Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד מלאות 350,000 ק"מ למיצובישי, הגיע זמן להחליף.

הנתונים: נהג יחיד, נוסע לבד רוב הזמן, 52K ק"מ בשנה.

הרכב: נוח, מתאים להסבה לגז,ציוני NCAP גבוהים, בסביבות 150K ש"ח, איכותי אך בלי פוזות, מזהם כמה שפחות, רצוי גיר ידני.

למרות העקרונות היפנים, מצא חן בעיני הגולף החדש. הבעיה היא שהמנוע היחיד שמתאים לגז הוא ה 1600 המיושן והחלש יחסית. מנועי ה 1.4 עם 160 כ"ס לא מתאימים.

יש עצות?

נמרוד

פורסם

למה לא ללכת על טורבו דיזל שיתן לך תצרוכת דלק יותר טובה, ודלק יותר זול (אני מתדלק ליטר סולר ב5.73 ולא באיזורי ספר).

פורסם

הייתי בודק ביפנאוטו (יבואנית סובארו) את B3 עם מנוע 2000 סמ"ק ידנית סדן.

או, אם יש אפשרות למתוח את התקציב, את B4 החדשה (לטעמים נראית יפה מאוד) עם מנוע 2000 סמ"ק גיר רגיל.

אני לא יודע האם הדבר הזה כדאי מבחינת המחירים, אבל האפשרות שההתקנה של מערכת הגז תהיה באחריות היבואן נשמעת לי מפתה.

קח גם בחשבון את התוסםת לאגרת הרישוי של 3000 ש"ח (מס חדש באדיבות הממשלה).

אבל בנסעות שלך זה עדיין משתלם.

אפשר שאלה, מדוע לא טורבו דיזל חיסכוני?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...