Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי רכב יד שניה SEAT IBIZA STELLA 2002 1598 75HP עם 97 אלף ק"מ.

עשיתי טיפול בצמפיונס (החלפת שמן, מסנן אויר, רפידות, דלת לא נסגרה, סוויץ לא עבד בצורה תקינה). הנזק בסביבות 2700 אלף שקל.

קראתי כאן בפורום מספר הודעות בנושא, ובדרך כלל ההמלצה היא להחליף כל 3/5 שנים ו/או 90/120 אלף ק"מ רצועת טיימינג.

רצועת טיימינג לא הוחלפה ברכב והשאלות שלי הן:

1. מה ההנחיה לרכב שלי?

2. במידה והרצועת טיימינג נקרעת האם לדגם הספציפי שלי גם ראש מנוע הולך? (קראתי כאן בפורום והבנתי שיש מנועים מסוימים שרק הרצועה נקרעת)

3. במידה ואני הולך למוסך: האם תוכלו לפרט במדויק מה להחליף (הבנתי שיש מותחנים ועוד כל מיני דברים שלא בהכרח שמים במוסך וזה נותן שקט נפשי, גם רצועות לאלטרנטור ולמזגן ומשאבת מים, אני אשמח אם תוכלו לרשום לי במדויק ככה שאני אוכל לוודא שבמוסך יבצעו את כל ההחלפות לא אכפת לי לשלם עוד כמה מאות שקלים ולהיות בראש נקי)

4. האם יש סיכון בפגיעה במנוע ? קראתי קצת באינטרנט וקיבלתי את הרושם שהחלפת רצועת טיימינג זה לא משהו פשוט ויש בו סיכונים. אני מתכוון לבצע את הטיפול אך ורק במוסך מורשה!

קיבלתי היום הצעת מחיר של איזור ה-1800 שקל להחלפת רצועת טיימינג + משאבת מים ממוסך מורשה אשמח אם תוכלו לתת לי הצעת מחיר הוגנת ממוסך מורשה כולל כל התוספות(מותחנים, משאבת מים וכו' וכו')

תודה רבה!

פורסם

באיביזה הוראות יצרן אומרות החלפת טיימינג כל 5 שנים או 120K, הקודם מביניהם.

מכיוון שעברו 5 שנים ועדיין לא החלפת, זה בדיוק הזמן.

קריעת רצועת טיימינג עלולה לגרום נזק חמור, אסור להזניח.

בד"כ מחליפים על הדרך משאבת מים ומותחנים, כדי למנוע את הצורך בפירוק הטיימינג פעם נוספת.

לגבי מחירים, מצטער לא יודע.

אבל 1800 ש"ח נשמע סביר בהנחה שמחליפים גם מותחנים.

בהצלחה.

פורסם

ממליץ לך להחליף כמה שיותר מהר.

הנזק שיכול להיגרם הוא גדול מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב הזה בעל מנוע מדגם ALM יש רק מותח אחד ורצועה

ולכן על החלפה כזאת אין צורך לשלם יותר מ 950 שח כולל מעמ .

אני לא רואה סיבה להחליף את משאבת המים סתם כך אפילו עם היא תקינה ,

לא מדובר בטיימינג מסובך כלל וכלל ולכן במידה והמשאבה נראית טוב אז

כדאי להשאיר אותה והיא כנראה תיסע עוד המון זמן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
ברכב הזה בעל מנוע מדגם ALM יש רק מותח אחד ורצועה

ולכן על החלפה כזאת אין צורך לשלם יותר מ 950 שח כולל מעמ .

אני לא רואה סיבה להחליף את משאבת המים סתם כך אפילו עם היא תקינה ,

לא מדובר בטיימינג מסובך כלל וכלל ולכן במידה והמשאבה נראית טוב אז

כדאי להשאיר אותה והיא כנראה תיסע עוד המון זמן .

רון, אני מעוניין לטפל ברכב אצלך מחר. במידה ותוכל לאשר שיש לך את החלפים במלאי (מותחן + רצועה מקורית) ושתוכל לקבל אותי מחר ושההחלפה תתבצע באותו יום(יום שישי יום קצר), אני אשן היום במרכז אצל חברים(אני מגיע במיוחד מחיפה) ואגיע למוסך מחר על הבוקר(כבר ב7:30).

תודה רבה

• ספונסר פורום
פורסם

יש את כל החלפים במלאי ..תגיע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...