Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה קטן שקרה לי,

לפני כ 5 שנים, אי שם בשנת 2004, נסעתי לי ברחבי הרצליה, וחניתי בכחול לבן.

את הדו"ח שעל השמשה מיהרתי לזרוק, לא כ"כ התייחסתי לזה (הרכב רשום על נכה)

כנראה שעם השנים הדו"ח הלך וגדל, והפלא ופלא, הסכום עומד על 1083 ש"ח.

לאחר שדיברתי עם העיריה, לא הסכימו בכלל לשמוע, ואמרו - שלם, או שזה עובר לעו"ד.

מרוב עצבים ניתקתי את השיחה, ולמען האמת קצת שכחתי מהעניין,

כחצי שנה לאחר מכן, מגיע לביתי בחור צנום, מציג את עצמו כ"אריה" מההוצאה לפועל, ומודיע לי שיש לי חוב, ועלי לשלם OR ELSE.

אמרתי לו שאני לא משלם שום דבר, ואני רוצה לבדוק ולראות על מה מדובר, הסכים האריה לתת לי יומיים לבדיקה, ואמר שישוב במידה והקנס לא ישולם.

טלפון מהיר לעיריית הרצליה מבשר לי הטיפול עבר למשרד עו"ד.

עד פה נשמע קצת מפחיד אולי קצת לא טוב - אבל ההמשך פשוט נפלא.

מרים טלפון אנוכי לאותו עו"ד, עונה לי אחת העובדות, אני שואל אותה לפשר הסכום, ועל מה מדובר, וכבר מכין את מתקפת ה "האם יש לכם הוכחות ששלחתם הודעה על הקנס כל שנה".

אך להפתעתי, אומרת לי אותה עובדת נחמדה "אין שום צורך לשלם את הקנס, הרכב מעודכן כרכב נכה, והחניה במקום X מותרת לרכב נכה. - שלח לי פקס עם הת"ז ובקשה לביטול הדו"ח, וראה את העניין סגור" .

שמח וטוב לב, חשתי הקלה.

מסתבר שלפעמים שווה שהטיפול יעבור הלאה, מאשר לדבר אל אוזניה הסגורות של עיריה.

פורסם

אתה נכה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כי לא ציינת זאת,וזה לא ברור מאליו.

בכל אופן,כח האדם של המדינה הוא פקידים.

לכולם קשה,על כולם עובר יום קשה. חוץ ממשרדי עורכי דין..הבנתי נכון? :wink:

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

בוא נשאל שאלה כזאת:

מתוך 100 מקרים כאלו,כמה יגמרו עם סוף טוב ובלי מריטת שערות?

אני מאמין בטיפול בבעיה כאשר היא חמה מהתנור,אם היית ניגש/שולח מכתב לעיריית הרצליה עוד באותו שבוע עם כל המסמכים הרלוונטים ,אני מאמין שהכל היה נסגר מהר מאוד בלי להגיע לעורך דין והוצאה לפועל.

בכל מקרה שכל אחד יפעל כפי שהוא חושב לנכון.

יום טוב לכולם.

פורסם
כן. מדוע?

כי ציינת שהרכב רשום על שם נכה, לא שאתה הנכה.

אם לא היית נכה, אז היה מומלץ שתוריד את ההודעה מהפורום, שכן היא מהווה סוג של הודאה באשמה.

בכל אופן, תהיה בריא :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...