Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב שלי בחתימה

אז כך, לפני כמה ימים גיליתי שנסדק צינור דלק ברכב, כדבר ראשון עשיתי עליו "פלסטר" אבל זה כמובן לא פתרון

אני צריך למצוא את הצינור הזה ולהחליף אותו בהקדם האפשרי מכיוון שזה לא ממש בטיחותי לנסוע כך

הבעיה שאין לי זמן לנסוע למוסך אפילו בזמן הקרוב עקב עבודה חדשה, אבל מה, מול העבודה יש מוסך מרכזי של צ'מפיון

בבני ברק, ניסיתי למצוא את הצינור הנ"ל ב ETKA וממש לא מצאתי אותו, צילמתי את הצינור ובאתי למוסך ללא הרכב כמובן

כדי שהמחסנאי או האיש שרות יוכל לכוון אותי למק"ט הנכון או שם של הצינור הוא הבנה לאן הוא בכלל מתחבר כדי שאני יוכל לקנות אותו אבל מה הפלא, גם הם לא ממש הבינו ולא הצליחו למצוא את הצינור בתוכנה, ומצאו צינור דלק דומה אבל משום מה הוא עולה 300 שקל ואין במלאי בארץ

אז כך, מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי למק"ט של הצינורית הזאת שהיא סה"כ 15 ס"מ אורך ולא נראה לי שהיא אמורה לעלות יותר מ100 שקל.

כעיקרון כמו שרואים בתמונה, הצינור הסדוק זה זה שיש עליו גומי שמהודק ע"י בנד מברזל ומתחבר כמו שאני מבין למכלול הזרקת הדלק ומהצד השני הוא מתחבר לצינור שהולך למתחת הרכב ככל הנראה ישירות למיכל.

ולא ממש בא לי תחליפי או צינור דומה שיעשה את העבודה, בדברים כאלה אני נאמן למקור ולא יעזור בית דין

תודה לעוזרים

דני

IMAG0210.jpg

1IMAG0210.jpg

תמונת מפת סיביות New.jpg

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אין לי ETKA לסיאט ולכן בקטע הזה לא אוכל לעזור לך.

ממבט בתמונה זה נראה כמו צינור סטנדרטי לחלוטין שלא נדרש בו שום כיפוף. זה קלאסי לצינור דלק רגיל שאתה קונה וחותך למידה.

גם בחברה חלק מן הצינורות השונים נמכרים לפי מטר, לרוב צינורות שאין בהם כיפופים.

אני כן ממליץ לך לשקול שימוש בצינור דלק איכותי סטנדרטי.

פורסם

אביב, תודה על התגובה

אבל הוא כן מקופף יחסית, הוא לא ישר אם זאת הכוונה

אני מצטער אם התמונה לא יצאה טוב

דני

פורסם

can i take a normal hose?? or it sepose to be a a spscial hose

danny

• ספונסר פורום
פורסם

אף אחד מעולם לא רכש צינור כזה מקורי .

צינורות דלק סטנדרטים מהסוג הזה מחליפים לצינור איכותי אוניברסלי

שעולה כ 60 שח למטר .

יש לציין כשאתה קונה שמדובר בצינור שמיועד להזרקת דלק בקוטר 8 ממ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אכן כמו שרון אומר - אין טעם לשבור את הראש - לקפוץ לטכנו צינור או כל חנות אספקה אחרת לרכב שמוכרת צינורות לפי מטר ולקנות מטר צינור דלק מסוכך (דגש - לא סתם כל צינור! דלק זה לא בדיוק נוזל סימפטי לאורך זמן) בקוטר המתאים (90% שזה 8 , כמו שרון אמר) לקנות ולהחליף.

מה שכן - הייתי קונה בנדים חדשים "חד פעמיים" כמו המקורי - שלא פוצעים את הצינור ולא משתמש בבנד רגיל עם כל מני קומבינות או שוב בחד פעמיים המקוריים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בהמשך לדבריו של קודמיי, נשאלת השאלה האם בצינורות דלק המיועדים ללחץ גבוה ומהודקים בעזרת באנדים מקוריים חד פעמים מותר לפי הנחיות הייצרן להחליף לבאנדים סטנדרטיים עם בורג ?

כידוע לכולנו, סגירה של באנד אוניברסלי ללא רגש עלולה לגרום לפגיעה בצינור בטווח הארוך או ניתוק הצינור. כמו כן באנדים אוניברסלים לא מהדקים בצורה אחידה או מושלמת את הצינור בכול היקפו.

איזה כייף לי :)

פורסם

אפשר להחזיר את הבאנדים הישנים אם הם תקינים.

לדעתי אפשר גם להחליף אותם לבנדים איכותיים עם בורג, אין צורך לחזק חזק מידי עד כדי שבירת הבנד.

פשוט סגירה חזקה של הבנד תהרוס את הצינור, עם הזמן עלולים להיווצר סדקים, וגם יהיה קשה לחלץ את הצינור לאחר פתיחת הבנד בעתיד.

הבנדים "המקוריים" יש להם לחץ קבוע ומתאים.

פורסם

לפני חודש ימים עשיתי סיבוב במספר חנויות ברחוב יצחק שדה ולא מצאתי באנדים חלקים בחלק הפנימי וגם אלסטים ולא קשים כמו שנמכרים.

• ספונסר פורום
פורסם

חבקים כאלו בלחיצה שהם חלקים בחלקם הפנימי אני

קונה אצל "אפל" שברחוב שונצינו ממול גל אור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אפשר להחזיר את הבאנדים הישנים אם הם תקינים.

לדעתי אפשר גם להחליף אותם לבנדים איכותיים עם בורג, אין צורך לחזק חזק מידי עד כדי שבירת הבנד.

פשוט סגירה חזקה של הבנד תהרוס את הצינור, עם הזמן עלולים להיווצר סדקים, וגם יהיה קשה לחלץ את הצינור לאחר פתיחת הבנד בעתיד.

הבנדים "המקוריים" יש להם לחץ קבוע ומתאים.

לא נכון !

הבאנדים המקוריים של צנרת הדלק בתא המנוע הם חד-פעמים ויש צורך בפלייר מיוחד לשם הרכבת באנדים חדשים.

רוב ייצרני הרכב אם לא כולם אוסרים על שימוש בבאנדים עם בורג עבור צינורות דלק העובדים בלחץ גבוה.

הייצרן VAG משתמש בבאנדים ובכלי מיוחד (ראה תמונות)

כן אני יודע שרוב המכונאים משתמשים בבאנדים עם בורג וזה עובד. אני אישית ברכב שלי לא מרכיב באנדים עם בורג לעולם גם אם אני צריך לשלם 20 שקל עבור באנד מקורי.

eg12941.jpg

eg12941x.jpg

eg12941z.jpg

• תוכן חדש...