Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה בפרוייקט!

לגבי יצירת הברגות, או ליתר דיוק 'הברזה' -

בדרך כלל הברגים של לוח האם הם מסוג M3-0.5. כדי ליצור הברגות מתאימות יש לקדוח חור בקוטר 2.5 מ"מ ואז לעבור עם מברז M3-0.5 (אפשר למצוא בחנויות לכלי עבודה).

אני ממליץ לנסות לבד רק במידה ומדובר באלומיניום שהיא מתכת רכה. במתכות קשות יותר רצוי להעזר במישהו בעל ניסיון (כל מסגר בערך) מכיוון שלשבור מברז פצפון כזה זו ממש לא בעיה ולחלץ מברז שבור זה לא תענוג :wink:.

אפשר לקרוא על הברזות כאן.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תגובות 244
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צביקי תודה,

יש לי מקדחת עמוד לתכשיטנים - אז ככה שזה צריך להיות כלי מספיק טוב בשביל לעשות את העבודה בצורה מדוייקת - להשיג לוח אלומיניום מבחינתי זה שום דבר...

אני אברר על זה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
*רן, אתה טועה בקשר לסיכוך, יש מקום להלחים את הסיכוך ברדיו שארק, לא הרבה מכירים אותו

אבל ברגע שמלחימים לשם הקליטה משתפרת בצורה דרסטית,

אני מעלה תמונה שמראה הכל :

ידוע, אך עם הדונגל של ברנדו ההתעסקות קצת שונה. אני הגעתי לתוצאה הכי טובה בדרך שציינתי, אך ייתכן שהלחמה ראויה ללוח במקום הנכון (יש מקום כזה בסילאב\ברנדו) תעשה עבודה טובה יותר.

פעם אחת ולתמיד! רן, או רענן? מה השם שלך?

קשה לקרוא את הניק?! :twisted: גורל תמיד משנה לי את השם.

השם הוא רענן מאז, מתמיד ולעתיד :)

ציוד להברגות אין אבל אני בטוח שנצליח להתגבר על זה.

במקרה הכי גרוע נאלתר

במקרה שלי לא השקעתי בלחפש מברז. פשוט קדחתי חורים מעט קטנים יותר והשתמשתי ב"סטנדים" בכדי "להבריז". החסרון הוא ששניים נשברו תוך כדי והיה קשה לחלוץ אותם.

שיטת העבודה היתה "הברזה" עם סטנד אחד, שליפה שלו, והכנסה של סטנד חדש (שלא עבר עומסי פיתול) יחד עם לוקטייט.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

רענן, אני זוכר באחד המפגשים שאמרת לי שהשם הוא רן,

בואנה אני בטוח במליון אחוז וואי וואי אני אוכל כאפות :o

בקשר לסיכוך, חיבור הארכה לUSB שיפר אצלי ב5 אחוז את הקליטה, חיבור הסיכוך לגוף הרכב החריב לי את האמא של הקליטה לגמרי

הלחמה למקום היעודי שיפר ב85 אחוז לפחות,

אגב - מחפש המלצה לתוכנת DVB טובה (לא, VLC לא טובה לטעמי, היות ויש לה תופעות מפגרות כמו קריסה שאין קליטה)

פורסם

יש לכם תמונה של החיבור לסיכוך חליפי בלוך של הסילאב\ברנדו?

אין לי בעיה לעשות את זה - אני רק צריך לדעת איפה החיבור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אנסה לשלוח שאלה ישירה לBRANDO - נראה אם הם יוכלו לענות

אולי גם לסילאב

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא זוכר שמצאתי משהו לברנדו אבל לsilabs יש

http://www.digital-car.co.uk/forum/showthread.php?t=6702

תעשה גם חיפוש בmp3car תמצא כמה תרדים בנושא..

עוד משהו מעניין ( שווה לקרוא ולעקוב עד הסוף ) :

http://www.mp3car.com/vbulletin/power-supplies/130042-power-supplies-minimal-radio-interferance.html

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני אצטרך להרשם - יותר מאוחר.

תודה!

Pioneer TS-X150

פורסם

מה זה הקללות האלה?

להלחים פאזות :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אי אפשר לחורר את צידי הפיאות ולתפור אותן? :-P:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אפשר לעשות מה שאני עשיתי במארז שבניתי

אתה שם בקצה פשוט זווית אלומיניום ותוקע אותה עם ניטים קטנים

יפה אסטטי ולא דורש כישורים

• תוכן חדש...