Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבותחבר פוורום חכם לקחתי את האוטו המרעיש שלי לבדיקה והסתבר שצריך להחליף בולמי זעזועים. מסתבר גם שצריך להיות מיליונר כדי לעשות את זה, שכן המוסך המורשה שלי הציעה לי הצעה של כ-3000 ש"ח להחלפת שני בולמים והכריות שלהם. מאחר ואין לי כסף מיותר (או כסף בכלל), אני תוהה עד כמה קריטי לקחת חלקים מקוריים, מאחר וקיבלתי הצעה נמוכה ב600 ש"ח ממוסך עם חלקים לא מקוריים, אבל אני לא בטוחה לגבי זה כי אין לי אפשרות לוודא שהם באמת מזמינים בולמים שמתאימים ספציפית לסוג האוטו שלי. מה כדאי לעשות?

בנוסף, אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על מוסך זול וטוב להחלפת בולמי זעזועים באזור המרכז (בני ברק רמת גן).

פורסם

גשי אל חבר הפורום ניצן (ושותפו דודי) ב"מוסך שאפט" שבסמטה מדרך מנחם בגין 62 ת"א, טל' 03-5379999.

הם מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) שמתמחים במכוניות צרפתיות, מקצועיים, אמינים והוגנים וראשית הם יבדקו אם אכן יש צורך בהחלפת בולמי הזעזועים ואם אכן צריך להחליפם, אצלם זה יהיה בודאי גם טוב וגם זול יותר.

המלצות עליהם כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129649

בברכה - רפי לין

פורסם
איך הגעתם למסקנה שבולמי הזעזועים סיימו את חייהם ?

איציק

בשני המוסכים עשו לי בדיקה ואמרו שאחד סיים את חייו ושמומלץ להחליף את שניהם.

• תוכן חדש...