Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הנשוא: מכונת כביסה תוצרת סימנס, יחסית חדשה ולא עבדה הרבה כלל.

פתאום המכונה החלה לנזול, בדיקה קצרה העלתה שכל התוף מלא מים (כ-70 ליטר). השערתי הראשונית התבררה כנכונה, הברז החשמלי (ראו תמונות) מזרים מים בצורה מאוד חלשה, וממלא את המכונה. הכניסה המוברגת היא מבוא מים קרים מרשת המים, 2 היציאות הן מוצא מים אל המכונה עצמה (לאבקה ולמרכך :wink: ).

פירקתי את הרכיב, המבנה הפנימי פשוט מאוד, גומיה ועוד איזה קפיץ בכל מנוע כזה, לא מסובך אך עדיין, תקול.

האם מישהו כאן מבין בנושא? יש מה לתקן פה בכלל? כמה עשוי לעלות רכיב חדש כזה?

רוב תודות לעוזרים.

IMG_0156.jpg

IMG_0157.jpg

IMG_0158.jpg

IMG_0159.jpg

IMG_0160.jpg

IMG_0161.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בשעה כזו תשובה כ"כ מהירה? איציק אתה תותח!

כעיקרון, אין פה עניין של תאימות? כל ברז בעל עיקרון דומה יתאים? (כמובן, עם התאמות קלות למגעי החשמל)

עריכה: מצאתי באתר ברז בדיוק כמו שאני צריך, מקורי! אני מיד רצתי ל-ebay, במקום לחפש משהו מקומי :?

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כן, כמובן שאני ממליץ להתייעץ עם איש מקצוע בתחום החלפים הללו (לחנויות האלו יש בד"כ טלפון, כתובת ומענה אנושי...) ולהסביר לו באיזה מכונה מדובר. יש דגמים שאינם מופיעים בקטלוג ויכול להיות שאולי הוא ימליץ לך על סוג אחר של ברז כזה למכונה שלך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני ארים אליהם טלפון מחר.

תודה רבה :-P

פורסם

יש את חברת "דובין" בחולון אני חושב שאצלם יש את כל החלקים כמעט למכונות כביסה שהופצו בארץ כ"כ ייעצו לך במקום שם לגביי ההרכבה המוכרים שם מבינים בטכנאות. 144 יעזור לך למצא מס' טל'.

פורסם

כנראה שיש משהו שמפריע למהלך של הסולונואיד.

אלא אם כן אתה מתכוון להתחיל לפרק הכל, תקנה חדש בעלות של בערך 250 ש"ח (מכונה של BOSCH לפני 3 שנים, אותו החלק).

כמעט בכל חנות חלפים אמור להיות החלק אם תתן את הדגם.

בהצלחה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

תודה חברים.

מצאתי את החלק המתאים (חדש מקורי) אצל אביקל בפתח תקווה, 170 שקל כולל משלוח :-)

אני לא זוכר את הדגם הספציפי של המכונה, אך זה כבר לא רלוונטי, תודה שקד. אני בהחלט פירקתי את כל המכונה, על הדרך לנקות את כל הלכלוך שמשאירים חומרי הכביסה והלכלוך.

אני לא חושב שמשהו מפריע לסולונואיד, כי הוא אמור לפתוח את מעבר המים, ובמצב סגור( כשהוא לא פעיל) קיימת הבריחה של המים, כנראה הגומיות בפנים כבר לא משהו.

• תוכן חדש...