Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

יש לי באוטו אזעקה של "גרד".

עכשיו יש לו את החיישן תנודות שמרגיש כמה האוטו זז והאם לצפצף, רציתי לדעת איפה אני יכול למקם אותו שיהיה המקום הכי רגיש?

כאילו שירגיש כול נגיעה ברכב.

החיישן מכוון כבר לרגישות הכי גבוה, אך לדעתי זה לא רגיש מספיק.

אשמח לקבל הצעות מבעלי ניסיון איפה אפשר למקם את החיישן הזה.

שאלה הבא:

אני רוצה לעשות השחרה לחלונות האחוריים שלי, הבנתי שיש כמה שיטות, אשמח לקבל עצות איזה שיטה הכי עדיפה, ואיפה אני יכול לבצע זאת?

עלויות גם יעזור.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

בנוגע להשחרת חלונות יש כ3 שיטות שאני מכיר...

השיטה הראשונה זה דרך המדבקות,השיטה הכי מהירה וזולה שיש להשחרת חלונות והמחירים נעים בין 100-200שקל לחלון+משולש,אם אתה מאזור ראשון תגיד לי ואני יפנה אותך למישהו שעושה עבודה נקייה לגמרי.

עוד שיטה היא בתנור,השחרה איכותית אבל המחיר דיי גבוה,נע בין 500-600 ואולי קצת יותר לחלון (לא בטוח אם זה כולל משולש או לא...)

ויש בהתזה לא יודע מחירים בנוגע לדרך הזאתי...

מקווה שעזרתי,שבת שלום.

פורסם

את החיישן אסור לכוון למקסימום, לא יותר מ 75 אחוזים ממהלכו.

כדי לקבל מקסימום רגישות, יש למקם את החיישן על חובק ציר ההגה. יש לעשות זאת בעדינות ובאופן מקצועי, שכן, התקנה שאינה מקצועית, עלולה להביא להסתבכות החוטים עם ציר ההגה עת סיבובו, עד כדי תפיסתו, ואיבוד שליטה ברכב. קיימים רכבים, בהם אין חובק לציר ההגה, אז, לא ניתן להתקין במקום כזה, מיקום כזה, יש שיותקן ע"י איש טכני מוסמך.

לחילופין, ניתן להתקין בצמוד לחלק פח פנימי ברכב, באיזור הקדמי, באיזור שמעל הדוושות.

לגבי חיישני זעזועים של גארד, נתקלתי בעבר בכאלה שהיו תקולים, והיה צורך בהחלפתם, יתכן וזה המצב אצלך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ערב טוב.

דני תודה רבה על התשובה המפורטת.

עוד כמה שאלות:

1. למה אסור להגדיל את הרגישות עד הסוף?

2.הרכב שלי כמו שאתה רואה הוא 206 האם יש חובק הגה?, מכיוון שאני יודע שהחיישן בדוק לא יושב על ציר ההגה.

בתודה מראש טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...