Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי המידות שלו - אין לי כרגע במדוייק אבל בוא נאמר ככה

הוא כמעט באותו הגודל של הקיקר 600.4 אבל הוא עבה יותר ממנו באיזה סנטימטר וחצי - ככה שבשביל מגבר שישה ערוצים שמוציא בקירוב ל185 עד 190 וואט לערוץ בפועל (מוצהר 150) הוא פיצפון!

אני מבין שאודיו קינג לוקח את הסאן דאון והסלסטרה כדוגמא אקראית ולווא דווקא משווה את הלוויתן אליהם.

אודיו קינג - כמו שאמרתי, אני לא עושה השוואה של מבחן עיוור אחד תמורת אחד וגם ציינתי כמה סיבות למה - בשביל לעשות בדיקה שכזו נהיה זקוקים לרכב של אליקו, ELI_I או גורל ומישהו שיהיה מוכן לנדב את המגברים.

אני מהרגע שהתקנתי את המגבר הזה לא מוכן לנתק אותו בשביל לעשות מבחן כזה.

מה שאני משווה אותו זה לתוצאות ששמעתי במערכות אחרות עם רכיבים דומים מאוד ולמען האמת כמעט זהים, אני משווה אותו להרבה מערכות טובות מאוד שיצא לי לשמוע מוגברים על מגברים מאוד איכותיים והתוצאה לאוזן לא מאכזבת.

אני משווה כאן בין רמת המערכות שנחשפתי אליהן לזו שאני שומע כרגע במערכת שלי.

אני לא עשיתי ולא עושה השוואה כרגע של המגבר הזה למגברים אחרים ספציפים - מה שאני כן יכול לאמר באופן וודאי זה:

א. אין לך שום סיכוי משמיעה עיוורת, לדעת שזה מגבר קלאס D.

ב. אין שום סיכוי משמיעה עיוורת שאתה תקטלג את המגבר הזה כמגבר שרמת הסאונד שלו היא נמוכה.

המגבר עלה לי 675 דולר כולל משלוח ולזה התווספו 900 שקלים של מכס.

סה"כ יצא 3550 שקלים +/-

תיקח עכשיו את המחיר הזה ותתרגם אותו לתוספת של יבואן + תוספת של חנות - אתה תגיע לסביבות ה5K אם לא יותר...

איך מביאים את המגבר הזה ללא משלוח מחו"ל? טסים לקליפורניה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך קישור למקום שהזמנת ממנו?

האם תוכל לבדוק לי רק את הרוחב שלו? (יש לי הגבלה רצינית ברוחב)

נראה כאילו אני עוד שנייה מזמין אותו... אני לא באמת הולך לעשות זאת. סתם מאוד מתעניין בשלב זה.

אתה חושב שאפשר להביא מגבר כזה במזוודה מחו"ל? זה יכול לחסוך יותר מ 1000 שח ואז המחיר שלו נהיה ממש מגוחך.

פורסם

http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/5852.html

זה 130

ו 140

ממש מעניין אותי אם אפשר להשוות את הלוויתן הזה לאדיסון שלי מבחינת איכות סאונד לוופרים וסאב (נניח וההספקים דומים פחות או יותר..)

לטוויטרים הייתי מבקש השוואה יחסית לג'נסיס אבל בטח כולם פה יגידו לי שאין סיכוי שהלוויתן מגיע לרמה של הג'נסיס... (כי רציתי לקנות ג'נסיס לטוויטרים)

נשמע ממש מדליק העניין של חסכון בחשמל, מבחינתי לפחות.. למרות שאין לי שום בעיה כזו והמצבר שלי הוא 66 אמפר על פורד פוקוס.

בנוסף פחות חוטים "ובלאגן" ברכב, מפצלים למגברים וכו'.

חבל שאין דף מידע נורמלי על המגבר הזה.

אדי, יש לך מושג עד כמה משמעותי ה 1 BIT שלך במערכת עם המגבר החדש? יכול להיות שבלי הפרוססור הזה לא הייתה כזו התלהבות?

איזה HU יש לך תזכיר לי?

פורסם
בשביל לעשות בדיקה שכזו נהיה זקוקים לרכב של אליקו, ELI_I או גורל ומישהו שיהיה מוכן לנדב את המגברים.

מה מיוחד ברכב שלי של אליקו ושל אלי ?

פורסם
יש לך קישור למקום שהזמנת ממנו?

האם תוכל לבדוק לי רק את הרוחב שלו? (יש לי הגבלה רצינית ברוחב)

נראה כאילו אני עוד שנייה מזמין אותו... אני לא באמת הולך לעשות זאת. סתם מאוד מתעניין בשלב זה.

אתה חושב שאפשר להביא מגבר כזה במזוודה מחו"ל? זה יכול לחסוך יותר מ 1000 שח ואז המחיר שלו נהיה ממש מגוחך.

אדי תתחדש ותהנה

יו יו אם רוצים אפשרי להביא גם מגבר יותר גדול וכבד מנסיון אישי {רק מיתפללים שלא יתפסו אותך :lol:ואם כבר מביאים אז מביאים שניים שלוש ככה בישביל הכיף}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
מה מיוחד ברכב שלי של אליקו ושל אלי ?

מערכת חשמל שיכולה לתמוך בבטחה במגבר שישה ערוצים קלאס A/B עם הספקים דומים לזה שיש בלוויתן או שני מגברי קלאס A/B שביחד יוצרים שישה ערוצים הדומים לזה שבלוייתן.

אם אתה רוצה לעשות השוואה של אחד מול אחד - זה ממש לא השוואה הוגנת אם המגבר קלאס A/B ישב על מערכת חשמל שלא יכולה למצות אותו - זה יתרון מובהק ללווייתן ולא השוואה בתנאים אידאליים.

YO YO

לגבי מידות ומשקל: לקוח מתוך חוברת ההדרכה

Size W x H (247mmx55mm/9.7”x2.1”) x L 272mm/10.7” 410mm/16.1”

Shipping Weight (Kg/Lbs) 2.26/5 3.16/7

לגבי להשוות אותו למגברים של ג'נסיס, אני לא יכול להשוות אותו למגברים של ג'נסיס אבל אני יכול לאמר לך ששמעתי כמה וכמה מערכות מוגברות על הגברת ג'נסיס וגם מערכות שמוגברות על מותגים רבים ואחרים

מה שאני יכול לאמר הוא שהמגבר הזה לא יבייש את הפירמה לעומת כל מה ששמעתי עד היום ושוב אני לוקח בחשבון שמדובר פה במ-ע-ר-כ-ו-ת שונות עם כוונים שונים ורכיבים שונים, אבל ברמת הסאונד הבסיסי שלו - הוא לא נופל מכל מה ששמעתי עד היום למעט כמה מערכות בודדות ואחת מהן היא המערכת של לאון, השניה היא מערכת של יאריק שהיתה לו בפאסאט האפורה עם טוויטרים ביתיים של סיז והשלישית היא עוד מערכת אחת של יאריק שהוגברה על באטלרים וזו המערכת האחרונה לפני שהוא פרש מהתחום...

כל שאר המערכות ששמעתי - אני מאמין שהמגבר הזה יכול לתת פייט רציני - אבל זה לווא דווקא בגלל המגבר אלא בגלל שיכלול של כל מה ששמעתי עד היום.

זה לא מגבר שאתה יכול לקנות בחנויות אז אם אתה צריך לטוס לאן שהוא זה ישירות למפעל של ZED אודיו

או פשוט לשלוח להם אימייל ל [email protected]

אתה יכול אפילו לכתוב לו שEDDIE מישראל אמר לך לפנות אליו :-D אולי ילך לקראתך טיפ טיפה במחיר

באופן עקרוני אפשר לעשות קניה קבוצתית אבל אני חושב שזה עוד מוקדם מידיי ומי שירצה להתרשם לבינתיים יאלץ להגיע למפגשים ולפגוש אותי ובעתיד גם את יבגני.

עוד תוספת קטנה - לגבי הBIT1 - הביט 1 מבצע פעולות ומניפולציות על אות המקור - כאשר אני מתייחס למגבר הזה אני לוקח בחשבון שאותן מניפלציות יהיו קיימות גם בכל מגבר אחר, מה שאני מתייחס אליו זה לסאונד נטו בהתחלה, עוד לפני שכיוונתי גיינים היו דברים שהיה אפשר להרגיש מהרגע הראשון וזה שהשליטה באלמנטים היא בכמה דרגות יותר טובה מאשר היה קודם, היציבות של המערכת היא הדבר הבא שהורגש.

וכל זה בזמן שהיו לי פאזות הפוכות והכל מפוזר ולא נכון, אחרי כוונים בכלל אני יכול לאמר שמדובר במוצר נהדר ומאוד מייוחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תכלס זה נשמע די מדליק והמחיר לא בשמיים... אני לא מחפש מערכת בשמיים, מצד שני לא מחפש לרדת ברמה מהאדיסון שלי שאני מאוד אוהב. תכננתי גם להחליף לטוויטרים את המגבר לג'נסיס (שיושבים עכשיו על מגבר אולד סקול שיכול להיות טוב, סה"כ אני מרוצה ממנו אחרי כיוונים) ועכשיו אני שוקל לחכות קצת ואולי לקנות מגבר 6 ערוצים במקום ולמכור את הנוכחים.

הבעיה שהרוחב אצלי למגבר הוא כ 25 סנטימטרים אולי טיפטיפה יותר והמגבר הוא 24.5 אז יוצא שהצלעות קירור שלו יהיו חנוקות... השאלה עד כמה הוא מתחמם... ואני מניח שמספיק בשביל לא לחנוק אותו. מחר באור יום אני אבדוק בדיוק כמה מרחק יש ואולי אפילו צד אחד יהיה מאוורר. לשני תמיד אפשר לעשות יניקת אוויר חם החוצה באופן כזה שזה יהיה יעיל.

פורסם

אם רק היה לי ג'קסו ואפשרות לברוח מעבודה יותר מוקדם, אפשר היה לשמוע לוויתן מגביר 3WAY סקנים מוקדם יותר.

אלו החיים.:-(.

אני כבר חודשיים נוסע אם מערכת חצי מורכבת 2WAY. אני מתחיל להיתעצבן:x

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

לאלי I אם אני לא טועה יש אלטרנטור מקורי שהוא 120 אמפר - זה אמור להיות המינימום בשביל ללכת על השוואה שכזו.

לגבי התחממות המגבר, משום מה לא נראה לי שזה מגבר שהולך להתחמם מהר במיוחד לאור שיטת העבודה שלו מה גם שיש לו כיסוי עליון שהוא עשוי מפרספקס דק ויש לו צלעות קירור מאוד מאוד מאסיביות.

זה לא צריך להדאיג אותך. את כיסוי הפרספקס אפשר לפתוח אם אתה ממש חושש ואז יש לך מגבר "פתוח" וזו בדרך כלל שיטת קירור סופר אפקטיבית.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...