Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תכלס זה נשמע די מדליק והמחיר לא בשמיים... אני לא מחפש מערכת בשמיים, מצד שני לא מחפש לרדת ברמה מהאדיסון שלי שאני מאוד אוהב. תכננתי גם להחליף לטוויטרים את המגבר לג'נסיס (שיושבים עכשיו על מגבר אולד סקול שיכול להיות טוב, סה"כ אני מרוצה ממנו אחרי כיוונים) ועכשיו אני שוקל לחכות קצת ואולי לקנות מגבר 6 ערוצים במקום ולמכור את הנוכחים.

הבעיה שהרוחב אצלי למגבר הוא כ 25 סנטימטרים אולי טיפטיפה יותר והמגבר הוא 24.5 אז יוצא שהצלעות קירור שלו יהיו חנוקות... השאלה עד כמה הוא מתחמם... ואני מניח שמספיק בשביל לא לחנוק אותו. מחר באור יום אני אבדוק בדיוק כמה מרחק יש ואולי אפילו צד אחד יהיה מאוורר. לשני תמיד אפשר לעשות יניקת אוויר חם החוצה באופן כזה שזה יהיה יעיל.

שמדברים על אולד סקול, מדברים על מגברים עם תכנון של פעם, תכנון מאסיבי ולא מתפשר, עם רכיבים איכותיים כמו סוני מהסדרות הגבוהות והמאוד ישנות, PG הישנים, וכו',

לא כל מגבר ישן הוא אולד סקול, במקרה של הקאנווד הוא לא היה "מציאה" גם שהיה חדש, ולכן הוא לא מציאה גם בתור ישן

זה אולד ג'אנק, בדיוק כמו שמגבר של מאק אודיו או JBL 75.4 עוד 10 שנים לא יהפוך לאולד סקול.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אוותר על פתיחת החלון העליון, תודה 8)

מה אני צריך שיכנס לי אבק או בטעות ישפכו לי מיים בתא המטען מאיזה בקבוק מסכן...

מה שכן אולי אפשר להכניס אותו באלכסון כי הוא פחות ארוך מהאדיסון שאותו לא היה סיכוי להכניס באלכסון.

הנה תזכורת על מיקום המגברים שכרגע בחורף אין בעית החממות... לקיץ הבא כבר יהיו לי פתרונות.

מה יהיה עם הפורום הזה... מה... (רק שדרוגים הולכים פה :-P)

P1010543.JPG

פורסם

גורל, אני חושב שאתה טועה בקשר לאולד ג'ונק. המגבר הזה עובד כבר כ - 10 שנים ברציפות ומעולם לא עשה שום בעייה. רוב ה JBL-ים הללו לא יעבדו 10 שנים, אתה יכול להיות בטוח. KENWOOD של לפני 10 שנים הם לא KENWOOD של היום (חוץ מכמה פנינים שיש להם) ורואים עליו.

אח שלי קנה אותו בחו"ל (עם עוד המון רכיבים איכותיים בזמנו) ואני בטוח שהוא היה ברמה מאוד גבוהה כי אני יודע איזה מערכת הייתה לו בתקופת הרדיו טייפ והמחליף דיסקים. בנוסף, אני מכיר אותו והוא תמיד קונה את ההכי משוכלל. בזמנו זה היה מקביל למערכת שהיום חולמים עליה בפורום, תאמין לי.

אולי הוא לא חזק במיוחד, אבל איכותי הוא בטוח.

זו הסיבה שהוא מגביר לי טוויטרים ולא מעבר.

ממש הצחקת אותי כשהשוות אותו ל JBL מסכן של היום :lol::lol::lol:

אני אקבל את זה בתור בדיחה.

פורסם

אתה יכול לקבל את זה איך שבא לך,

אתה גם יכול לחיות בסרט שהמגבר הזה הוא משהו מיוחד

הוא קצת יותר טוב מהסינייאדה הגנרית שהולכת היום

אבל הוא לא אולד סקול ולא נעליים

הוא מגבר סופר פשוט ובסיסי, שאלי עם איכות יצור טובה משל הליינים הזולים של היום (מאק אודיו וכו') אבל אם נקזז את התיישנות הרכיבים

יש סיכוי לא פחות מגבוה שמאק אודיו חדש בכמה מאות שקלים יתן תוצאה עדיפה

בכל מקרה אם אתה מרוצה לא ברור למה לשדרג,

פורסם

YOYO

סה"כ האודיסון שלך הוא מגבר נהדר ואני לא חושב שלהשקיע כרגע במגבר כמו לוויתן בהכרח יתן לך תוצאה טובה יותר.

אתה יכול להוסיף מגבר שני ערוצים איכותי יד שניה לטוויטרים ולסגור עם זה שישה ערוצים טובים למערכת שלך.

בכסף שיעלה לך לרכוש לוויתן - אתה יכול לשדרג את מערכת החשמל שלך וישאר לך עודף...

אני קניתי את הלוויתן בגלל שתי סיבות -

חסכון באנרגיה היות ואין לי שום כוונה לשדרג מערכות חשמל ברכבים שלי - לא אוהב לשנות את המקורי, תקרא לי משוגע.

איכות צליל גבוהה שמבחינתי האמנתי מראש שתענה על כל הציפיות שלי וזה אכן קרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בכסף שעולה לי מגבר לטוויטרים והכסף שאני יכול לקבל על האדיסון זה יוצא מחיר של הלוויתן כולל משלוח לארץ... ואם אני מצליח להביא אותו דרך מישהו בכלל הרווחתי :-D

כמוך, גם אני לא מתכוון לגעת במערכת החשמל שיש לי כרגע ברכב במיוחד שהיא ממש טובה, חזקה ויציבה ואין לי בעיות איתה, גם לא למערכת בכמה רמות מעליה.

מגבר חסכוני כזה יחסית לאחרים, מאריך את חיי המצבר\אלטרנטור (טוב נו, אלטרנטורים גם ככה חיים יותר ממצברים).

יש סיכוי שהוא גם חוסך בצריכת דלק? (בוא נניח ומדובר במגבר זולל חשמל ולא נציל למגבר CLASS D)

ועוד משהו קטן שנשאל מקודם... איך אני יודע לאיזה CLASS לשייך את המגברים שיש לי? (ברור לי שהם לא D :idea:)

פורסם

הLRX - אני מאמין שA/B אבל אני לא רוצה להטעות או לטעות.

הוא מגבר הרבה יותר חסכוני בחשמל מהסיבה שהוא עובד לא רק בצורה אחת שחוסכת אנרגיה אלא שתיים.

האחת היא עבודה בקלאס D במיתוג שהמהירות שלו היא פשוט בגדר הדמיונית - 25 מיליוניות השניה מבחינת קצב המיתוג.

זה אומר שהמגבר "נח" כאשר הוא לא קולט סיגנל שעובר דרכו או שהוא פועל רק על חצי מגל הקול כל פעם - למיטב הבנתי כמובן בנושא זה. קצב המיתוג הוא אמת ונכון.

והשיטה השניה שהיא באמת השוס מאחורי המגבר הזה - ספק הכוח ממתג בין שני מצבי עבודה כאשר באחד מהם הוא מוציא סביבות ה40 וואט לערוץ במידה והוא לא חש בעליה בצריכת הזרם מעבר לרמה מסויימת והשניה היא כמובן בהספק מלא.

אני יכול לאמר שעשיתי ניסוי היום ושמעתי בווליום נמוך כאשר נקודות החיתוך שלי בין הטוויטרים למידים היא 5.5K ובווליום נמוך באמת גובה הבמה ירד - דבר שלא שמתי לב אליו אתמול כי כנראה שלא שמעתי בווליום נמוך מספיק.

מחר אני הולך לבדוק את ההתנהגות הזו פעם נוספת ואז אני אראה איזה סטאפ בביט1 של נקודות חיתוך הכי מתאים לי באיזה מצב.

אני חוזר ואומר - מוצר מאוד מאוד מעניין

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי תתחדש על הקנייה אני תמיד נהנה לקרוא את הפוסטים שלך.

הלכתי, צללתי, ולא מצאתי לוויתן כמו שלך כנראה שהכיס כרגע לא מספיק עמוק ;)

אני כרגע גם עם אוטו של ליסינג ואין בכוונתי לשדרג מערכת חשמל אם אני יביא מגבר קלאס D

כמובן שיותר פשוט מהלוויתן בסביבות ה1200 האם הצריכת חשמל גם תרד?

במידה ואני ירצה לשפר את המערכת באופן יותר מורכב?

האם הרכב שלך בעל רדיו דיסק מובנה?

ובחינת הקומפ' עשית איזו שהיא בנייה מיוחדת?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם
אדי תתחדש על הקנייה אני תמיד נהנה לקרוא את הפוסטים שלך.

הלכתי, צללתי, ולא מצאתי לוויתן כמו שלך כנראה שהכיס כרגע לא מספיק עמוק ;)

אני כרגע גם עם אוטו של ליסינג ואין בכוונתי לשדרג מערכת חשמל אם אני יביא מגבר קלאס D

כמובן שיותר פשוט מהלוויתן בסביבות ה1200 האם הצריכת חשמל גם תרד?

במידה ואני ירצה לשפר את המערכת באופן יותר מורכב?

האם הרכב שלך בעל רדיו דיסק מובנה?

ובחינת הקומפ' עשית איזו שהיא בנייה מיוחדת?

הוא יהיה יותר חסכוני ממגבר קלאס A/B שמוציא את אותם ההספקים זה בטוח אבל הוא עדיין לא יהיה חכסוני כמו הלווייתן או הקרונוס של ZED משום שספק הכוח של מגבר קלאס D סטנדרטי לא מבצע מיתוג להספקי המוצא כמו שהלווייתן\קרונוס עושים.

אבל יש לזה מחיר במידה ואתה מתקין כמוני - בקיק פאנלים, היות וברגע שהמגבר מוריד את הספק העבודה שלו הבמה גם כן צונחת בגובה - זו תיאורייה כרגע אבל אני הולך לאמת אותה היום בערב.

אז ההתקנה הבאה שלי - הטוויטרים יעלו לקורות...

Pioneer TS-X150

פורסם

את רשמיי מההשמעה במפגש אצל אדי אמרתי לו והוא גם רשם אותם בתגובה הראשונה בפוסט הזה. אני מאוד לא אהבתי את תחום המיד וגם אני הרגשתי שהוופר אנמי, לא הצלחתי לזהות אם זה בגלל כיוונים, חוסר בידוד בדלת או פשוט שההאבוק 7" לא מתאים לתצורה הזאת.

בכל מקרה זה לא מה שחיפשתי. לא חיפשתי במה, לא חיפשתי מרכוז, לא חיפשתי גובה.

הדבר היחיד שחיפשתי הוא את איכות הצליל והאמיתיות שלו. מאחר ומעולם לא שמעתי מגבר פול-ריינג'-קלאס-D, לאור רשמים מפורומים בארצות הניכר מגבר כזה נתפס בעיני רוחי כמגבר עם צליל קר, לא אמיתי. מגבר שיעשה את העבודה המוטלת עליו וזהו, ממש כמו מגברים גרמניים (עם חובבי זטק והליקס הסליחה).

אפשר לומר שהופתעתי. אין שום דרך בעולם לדעת שהמגבר הזה הוא לא מגבר קלאס AB. לא מצאתי בו שום מגרעת באופי הצליל שמרמזת על מוצא מערכת הכוח שלו. הצליל היה נקי, נעים ו"נמרח" או "חי" כמו שצריך. אין לי צל של ספק שעם הרבה כיוונים, פאזות ושינוי נקודות חיתוך אדי יצליח לסחוט את המיץ מהעסק שלו ובגדול.

מה שהבנתי סופית אחרי המפגש הקצר עם החבר החדש הוא שתחום האודיו מספיק בשל בשביל לקבל את הטכנולוגיה החדשה הזאת ולאט לאט אנחנו רואים עוד יצרנים המייצרים מגברים כאלה. כנראה שלשם תחום האודיו צועד ובינתיים אני לא רואה שום סיבה להמנע מכך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אפרופו סתם בשביל הקטע - למי שתהה לגבי איכות הרכיבים בתוך המגבר - רכיבים של בר בראון כמו בכל מגבר ברמה גבוהה בשוק.

Pioneer TS-X150

פורסם

יוווו נכון, ולי לא יצא לראות את הרכב שלך אחרי כל העבודות שאתה עושה.

קצת קשה לשמוע חתימה :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...