Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבעלי מכוניות ספורט לבית פולקסווגן (כל דורות ה-GTI, קוראדו, VR6, שירוקו ושאר מכוניות הספורט של פולקסווגן), בימים אלו אני מקבץ מספר מבעלי מכוניות ספורטיביות מסוג זה להקמת מועדון "פולקסווגן ספורט ישראל", כמקובל במדינות רבות בעולם, ובכך להיות המועדון הישראלי הראשון לספורטיביות של פולקסווגן. אלו מכם המעוניינים, השאירו כאן את פרטיכם, או שלחו אלי לדואר האלקטרוני - [email protected]

ההקמה החלה עלי ידי לפני ימים ספורים וכבר מספר הנרשמים עולה מדי יום, אך תמיד אשמח לצרף חברים רציניים חדשים.

תודה.

קובי ליאני[/b]

GTI badge.jpg

פורסם

למה שהמועדון יתרחב לכל קבוצת VAG ויכלול איביזות, לאונים, A3, A4 וכו'...

:?:

בחו"ל מילא, אבל כאן בארץ ההיענות תהיה מעטה בהרבה. שילוב של כמה יצרנים (בעצם יצרן אחד כביכול) יכול לעורר היענות גדולה הרבה יותר.

:idea:

:idea::idea:

:idea::idea::idea:

172

פורסם
למה שהמועדון יתרחב לכל קבוצת VAG ויכלול איביזות, לאונים, A3, A4 וכו'...

:?:

בחו"ל מילא, אבל כאן בארץ ההיענות תהיה מעטה בהרבה. שילוב של כמה יצרנים (בעצם יצרן אחד כביכול) יכול לעורר היענות גדולה הרבה יותר.

:idea:

:idea::idea:

:idea::idea::idea:

רעיון טוב.. אחרי הכל גם ככה אותה שלדה, אותה רצפה, אותו מנוע וכו' :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מעבר לרישום, לא פירטת מה בדיוק עושה המועדון, ומה מקנה החברות בו.

בלי קשר, אכן משמח לגלות שיש גם התארגנות של בעלי VAG בארצנו ...

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

המועדון נותן לחברים בו את האפשרות להכיר ולהיפגש עם אנשים בעלי מכוניות דומות, שלרוב מעידות על המון תחומי עניין משותפים.

אתה שואל מה נותנת החברות במועדון? ובכן זה לא מועדון לקוחות buy&bonus של איזה סופר-מארקט. המועדון נותן לך את מה שאתה יכול לתת לאחרים! שזו עזרה בטיפול בבעיות, עזרה בהשגת חלקים לאלו שקשה להשיג ואף מפגשים ושיחות על נושאים משותפים שיתכן שיש לך עם בעלי מכוניות דומות וכדומה.

מאוחר ויתר, בעזרת כמה חברי מועדון, אני אשאף לעדוך מפגשים, טיולים משותפים, קורסים לנהיגה מתקדמת ו... מנתק ההצתה הוא הגבול.

אני אנסה לנצל את כל קשרי שיש לי בזכות מקום עבודתי ועיסוקי כדי לתרום למועדון.

חשוב טוב.. אני בטוח שגם לך יש מה לתרום שם אם אתה בכלל מעוניין ואם יש לך את הלאון טורבו המוצגת בתמונה.

פורסם

1. בטח שאני מעוניין. יותר מזה - אני אבין גם אם המועדון יהיה בתשלום סמלי לצורך פעילותו.

2. אין לי את האדומה מהתמונה אבל יש לא פחות טובה ממנה (פחות אדומה).

3. לא חיפשתי buy&bonus. חיפשתי את הכיוון של המועדון. כזה שמיועד להחלפת ידע, עזרה וחוויות זה טוב. כזה שמיועד לרייסים ביום שישי בערב זה פחות טוב. אני בהחלט מקווה למפגשים, שבלעדיהם אני לא רואה הרבה ערך למועדון.

סיכום - אני בפנים. spin.gif

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

תודה, נירשמתי לכאן כבר מזמן שנה כמעט, פשוט לא יצא לי להיות כאן...

מה שבתמונה שלי כבר 3 וחצי שנים.. :D

• תוכן חדש...