Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום סיבה לרכוש לוח מבוסס אטום

יש פתרונות מבוססים C2D גם ב-MICRO ATX, וגם ב-MINI ITX,

בשניהם עם מעבד כמו 7500 תקבל עיבוד חזק וטוב, שיאפשר הרצת VSTים, במקביל לניווט, ווידאו חופשי,

לכל אלו שמדברים על אוברקיל, אני מציע לכם להריץ

4WAY אקטיבי מלא =

8 VSTים של גיין,

8 VSTים של אקולייזר,

8 VSTים של טיים קורקשיין,

4 VSTים של קרוס אובר באנד פאס מלא.

בנוסף לניווט ברקע, בנוסף ל-טלוויזיה מבוססת DVB,

נכון שCPC זה לא מערכת לגיימרים, והדרישות נמוכות ביחס למחשב HTPC\GMAEING ביתי,

עם זאת - עדיין יש דרישות ויש אלמנט נוסף שאל לזלזל בו, בבית שפותחים אפליקציה מסויימת למהירות העליה שלה כמעט ואין משמעות (בגבולות הנורמאל) זאת אומרת, אם פתחתי עכשיו נגן וידאו ולקח לו 3 שניות להפתח, לא נורא

ברכב אנחנו רוצים שהמערכת תהיה כמה שיותר "חלקה" ותרגיש כמה שיותר OEM, מה שאומר שאני בכל אופן לא מוכן לסבול שום דיליים, ושום השהיות.

לצורך זה צריך מעבד חזק מספיק,

• תגובות 244
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמודר מושבע, אין על הפאנן שבלבנות לבד, ואם יש לך את היכולות, לך על זה.

הסיבה שאני לא מכין היא שאני לא יכול להגיע לרמת הגימור שאני רוצה.

אבל אני בהחלט אשפצר.

עתיד - אתה משכנע, אכן אם מדובר בעיבוד קול ברמה הזאת, זה חשוב (וגם ראם).

אני חושב שאני לעומת זאת ישאר עם האטום היות ושוב, אני עושה את זה בשביל הפיצ'רים מסביב ולא עיבוד הקול.

אתה מציע לי לוותר על האטום ולעבור למשהו חזק יותר?שאולי יתן לי עוד כמה דברים שאני חולם עליהם (כמו פס או משחק אחר באוטו:) - השאלה רק מה אני יעשה עם כרטיס מסך:|)

פורסם

שלא תבין לא נכון

אני לא פוסל לרגע את האטום, הוא פתרון זול ויעיל מאוד כמערכת מוכללת, בטח ובטח אחרי ששנים השוק המצומצם הזה נשלט ע"י לוחות מוכללים של VIA עם מעבדי 1.2 גיגה הרץ, שבקושי מריצים סוליטר וCALC באותו זמן.

אבל לפני שרוכשים\בוחרים מה לרכוש, צריך להכיר בכל היתרונות והמגבלויות של כ-ל המוצרים הרלוונטיים הקיימים בשוק.

בצורה כזאת ניתן לבחור את המוצר שמביא לנו את היתרונות הבאמת חשובים לנו, ועם התפשרות בנקודות הכי פחות כואבות

כל זה במחיר המשתלם ביותר

פורסם

זה M4?

מותר לשאול כמה עלה לך כולל משלוח +מכס+מיסים+מע"מ ?

אני יכול לבקש מחבר (יותר נכון מאמא שלו) שיביאו לי אותו לארץ ממש בקרוב מוגאס.

אפשר גם 2, מישהו צריך?

פורסם

אין לו צורך בכלום לקירור מיוחד

קירור הסטוק שבא איתו יעשה את העבודה פיקס,

סך הכל אל תשכח שהמעבדים האלו להבדיל מבבית, חיים בסקאלה המאוד נמוכה של הביצועים שלהם

ולכן הם גם לא מתחממים כלכך,

אם הוא בונה מארז סגור - 2 מאווררים יסגרו את הפינה,

או הוא בונה מארז פתוח לא צריך בכלל מאווררים, רק קירור סטוק על המעבד

פורסם
זה M4?

מותר לשאול כמה עלה לך כולל משלוח +מכס+מיסים+מע"מ ?

אני יכול לבקש מחבר (יותר נכון מאמא שלו) שיביאו לי אותו לארץ ממש בקרוב מוגאס.

אפשר גם 2, מישהו צריך?

אכן M4

מחיר בערך 450 שקלים

פורסם

בשעה טובה הגיע כרטיס הקול adiugy 2 אך נראה שלהתקין אותו קצת עושה בלאגן במחשב .

התקנתי את הדריברים של KX ומשום מה כשהמחשב עולה במצב רגיל הוא נתקע והמקלדת והעכבר לא מגיבים .

מישהו נתקל או יודע מה הסיבות האפשריות ואיך כדאי לפתור ?

פורסם

איזה ווינדוס?

איזה דרייברים?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

3536 ? מה זה מתקופת המנדט?

תתקין את

3545b

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אתה יודע איך זה , כשהחלקים יושבים בבית אתה רוצה לראות אותם עובדים.

חוץ מזה שלא נראה לי שהמסך יגיע עד המפגש :cry:

אבל הכרטיס הוציא כבר סאונד (כרגע בלי אופציות מיוחדות ) ככה שאני מרוצה , לאט לאט יש תוצאות .

• תוכן חדש...