Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה וחצי השקעתי בערך 3500K על מערכת באוטו (רדיו דיסק של פיוניר סאב וקומפוננטים של מורל) לאחר כמה חודשים אחי יצא מהעבודה וראה את האוטו פרוץ ולמערכת לא היה זכר :-( מרוב הבעסה לא קניתי מערכת חדשה עד עכשיו: חזרתי מחו"ל והבאתי איתי מערכת DVD של אלפיין ב1000 דולר, ו2 מגברים בעוד איזה 700 דולר, אני קונה פה עוד 2 מורלים ו2 סאבים העלות הכוללת בערך 10000 ש"ח. ואם זה לא מספיק במערכת של אלפיין רק החלק התחתון של הפאנל נשלף כי החלק העליון מחובר למסך ככה שמי שמבין קצת יכול לראות מיד שזו מערכת יקרה. באוטו הנוכחי יש אזעקה רק כשפותחים את אחת הדלתות ללא שימוש בשלט (אין אזעקה כשנוגעים באוטו) (באוטו הקודם לא היתה אזעקה) תנו לי רעיונות איך להתגונן מפני גניבות? מה אתם עושים כדי שלא יגנבו לכם את הבייבי שלכם?

פורסם

להוציא פאנל של רדיו דיסק.

אתה יכול להתקין את המגברים מתחת למושבים/מתחת לשטיח בבגאז.

לספר רק לחברים הקרובים כמה המערכת עלתה,לא לשמוע חזק מדי בשכונה.

פורסם

יש לי רעיון קצת מהפכני למנוע את גינבת המערכת,פשוט אל תתקין אותה!

ועכשיו קצת ברצינות,אין הרבה אופציות קח כמה דברים בסיסיים שאני עושה:

*לא נכנס לשכונה בפול ווליום.

*התקנות סטנדרטיות-אין רמקולים על המגש או זכר למגברים בבגז',נסה להתקין את המגברים הפוך שמי שיסתכל מתא המטען יראה פלטה חלקה.

*לפרק את הפאנל למרות שזה מציק.

*להשתדל לחנות במקומות מוארים.

*ודבר חשוב מאוד ,שים לב אם מישהו ,חבר של חבר לדוגמא מסתכל באופן חריג או שואל יותר מידי שאלות על מחירי הרכיבים,בשיטה הזאת בדיוק בן דוד שלי מצא את עצמו עם חלון שבור אוטו פרוץ ואגו ברצפה.

שיהיה בהצלחה ידידי!

פורסם

פריצה לרכב היא בדרך כלל תוצאה של אחת משתי בעיות:

1. בעיית התנהגות

2. בעיית מיקום

לגבי בעיית ההתנהגות זה תלוי בך.

החוקים הם - לא להגביר את המערכת רצוי לא להפעיל אותה בכלל בחניה שלך איפה שאתה גר, איפה שאתה מגיע ומחנה את הרכב.

רצוי גם להמנע פתיחת תא המטען סתם ללא סיבה.

מעבר לזה, לא להשוויץ לחברים שיש לך מערכת יוקרתית ובלה בלה בלה.

אח"כ מגיע הנושא הבא שזה להצניע להצניע להצניע.

אם אתה שם לרכב שלך גלגלי מגנזיום, פנסי קסנון או פנסי אפטר מרקט נוצצים ויפים, ספויילר וכל שאר תכשיטים - צפה לכך שהרכב שלך ימשוך אליו תשומת לב מראש.

להצניע את ההתקנה - תשתדל להתקין את הרכיבים ככה שיראו אותם כמה שפחות, להסתיר את המגברים מאחורי פאנל כלשהוא, רמקולים במגש אחורי לכסות בבד, לעשות מכסה לאזור של הHU, לשים משקפיים לשמשה הקדמית כשאתה מכנה את הרכב.

לא להשאיר חפצים ברכב!!!!

וטיפ קטן - כשאתה מחנה במקום ציבורי, תשתדל להכנות את הרכב ליד אחד שהוא יותר יפה ויותר יקר משלך :-D או לפחות לא להחנות ליד רכב יותר מכוער משלך :-P (במקרה של הרכב הפרטי שלי - קשה מאוד למצוא רכב מכוער יותר 8) אלא אם כן זו פיאט דופלו או רנו טווינגו או כל דבר בצבע שהוא יותר מכוער מטורקיז זקנה).

הבעיה השניה היא בעיית מיקום - מה לעשות, חנית בלוד ויש לך ספויילר - חזרת עם בוילר.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפתרון האמיתי הוא לבטח את רכיבי המערכת היקרים לך.

אם מישהו ירצה לפרוץ לך לרכב הוא יפרוץ לך לרכב, ברוב המקרים אף אחד בכלל לא מתייחס לאזעקה, ברגע שפורצים חלון - להגיע למכסה המנוע ולנתק את הצופר זה כבר עניין של שניות בודדות.

גנב\פורץ מקצועי - יעשה את כל זה כולל גניבת רכיבי המערכת שלך - בעניין של פחות משלוש דקות.

בקיצור - תתבגרו כבר בבקשה ואם משהו חשוב לכם תבטחו אותו.

את החיים שלכם אתם מבטחים? טוב קהל הפורום הוא ברובו ילדים שרק עתה נקלטו לשוק העבודה אז זו דוגמא רעה קצת...

אבל תאמינו לי שאת החיים שלכם אתם תבטחו.

את המשכנתא שלכם אתם מבטחים? - תאמינו לי - אתם תבטחו!!!

את המבנה של הדירה אתם מבטחים? - כן, אתם תבטחו.

את תכולת הדירה את מבטחים - מי שחשוב לו או מבטח או קונה כספת...

אז למה את המערכת אתם לא מבטחים? - כי כנראה שזה לא מספיק חשוב לכם או שאתם יודעים שזה לא משתלם.

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה, אני חי בהבנה עם שני רכבים שאם המערכות שלי נגנבו אז כל הבעסה היא שלי וזהו זה - אני שלם עם זה וחי עם זה.

מציע שתעשו גם אתם במקום להתעסק במה שלא יועיל לכם מלחתכילה.

אזעקה יקרה לדעתי זה בעיקר בשביל ההרגשה הטובה שלכם שהרכב מתריע בצורה יותר טובה אבל זה לא בהכרח ימנע את הבעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא לשים מדבקות של חברות אודיו על האוטו ולא לפתוח את התא מטען במקום עם הרבה אנשים מסביב

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

אני גר ביפו וזאת גם בעייה ודאגה.

ההצעה שלי היא פשוט לשמור על פרופיל נמוך מאד במקומות שאתה חונה הרבה שמה.

לא צריך לספר לחברים שלך איזה מערכת יש לך, המידע יכול לנוע מפה לאוזן מהר מאד.

פשוט תגיד שיש לך רמקולים זולים וHU.

לא לפתוח בגאג' סתם כדי להשוויץ.

אם אתה לא פותח את הבגאג' אז להכביא את המגבר/ים לא יהיה נחוץ כל-כך.

תמיד לנעול את הבגאג' בלי שום קשר לאזעקה, לנעול ידנית, ככה בן דוד שלי עושה.

יש אחד ביפו שם פלטות מתכת בבגאג' מבפנים וריתך את הדלת.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

יפו ופלורנטין זה אזורים מאוד קשים מהבחינה הזו - עבדתי באזור הזה שלוש שנים, רחוב רזיאל ליתר דיוק (איפה שאיציק הגדול ופופא..)

לא היה שבוע אחד שבו במשך שלוש שנים לא ראיתי רכב פרוץ או זכוכית מנופצת באזור הזה, איכשהו הבנתי שהשיטה היא פשוט מאוד לא להשאיר שום דבר ברכב! כלום, אפילו לא דיסק שמשוטט לו על אחד הכסאות או רצפת הרכב.

וגם הייתי מכסה את הרכב ככה שבכלל כנראה חשבו שזה רכב של איזה יקה מעאפן.

הייתי מכבה את המערכת של הרכב רגע לפני שהייתי פונה לשדרות ירושלים (רחוב גישה) ומוציא את הפאנל.

העובדה היא שאני היחידי ממקום העבודה שלי שבאותה תקופה רכבו לא נפרץ...

Pioneer TS-X150

פורסם

עבדתי שם שלוש שנים וראיתי ח#א שיכול להפוך כושי ללבן.

1. שלוש פעמים יצא לי לראות איך מפנים גופה של קבצן שנפטר במהלך הלילה כנראה מרוב קור או תשישות או שרצחו אותו... הלכתי לאכול ארוחת בוקר\צהריים ויש פינה למרגלות יפו העתיקה שאהבתי לשבת בה - באזור הזה ראיתי את התופעה שלוש פעמים ופעם אחת זה היה קבצן שנתתי לו תרומה.

2. קניתי לאשתי תכשיט אצל דבוש שזו חנות שנמצאת ממש כמה חנויות ימינה ממקום העסק שעבדתי בו - יום שישי שאחרי זה, מישהו פשוט נכנס לחנות, ירה, יצא החוצה וברח. לא יודעים למה, הוא לא שדד אותם ולא ביקש שום דבר פשוט ירה וברח - מזל שאף אחד לא נפגע.

3. במהלך העבודה נכנס נער ערבי לתוך מקום העבודה שלנו, ניגש לפקידה, שלח לה יד לשדיים ובו זמנית לקח לה את הטלפון הנייד, תפסנו אותו והוצאנו לו את הטלפון הנייד ולקחנו תמונה שלו. מתברר שלא שמנו לב אבל הוא גנב לה את המפתחות של הסובארו לאונה שלה וכמה דקות אחרי זה הרכב שלה נגנב... אתם חושבים שהמשטרה עשתה משהו? כלום, אפילו שסיפקנו להם תמונה שלו, הם לא עשו כלום...

4. נסעתי הביתה באוטובוס ויצא לי לראות מישהו רודף אחרי מישהו עם קרש שיש בו מסמר בקצה וכן, הוא כמעט הרג את הבן אדם...

והרשימה עוד ארוכה ומתמשכת - אז היה לי מזל? אני חושב שמישהו ממש שמר עלי שם.

Pioneer TS-X150

פורסם

לפחות קיבלתה תוספת סיכון במשכורת :)

לפעמים שהיינו יוצאים מהופעות מהקאמל - שבחיים אני לא יגיע לשם עם האוטו שלי כמובן , יש שם דברים מדהימים , כמו שחלק מהסטאנד אפיסטים אומרים בהופעות שלהם , ברוכים הבאים לגיהנום:evil:

תהליכי שיפוצים

פורסם

שום תוספת סיכון - זה יפו, לא מושב מאחורי מעלה אדומים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...