Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לדעת אם יש מדיד שמן גיר ב206 שנת 2000 1.6 והיכן הוא נמצא.

ורציתי עוד לדעת איך ניתן להחליף את השמן גיר, ואיזה שמן לשים, למה כשקר אז העברת ההילוכים קשה והייתי רוצה להחליף לשמן שמתחמם יותר מהר.

יש לי רקע קטן במכונאות ואני מאמין שאני יכול להחליף לבד רק צריך הדרכה קטנה.

תודה ושבת שלום.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

ערב טוב.

ב-206 אין מדיד שמן!

החלפת השמן דיי קשה, צריך להרים את האוטו על ליפט, וההחלפנ מתבצעת מתוך הגיר עצמו!

העם החלפת אי פעם שמן גיר ברכב?, אם כן לאיזה שמן?

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אף פעם לא החלפתי אבל אני חושב שהגיע הזמן,למה החלפת ההילוכים עד שהשמן מתחמם היא דיי קשה.

אתה החלפת? אתה יכול להמליץ על שמן?

פורסם

עקרונית חוץ מהעיה עד שהשמן מתחמם יש בעיה בגיר?

אם התשובה היא לא, אז אל תגע בזה.

אצלי הוחלף השמן גיר בגלל בעיות קלות בגיר והשמן שהחלפתי אליו עושה פלאים.

רק לשם הבהרה אצלי השמן שמן סינטטי מלא של GB שנחשב בין השמנים הטובים שיש, וגם לי ההילוכים נכנסים קשה כאשר הרכב קר!

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אם הגיר זהה לגיר שאצלי (סיטרואן קסנטיה 99) שהוא הal4 אז גם אצלי כשהאוטו קר הגיר לא נעים המיוחד.

הייתי בטוח שהבעיה אצלי אבל לאחרונה אני שומע את זה מעוד בעלי צרפתיות.

פורסם

תודה רבה לכולם, אין שום בעיה בגיר, רק הבעיה של העברת הילוכים כשקר.

זה די מציק הבעיה אבל באמת עדיף לא לגעת.

תודה ושבוע טוב.

• תוכן חדש...