Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפלתי ברכב שהיה ברשותי במשך מספר שנים במוסך מורשה הוצאתי עשרות,כן עשרות אלפי שקלים על תיקונים שונים ומשונים תמיד שילמתי אם לא ביום שאספתי את הרכב אז מספר ימים לאחר מכן.הטיפול האחרון(בתיבת ההילוכים) שבר אותי והחלטתי למכור את הרכב,רציתי לעשות טרייד אין וביקשו ממני להביא להם בדיקה ממכון בדיקה מורשה,עשיתי את הבדיקה באותו יום עוד לפני שהספקתי לשלם עבור התיקון של הגיר ולא הייתה לי שום כוונה לא לשלם,אך בבדיקה נמצאו ליקויים משמעותיים בתיבת ההילוכים.חזרתי למוסך ובעל המוסך התעקש שהגיר תקין כשביקשתי שייתן לי הצהרה בכתב שהגיר תקין הוא סירב כי הוא רצה שאני ישלם על התיקון ,לא הסכמתי.הרכב עבר בדיקה נוספת במכון בדיקה מורשה בעיר אחרת גם שם נימצאו ליקויים משמעותיים בתיבת ההילוכים.

בעל המוסך דורש את הכסף ואני לא מוכן לשלם עבור משהו שלא בוצע כהלכה או כלל לא בוצע.

הרכב נמכר בכ50 אחוז פחות מהמחירון בשל הליקויים הרבים ובמיוחד בגיר,מה הדין האם עליי לשלם?מהי חוות הדעת המשפטית במקרה כזה?

פורסם

אם הנושא היה סטראו, היית פונה לעו"ד או לפורום סטראו ?

אתה מחפש ייעוץ משפטי בפורום רכב. זה לא המקום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כשתפנה לעו"ד זה יהיה רלוונטי עבורו.

אם מדובר בפיאט אונו שנת 94 שערכה 2000 ש"ח, סכום התביעה יהיה שונה ממקרה שבו מדובר על פורשה 911 שנת 2006.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

וואו איך לא חשבתי על זה....כתמצא פורום של עו"ד שיענו על השאלה שלך אז שלח לי את הלינק.אגב,פניתי לאיגוד המוסכים אבל נחש מה?אני עדיין מחכה לתשובה...

פורסם
אם הנושא היה סטראו, היית פונה לעו"ד או לפורום סטראו ?

אתה מחפש ייעוץ משפטי בפורום רכב. זה לא המקום.

רז, קבל נקודת מבט אחרת.

בישראל יש עו"ד אחד על כל כ130 תושבים.

אם בפורום שלנו יש 63300 חברים.

זה אומר שסטטיסטית יש בפורום כ485 עורכי דין.

זה אומר שלא רק שהוא יכול לקבל יעוץ משפטי כאן, אפשר אפילו לפתוח תת-פורום ייעוץ משפטי:).

נקודת מבט שונה ,לא?

under construction..

פורסם

400 מעורכי הדין הסטטיסטיים שלך, נחסמו מהפורום כיוון שלא עמדו בכללים.

מהיתר לא כדאי לבקש ייעוץ.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

המצב שלך טוב יחסית כי הוצאת את הרכב מהמוסך אחרי ה"תיקון", בלי לשלם ואפילו מכרת אותו (בוצעה העברת בעלות?).

נשמע לי שאם המוסכניק ירצה את הכסף שלו הוא יצטרך לתבוע אותך.

ד"א ממליץ לך לפסק את ההודעות שלך, ולא לשכוח שסימן פיסוק צמוד למילה שלפניו ולהשתמש ברווח אחריו.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

המצב שלו לא טוב.

אם היית מתעקש שהמוסכניק יתקן את הליקויים מצבך היה טוב. המצב הקיים הינו בעייתי אלה אם תוכל להוכיח כי עשית כל שביכולתך כדי שהתיקון יושלם ורק אז סירבת לשלם ומכרת...

פורסם

מהיתר לא כדאי לבקש ייעוץ.

1. אני מוחה על הנ"ל.

2. פותח השרשור - אף עו"ד לא ייתן לך ייעוץ אמיתי ברשת. בטח ובטח לא כשיש לך סיכוי גבוה לעמוד בפני תביעה משפטית.

לך תתיעץ עם עו"ד. הרבה פעמים פגישת היכרות והתייעצות ראשונית תעלה לך סכום סמלי, אם בכלל.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

@redsea

אם תקרא קצת בפורום, תראה שכל מכוני בדיקה לפני קנייה מכניסים סעיף של "תקתוקים בגיר" לכל הפחות ולרוב גם מוסיפיפ "שמן שרוף" וכל מני שטויות כאלה בבדיקה. מבחינת מכון הבדיקה זה כסת"ח.

מה אתה עשית? - הלכת למכון, עשית בדיקה, נראה לך לא טוב ואז מכרת את האוטו בחצי מחיר?! עכשיו גם אין את האוטו בידייך כדי להוכיח שאכן העבודה על הגיר היתה לא טובה, וגם מכרת אותו בחצי מחיר! לדעתית אין מנוס מלא לשלם על העבודה שנעשתה ואתה גם יכול להפיק מסקנה לעתיד - קודם לבדוק ולקרוא בפורום ורק אחרי זה לחשוב מה לעשות.

• תוכן חדש...