Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בטויוטה קורולה 2001

לפני כמה חודשים הבחנתי שמד הדלק "משקר".

לדגומא, מד הדלק נמצא על החצי טנק ויום אחרי זה לאחר נסיעה של כחצי שעה המד יורד בכמה סנטימטרים ולאחר נסיעה של שעה בערך המחוג קוףץ לחצי הטנק שוב.

חשוב לציין שזה לא רק בנסיעות של חצי שעה ושעה זה יכול להיות גם שעתיים ואפילו רבע שעה.

מהי הבעיה?

פורסם

גם לי יש קורולה, ונסעתי בכמה קורולות אחרות, לכולם אותה הבעיה, לדעתי זה פשוט ה"מחלה" בקורולה. אצלי פשוט כבר התרגלתי כך שלא קרה מצב שנתקעתי עם האוטו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תשמע לדעתי לא מומלץ להחליף,

א. כי אני אומר שזה לא רק בקורולה שלך אלא בהרבה קורולות

ב. אני יכול להבטיח לך שהוא משקר רק מקרה של החצי טנק, ברבע טנק הוא לא ישקר לך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...