היא ישנה או איננה והיא רק ליופי למשל. בכל מקרה להסיר אותה לא יגרום לרמקול שלך להישמע טוב יותר, אם זה היה כך הוא היה מגיע בלעדיה.

• תוכן חדש...