Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת הרכב הזה עד שנת 2000.

שמתי לב שיצאו 3 דגמים עיקריים לרכב הזה: CS ,LS ,RS

בתור אחד שהחזיק רק רכבים יפניים בעבר, מה תוכלו לספר לי על השברולט קוואליר מבחינת תחזוקה שוטפת?

- האם הרכב הזה אמין? האם ידועות איזשהם בעיות מיוחדות?

- מה צריכת הדלק של הרכב הזה בתוך/מחוץ לעיר?

- האם קל למצוא לו חלקי חילוף והאם הם זולים?

- האם את הטיפולים ניתן לעשות כמעט בכל מוסך או שצריך מוסכים מיוחדים כמו UMI?

- והאם הטיפולים השוטפים יקרים?

- האם זה שהמחיר שלו בשנתונים האלה הוא נמוך יחסית - מצביע על זה שאין לו ביקוש בשוק? ואם כן, מדוע?

תודה.

פורסם

אין לו ביקוש בשוק, לטוב ולרע. לטוב? לא בעיה למצוא רכב מיד 1 או 2 גג, מחיר הרכישה זול. הרע? עם הרכב לתקופה קצרה תתקשה למכור, וגם תפסיד הרבה.

לא חסר מוסכים שמטפלים ברכב מלבד umi שהם מאוד יקרנים, חלקים לא חסר בפירוקיות.

היה לי ניסיון קצר על הrs 2.2 מודל 98(רמת גימור נמוכה ביותר), הפלסטיקה לא שורדת טוב את השנים הסוזוקי שלי משנת 90' החזיקה מעמד הרבה יותר טוב, איבזור חשמלי? סה"כ 4 ח"ח ונעילה מרכזית לא בשמיים, נוחות נסיעה? הרכב לא מפנק כמו שמצפים מאמריקאית, בטיחות? בתאונות קטנות (חנייה ומהירות נמוכה) הרכב מאוד חזק ומורכב בצורה טובה מחלקים עמידים, בתאונות קשות יותר חייך יהיו בסכנה כי הרכב לא ממש בטוח, 2 כריות אויר עם אני זוכר נכון.

דלק? לא מדדתי אבל ממוצע לרכב בנפח מנוע הנ"ל.

אמינות? עם אתה "עולה" מרכב יפני לאמריקאי אתה תתאכזב, בעיקר רכב שנוטה להתחמם לעיתים קרובות.

חשוב לציין שהאקזמפלר שנסעתי בו הוא מיד ראשונה ומטופל רק בחלפים מקוריים בumi, הבעלים טוען שהרכב נוטה להתחמם הרבה ורואה הרבה מוסך יחסית ליפנית שהייתה לו לפני.

• תוכן חדש...