Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

YES מצויינים, אף פעם לא עשו לי בעיות.

לעומת זאת דיברתי עם הוט השבוע עבור סבתא שלי שהתייאשה מהם, פשוט ערימה של אנשים בלי הכנה למוח.

לקח לי 3 ימים וכמה שעות כדי לסדר שדרוג מאנלוגי לדיגיטלי וגם זה היה סרט שבסרטים..

על המרורים שאכלתי מהם במשך כמעט עשור אפשר לכתוב ספר.

היום בו התנתקתי מהוט הוא אחד הימים המאושרים בחיי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מרוצה מהוט,הייתה לי תקלה באינטרנט בחמישי שעבר,דיברתי איתם ב חמש וחצי בערב,אחרי שעתיים כבר היה אצלי טכנאי ,לתפוס אותם לקח לי 8 דקות בטלפון.זה אחרי כל ההפחדות שעשו לי חברים לגבי הוט,בקיצור,אני לקוח מרוצה:lol:

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הטלוויזיה בהוט בסדר גמור (לקוחות מ-1991).

כל פעם שהייתה תקלה בד"כ נפתרה על הצד הטוב ביותר (מצד שני,מרכז שירות שלהם נמצא דקה מהעבודה שלי,אז היו פעמיים שצרחתי קצת שם והבעיות נפתרו באותו יום)

האינטרנט שלהם לעומת זאת - לא הייתי מאחל גם לאויביי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
זה פחות או יותר הTIVO. עם קצת יותר אופציות כמו הקפאת שידור חי כשהמכשיר יודע להקליט עד 4 תכנים נפרדים ולשדר איזה מהם גם אם הוא באמצע הקלטה, וגם אינטראקציה מושלמת לכל סטרימר אפשרי.

VOD

אתה מתכוון יס מקס?

כי היס מקס עושה בדיוק מה שכתבת כאן (הקלטת 2 תכנים )

הקפאת שידור חי וכו' בלי בעיות

ונו באמת מי צריך להקליט 4 תכנים בו זמנית, מה אני ספק תוכן של שידורי המהפכה?

• תוכן חדש...