Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא יודע למה הם מנסים לפרוץ (בפעם ראשונה הלך מנעול של הדלת בנזק של יותר מ1400 שקל). התקנה דיי צנועה ובניות בקורות נצבעו בצבע שחור מט. רכב לא מושך ומקום יחסית חדש.

כנראה שמחר אני יצלם כמה תמונות ויפתח תרד :-(. אני ממש לא רוצה לעשות את זה, במיוחד אחרי ריצות אחרי מכס ודואר.

לפחות מגבר שלי ישמח אותי :-P.

ארזה תמיד מרוצה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות מההתקנה ברכב אתה תוכל למצוא בת'רד שמסכם את מפגש מרכז האחרון שהיה ב5.12.2009 לצערי לא הספקתי לצלם תמונת התקנה - אבל אני עדיין צריך לעשות שם סדר בחיווט של החשמל למגבר - הוא ארוך מידי ויש רעשי אלטרנטור... אני מחכה ליום בהיר ואז גם אעלה תמונות.

לגבי החיווט - 4 גייג' לפי גודל ההברגה צריך להכנס, לחיווט של הרמקולים עד 8 גייג נראה לי שיכנס בטוח.

שאלתי את סטפן מנץ (בוראו של הלוויתן) אם צריך יותר מכבל 8 גייג' בשביל המגבר הזה, התשובה לו היתה, זה כל מה שאתה צריך.

והוא לא מאכזב עד עכשיו אז אני מאמין שהוא צודק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש !

משום מה לא מפליא אותי שהוא נשמע מצויין, זה רק הולך ונהיה נפוץ יותר ויותר.

אני בתור! :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני חייב להודות שאתה מפתיע אותי בתגובה הזאת.

חשבתי שאתה סגור על מגברים של סלסטרה - שזה מעולה בפני עצמו, אבל לא חשבתי שתגובה כזאת תבוא מהכוון שלך.

הפתעת אותי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בתור לשמוע !

אבל אני לא שולל כלום.

ברגע שיגיע הסט החדש, ננסה מספר מגברים ונראה איזה מהם יתאים באופן הטוב ביותר לאופי הסאונד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

טוב מאוד,

אני שם לב לפי ההודעות שלך שאתה מאוד מתרשם לטובה מהמגברים של סלסטרה - באמת גם יש סיבה טובה לכך.

לכן לא ציפיתי שאתה תתרשם מחוות הדעת שלי על מגברי קלאס D

תיקח בחשבון שעד כמה שמייחסים למגברים קשר לאופי הסאונד - אתה צריך לקחת את זה בערבון מאוד מוגבל היות וזה גם תלוי מאוד באיך שאתה עובד עם הקרוסים והפאזות.

אז אם אתה באמת רוצה להשוות נכון - רצוי או לעשות את ההשוואה הזאת כשהמגבר בFLAT וכל הפאזות מחוברות אותו דבר בין שמיעה לשמיעה

או לדאוג שאם אתה משתמש בקרוסים של המגברים - לדעת מה הסלופים שלהם בכדי להיות מסוגל לבדוק היפוכי פאזות בשביל לשלול עד כמה שאפשר שינויים סביבתיים של המערכת.

זה מה שקרה לי לפני הכיול האחרון - שכחתי לקחת את כל הדברים האלה בחשבון ותראה איך זה נסגר - ניר צוחק עליי במפגש בגלל שאני לובש חולצה סגולה בזמן שהוא שומע דיסק של וויטני יוסטון - אבל בקשר למערכת הוא קלע בול...

Pioneer TS-X150

פורסם

כדי לעשות השוואה אמיתית בין מגברים

צריך לקחת מערכת עם פרוססור חיצוני

לשים את המגבר על פלאט

ולכוון עם אוסיליסקופ את הגיינים

כדי לקבל אותה עוצמה בדיוק, ולוודא שאין עיווט

אז אולי אפשר לעשות השוואה ששווה משהו

פורסם

השוואה אמיתית על הנייר זה נכון - אבל לא צריך ללכת רחוק מידי.

אפרופו סרול - איזה סט אתה רוצה להגביר על המגברים? סתם מעניין לדעת.

Pioneer TS-X150

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי, מקפיץ 8)

אחרי מדידות שעשיתי (אפשר לחשוב...) יש לי בדיוק 25 סנטימטרים מתוך 24.7 שהמגבר החדש דורש איפה שהאדיסון יושב.

זה אומר שבצד שמאל הוא יהיה ממש צמוד לבד השמאלי ובצד ימין הוא יהיה ממש צמוד לגלגל הרזרבי.

תכלס זה מה שקורה עכשיו - רק שעכשיו יש את הספוגים שקצת מבודדים מהצדדים. יהיה אפשר להכניס משהו דק יחסית וחזק במקום לבידוד.

השאלה היא... האם לא קצת מוגזם "לדחוף" אותו שם? (חום, מקום לחוץ וכו'...)

יוסי, אתה מכיר את העניין שם הכי טוב... מה אתה אומר?

אדי, עד כמה הוא מתחמם יחסית? פליז תן נגיעה אחרי מאמץ ונסיעה..

תודה!

amp.JPG

פורסם

YO-YO

ביקשת ממני לבדוק (אתה מכיר אותי גם בשם לאנוספורס...) אם המגבר מתחמם - אז קודם כל, לפי מה שראיתי עד עכשיו, הוא לא מזיע בכלל.

א. יש לו חלון פרספקס במקום גוף מתכת - החום מתפזר הרבה יותר מהר.

ב. יש ברגים להסרה של החלון הזה במידה ואתה רוצה לקרר אותו מהר.

ג. התכנון של המגבר הזה בוצע בצורה כזו שהוא לא זקוק בכלל למאוורר FANLESS DESIGN

ד. למגבר הזה יש מצב פרוטקשן נפרד לכל ערוץ...

ה. הוא מותקן אצלי מתחת לרצפה צפה והוא לא הראה שום סימני מצוקה גם בימים חמים.

ו. הוא מנצל את מלוא ההספק שלו רק כשצריך אחרת הוא יורד להספק של 33 (בפועל 50) וואט לערוץ.

אבל לגעת בו עוד לא נגעתי - אז אני אצטרך לבדוק את זה ולחזור אליך.

באופן עקרוני - אין לך שום סיבה לדאגה.

פורסם

אני מעדכן...

YO YO

הבוקר נסעתי לעבודה ובמשך נסיעה של 40 דקות שמעתי כל הדרך על ווליום שהוא קרוב למקסימום של הHU, כן כן, אני יודע שיתחילו עכשיו בדיחות על הווליום שאני שומע בו -

למרות מה שחושבים - הבורג של המתקן אפניים שמחזיק את הציר שאליהם נתפס הגלגל השתחרר כשעמדתי ברמזור - מהבאסים :shock:

הגעתי לחניון - חיזקתי את הבורג הזה היטב ככה שלא יפתח יותר...

ונגעתי במגבר אחרי כל הזמן הזה - המגבר לא היה חם, לא היה חמים, לא היה קר, הוא היה כמעט קפוא!

העץ לעומתו היה טיפה נעים למגע, אבל המגבר היה ממש קר כאילו שהוא לא הופעל בכלל...

מקווה שזה עונה לך על השאלה.

פורסם

אתה יודע שזה לא מעודד תאחלס ?

מגבר מייצר חום, זה פועל יוצא של אופן הפעולה שלו

אם אתה לא מרגיש את החום בחוץ - הוא עדיין בפנים,

דווקא מגבר טוב אמור ישר לפלוט חום.

פורסם

זה בסדר גמור - גם לקח איזה שתים שלוש דקות עד שהחנתי את הרכב וגם נגעתי רק בצד שלו - לא יכלתי לפתוח את הרצפה באותו הרגע ולגעת בו מלמעלה.

אבל הוא היה קר כאילו שהוא לא עבד בכלל.

וזה דווקא ממש לא משהו שאמור לא לעודד אותי - זה אולי אומר שהמגבר הזה בכלל לא מתאמץ מצד אחד ומצד שני זה אולי אומר שיש לו פיזור חום מאוד יעיל.

כמו שהמערכת נשמעת - אני ממש לא מודאג משום דבר.

• תוכן חדש...