Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרת חבילה לשלוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מחו"ל חבילה והמשלוח התבצע באמצעות EMS בלבד.

ערך החבילה הוא 400 ש"ח כולל משלוח, עכשיו רוצים תוספת בדואר של 200 שקלים שחלק מזה הם רוצים מע"מ והשאר על כל מיני אגרות שלהם (זה מוצר שלא נדרש לשלם עליו מכס).

העסקה הופכת כבר לממש לא כדאית אם אני צריך להוסיף 200 ש"ח, האם יש אפשרות לא לדרוש את החבילה ככה שהיא תוחזר לשלוח ואז לקבל ממנו זיכוי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בגדול, כל מוצר שנשלח אליך מחו"ל ועלותו (כולל המשלוח) עולה על 50$ חייב במכס.

לא נראה לי שאתה רשאי לדרוש זיכוי שכן קיבלת את המוצר ששילמת עבורו.

פורסם

עוד לא קיבלתי לידי את המוצר, אמרתי לשליח שאין עלי כסף אז הוא אמר שיתן לי הודעה שכאילו לא היתי בבית ואז אני אצטרך לבוא לסניף לקחת את החבילה.

בכל מקרה, אין מכס, יש מע"מ בלבד.

in the face

with a chair

פורסם

לא כל הסכום זה מע"מ זה העניין, שיש שם סכום של מס שהדואר גובה על המשלוח עצמו.

זה משלוח EMS שאת ההזמנה ביצעתי בתאריך 11/12/2009, לא ברור לי מה אקספרס אם זה הגיע אלי אחרי 11 ימים, מארה"ב במשלוח רגיל היתי מקבל את זה באותו פרק זמן ולא משלם את כל השטויות האלה.

in the face

with a chair

פורסם

נשמע אפשרי תיאורטית אבל לדעתי הוא יקזז לך משלוחים הלוך וחזור, ואז שוב הפסדת כסף והמוצר בכלל לא אצלך.

לדעתי, אחרי שכבר עברתי 2-3 עסקאות מרגיזות כאלה, פשוט תשלם וזהו, גם העסקה לא הופכת לגמרי להפסד היא פשוט פחות רווחית בגלל המכס והאגרה אבל לפחות נשארת עם מוצר ביד.

פורסם

אם הדואר מחזיר לו את המוצר בגלל שלא דרשתי אותו מהדואר, הם מחייבים אותו על המשלוח חזרה?

המשלוח לארץ עלה 15 דולר ואם אני מפסיד רק את הסכום הזה, אז שווה לי בהתחשב בעובדה שזה פחות מהמס שגובים ממני בארץ כדי לקבל את המוצר.

in the face

with a chair

פורסם

ברגע ששלחת בEMS או יותר נכון המשלוח המקורי בחול היה אקספרס, ואז אוטומטית הוא הופך להיות דוארEMS, אתה מחוייב בעלויות של עמילות מכס שגובה הדואר.

אגב, בדיוק כמו בשאר החברות שילוח.

זה לא שהדואר ממציא חיוב, אלא מאז שהפך להיות גוף פרטי, הוא מחייב על עמילות מכס והעלות המלאה של זה היא באיזור ה130 ש"ח, שמורכבים מכל מיני סעיפים כמו אגרת מחשב,דמי הקצאת אשראי,השתתפות ברשומון יבוא,שחרור מהמכס וכו'.

אם לא תדרוש את החבילה היא תוחזר לשולח לאחר משהו כמו שלושה שבועות- חודש מקבלת ההודעה השנייה.

ואז, עד שזה יוחזר לשולח ועד שהוא ישלח לך שוב זה יקח יובלות.

שלם את זה וזהו.

להבא, אם היית בודק טרם ההזמנה של המוצר, הייתה מגלה שאקספרס מכיל עוד עלויות.

ולכן, בפעם הבאה תשלח בפריוריטי של USPS ותחסוך את זה.

רק בפורום , כתבתי את זה לפחות 30 פעם:).

under construction..

• תוכן חדש...