Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בניה שמתקדמת בקצב של צב.

תיכננתי להתקין אותו שבוע שעבר, אך בשביל זה צריך להחליף מספר כבלים. על מנת להחליף כבלים צריך לפתוח את הפלטה. אבל גם ככה אני חייב לעביר כבלים חדשים לפרוייקט חדש ולכן החלטתי להמתין.

מצורף קובץ שנשלח לפני מספר ימים לכל רוכשי מגבר.

בסקירה שלו גם רשום שמגבר זה לא מתנהג כמו class D.

145רמס ב12.6V לטוויטרים :lol::twisted:

http://www.audiogearreviews.com/reviews/amplifiers/review-zed-audio-leviathan.asp

http://rapidshare.com/files/316819693/ZED-PAS.PDF.html

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאוד יהיה מעניין להשוות אותו ראש בראש עם מגברי קלאס A\B ברמה גבוהה על אותו רכב.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

בשביל לעשות כזאת השוואה באמת אתה תצטרך להשוות אותו או למגבר שישה ערוצים שיהיה בגודל ובמשקל של מפלצת ומן הסתם על מערכת חשמל סטנדרטית, הA/B לא יסחוב - ולכן גם זו לא השוואה הוגנת במקרה של הרכב שלי. ההשוואה לא תהיה הוגנת כלפי המגבר קלאס A/B היות והוא לא יעבוד בתפוקה מלאה.

או מול שני מגברים - אחד 4 ערוצים והשני 2 ערוצים כאשר כל ששת הערוצים חייבים להיות באותו ההספק.

מהנסיון שלי משמיעה של הרבה מאוד מערכות - המגבר הזה ברמה מאוד מאוד גבוהה, מבלי להשוות אותו במבחן ישיר הוא עומד בפני עצמו כמוצר נהדר.

תיקח בחשבון שהמגבר הזה עובד כמערכת מנוהלת הספק והוא מוריד את ההספקים שלו ברגע שאין דרישה לכך ובכך גם חוסך צריכת זרם רבה ממערכת החשמל.

המגבר הזה חוסך אנרגיה בשתי צורות - אחת היא שיטת המיתוג של קלאס D, שמתבצעת כאן במהירות כזו שאוזן אנושית לעולם לא תוכל להבחין בכך (25 נאנו שניות...) והשניה היא ספק כוח שממתג את ההספק שלו ל20 אחוז הספק בערך כאשר אין צורך ביותר מזה או לסירוגין עוצמה מלאה בה הוא מוציא קצת מעל ה180 וואט בפועל.

אני מודע לכך שתמיד תהיה כאן אסקולה שלא תוותר על מגברי המלפצת שלהם ואולי באמת בצדק, אבל זה לא הופך את הלוויתן למגבר נחות, הוא מגבר מעולה שנותן תשובה מלאה לעתיד לקרות... וזה יקרה... בשלוש שנים הקרובות.

שוק הרכב עומד בפני שינוי - חלק מהסיבה שאני רוצה כרגע לעבור לרכב גדול יותר היא בגלל שכרגע זה עדיין כלכלי מבחינתי ובעוד כמה שנים אני מאמין שהממשלה לבדה תהפוך את זה לכל כך לא כלכלי שלא תהיה לי ברירה ולחזור למכוניות משפחתיות ממוצעות ומשעממות עד לכדי מכוניות קטנות שבהן... לא יהיה לי כבר מקום לסאב וופר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר להסתדר על שחור? :-P אתה יודע, אני חוסך למזדה 6 :-D

הספק כוח של המגבר הזה הוא ספק כוח ענק - מה שקורה זה שהספק הזה משתמש בשני סטים של מסילות (אלו שאתה דיברת עליהן ניר)

סט מסילות אחת להספק נמוך והשני להספק מלא - הספק ממתג בינן לפי הצורך.

בנוסף לכך לכל ערוץ וערוץ יש ספק נוסף משל עצמו לפי מה שאני רואה - אבל אני אצטרך לשאול את סטפן לגבי הנושא הזה ולחזור אליכם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש! אכן נראה כמו עסקה משתלמת... מצחיק לקרוא את השרשור הקודם בנושא ולראות את הדיעות והאמירות של אנשים לפני ההתנסות איתו.

האם תוכל להסביר מאיפה קנית אותו ואיך הגעת לכמעט 4000 שח? איפה אפשר לקנות אותו בלי משלוח מחו"ל?

בנוסף, יש לך מידות למגבר? חיפשתי דף מידע והדבר היחיד שמצאתי זה הדף המסכן הזה שהם מפרסמים באתר שלהם...

http://www.zedaudiocorp.com/Products/LEVIATHAN.htm

מה עם התחממות יחסית למגברים אחרים, בדקת?

מישהו מוכן להסביר איך אני יודע איזה CLASS המגברים שלי לדוגמא? (בחתימה)

האם אפשר להשוות כזה מגבר באיכות\עוצמה לאדיסון שלי לדוגמא? (מ 2 הכיוונים 8))

פורסם

כך לא עושים השוואה ,גם אם אתה מרוצה אתה לא יודע אם יש משהוא יותר טוב באותו מחיר אם לא ניסיתה

האינדיקציה היחידה שלך היא מגברי הקיקר.בנוסף הספקים הם לא הכול ,טוויטר או L4 לא צריכים 150RMS

כדי לעבוד טוב.מתחרים ישירים באותו מחיר בארץ הם :

סאנדאון 100.4+125.2

סלסטרה FA2150X+FA475X

שעולים פחות או יותר אותו דבר

תבדוק תחזור עם רשמים ואז תוכל לקרוא לזה השוואה אמיתית מול מגברי קלאס A\B ברמה גבוהה

{וגם פחות או יותר באותה עלות,בסופו של דבר הכול זה עיניין של עלות תועלת}.

פורסם

אם לא, שיגיד מה הוא חיבר בתור אינדיקציה

סה"כ מה שהופך את השרשור הזה למעניין זה ההשוואה של המגבר והטכנולוגיה החדשה שלו

אל מול שילוב מגברי קלאס A\B באותו מחיר וברמה הגבוהה ביותר שניתן להשיג בארץ

אם יבדק וימצא שאין הבדל\ירידה\עליה באיכות בין ה-ZED אודיו לבין:

סאנדאון 100.4+125.2

סלסטרה FA2150X+FA475X

אז ניתן להגיד כי מדובר באינדיקציה אמיתית

פורסם

לנוס, הגעתי מאוחר ופספסתי את ההשמעה אצלך ברכב, לצערי... פעם באה.

חוצמזה - מתנצל על ה"התעלקות" על הת'רד אבל אשמח לשמוע דעתכם על הזמנת המוצר הבא:

http://cgi.ebay.com/Infinity-KAPPA-FIVE-5-Channel-Class-D-Amplifier-1200W_W0QQitemZ180398754266QQcmdZViewItemQQptZCar_Amplifiers?hash=item2a009a89da#ht_4804wt_754

פורסם

הכוונה הייתה מה שניתן להשיג במחיר דומה בארץ

משמע כולל יבוא של מגברים חדשים מחול במחיר סופי דומה בארץ.

זה מכניס הרבה מאוד אלטרנטיבות

לקחתי את :

סאנדאון 100.4+125.2

סלסטרה FA2150X+FA475X

בתור אינדיקציה כי ניתן בקלות להשיגם וכי הם שילוב איכותי ובאותו מחיר פחות או יותר בארץ.

• תוכן חדש...