Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם ניתן להרכיב רק קפיצי הנמכה על הבולמים המקוריים ?

הרכב הוא גולף דור 3 שנת 96 שמורה יחסית כרגע אין נזילות מהבולמים ועושה רושם שמתנהגים טוב.אני רוצה להנמיך טיפה להתנהגות כביש יותר טובה (אבל לא קריטי) ויותר למראה חיצוני ,בתוספת ג'אנטים כמובן.

ראיתי שיש אפשרות לשים קפיצי הנמכה מתכווננים אם נגיד אני יגיע לרמה של 30מ"מ זה יכול ליצור בעיות כלשהן ?

ובמידה ויש לי את ארבעת הקפיצים ביד,כמה ייקחו לי על הרכבה במוסך ? והאם יש מקום מומלץ שלא ישחטו במחיר על זה ?

תודה מראש

פורסם

קפיצי הנמכה מתונה (30-40 מ"מ) ניתן להרכיב על בולמים מקוריים תקינים ללא חשש.

מעבר לכך כדאי גם להחליף גם בולמים.

אני לא מכיר קפיצים טובים שמתכווננים. הם מנמיכים ומקשיחים במעט.

עלות התקנה ממוצעת 400-600 ש"ח

לשפר בלי להתפשר

פורסם
כרגע אין נזילות מהבולמים ועושה רושם שמתנהגים טוב.אני רוצה להנמיך טיפה להתנהגות כביש יותר טובה (אבל לא קריטי) ויותר למראה חיצוני ,בתוספת ג'אנטים כמובן.

תגיד,

באמת שווה לך כל המאמץ רק כדי לשפר מראה חיצוני?

בהחלפה כזאת אתה משנה את זויות המיתלים, יכול לפגוע בנוחות נסיעה, מקצר את אורך מהלך המיתלה ובלי בולם תואם.

אם אתה יוצא לתקוף פניות בסופי שבוע אז בסדר אבל אז הייתי ממליץ לך לבחור סט כולל בולמים שמתאים לדרישות הנהיגה שלך, רק בשביל מראה חיצוני נראה לי שאתה הולך לפגוע באיכויות הרכב המקוריות ועוד לשלם על זה.

נתן.

פורסם

קוסמטיקה זה בפורום של 'אורטל בניית ציפורניים'.

אם אתה מעוניין לשפר התנהגות אז השרשור ישאר פתוח. לשיקולך.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כמובן שאני מעוניין לשפר גם את התנהגות הרכב,

כמו שאמרו פה מידי פעם סופי שבוע נהנה גם עם הרכב,

אם אפשר לענות לי על מה ששאלתי למעלה אני מודה מראש.

• תוכן חדש...