Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליטוש מוזאיקה ומרצפות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

בבית הורי ישנה מוזאיקה ישנה. דירת גג, מדובר במוזאיקה שיש על "ספסל מוזאיקה" נקרא לזה וכן על המוזאיקה שנמצאת מעל קירות הגג. הרבה שנים של שמש וגשם גרמו לה להיות מאד מחוספסת וישנה למראה.

האם יש משהו שאפשר לחבר לדיסק - משחזקת זוית כדי להחזיר אותה למצב חדש ?

כמו כן, האם יש משהו כזה עימו אוכל ללטש ולהחזיר לפנלים בתוך הבית את צבעם המקורי במקום זה שיש עכשיו?

פוליש שעשוי לי בבית לא הלך גם על הפנלים.

אני לא יודע אם יש משחזות שבהן ניתן לשלוט על מהירות הסיבוב כמו במקדחות, אצלי אי אפשר.

כמו כן, מעקה ברזל של הסלון אצלי בבית כבר דיי חלוד והייתי רוצה ללטש גם אותו ולצבוע שיהיה כמו חדש.

אני מצרף תמונות של אביזרים שניתנו לי לעבודה עם המשחזת. האם אביזר הלטש הכחול מתאים לעבודה זו?

או שכדאי להעדיף את השיטה הישנה עם נייר הלטש הפשוט לעבודה זו ?

אני משער שאביזרים אלו, לא יתאימו לליטוש מוזאיקה.

מודה לכולם.

P1090023.jpg

P1090024.jpg

• תוכן חדש...