Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת Mazda MX3 בת 16 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלת תם - מה כ"כ מיוחד במזדה MX3? אני מבין שהיא היתה יחסית יפה (ומעט מתקדמת) לזמנה, אך מדוע לשלם עליה סכום כה גבוה לאחר שחלפו למעלה מ-15 שנים??? אפילו מבחינת רושם (ואני מניח שזה השיקול של רוב הרוכשים) היא כבר לא עושה את זה היום.

פורסם

מראה מיוחד, יומרות ספורטיביות (לא יודע האם היא גם מקיימת), מנוע V6 (קטן).

וחוץ מזה זה רכב נדיר.

40K או לא אני לא יודע. זה באמת המחירון שלה?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

Guest ספורטמוטורי
פורסם

מי שמוכר הונדה S2000,תמיד מודיע שמחירון לא מעניין אותו,אז מבקש הרבה מעל המחירון.

זה בדיוק אותו דבר אך להיפך,מיאטה ישנות(פחות משנת 98) נמכרות לפי מחירון שממש לא מעניין אותי ולא מעניין הרבה קונים,מחירון של 40000 אל אוטו כזה שנת 94 זה מוגזם,אני בטוח שבשנת 1994 האוטו נמכר במחיר לא כל כך רחוק מהמחיר הזה.

פורסם

לא מבין מה אתה רוצה ממיני - כסף שלך, החלטה שלך.

זהו שוק חופשי. ואתה אדם חופשי.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

סתם לידע כללי, מחירון של MX-3 מודל 94 עומד על 39,500.

מבחינת תמורה למחיר, אני חושב שהיא לא רעה בכלל (מחזיק אחת כזו מזה כ- 7 שנים).

נכון לא מדובר כאן ברכב עם ביצועי מנוע ספורטיביים פרופר (לפחות לא בגרסאות המאושרות בארץ).

אבל בכל הנוגע לאחיזה והתנהגות - הרכב הזה נמצא לגמרי בפאזה אחרת משאר הרכבים. יש בו כיף אין סופי, אם בנהיגה ספורטיבית או יומיומית.

ובנינו יש לו גם "לוק" לא רע בכלל.

החסרונות: חלפים די יקרים, ומנוע קצת חלש במומנט ורובן עברו התעללות.

יתרונות: רכב מהנה מאוד (ואני לא חושב שדעתי משוחדת), גיר קצר, מראה נאה, מנוע V6 1900 (אגב זה הV6 הכי קטן שיצא אי-פעם בייצור סדרתי), וחסכונית (יחסית) בדלק - אם לא קורעים אותה (אני היתי מגיע ל 1 ל- 15 בבין עירוני בנהיגה חסכונית).

ובעוד חצי מילה, הרכב הנ"ל די נפוץ בקנדה - שם הוא עונה לשם "פרסידיה". ומה שעושים זה משתילים לו מנוע מזדה KL-ZE שנותן 200 כ"ס ומומנט די נאה, המוביל את הרכב לזינוק של 6.2 מ-0 ל- 100.

אגב, בארץ יש רק אחת כזו "מאושרת" למהדרין (הגיע מחו"ל עם תושב חוזר).

בקיצור, רכב עם הרבה פוטנציאל

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

פורסם

מצטער, אבל ב-40000 שקלים אני יכול לחשוב על לא מעט מכוניות צעירות הרבה יותר שיתנו את אותה כמות פאן. אז תמורה למחיר? לא ממש.

וסלח לי, אבל כיף אין סופי? פאזה אחרת משאר הרכבים באחיזה והתנהגות? אתה לא חושב שאתה "קצת" מגזים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ב40K ניתן לרכוש קליאו ספורט ממודל 01-02 עם נתונים הרבה יותר טובים.

אם למשהו יש פטיש לרכב הזה (MX3) ספציפי אז הכסף לא באמת ישחק תפקיד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...