Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז לאחר הרבה קריאה של הפורום ועם המון מוטיבציה להגיע לסאונד המושלם

הגעתי למסקנה שאני חייב לעשות איטום לדלתות ותא מטען.

וגם הבנתי שאני צריך את הבאלק פק של דיינמט - נניח שקניתי (1000 ש"ח בערך)

יש לי סיויק 2001

2 מגברים

6.5 אינפיניטי רפרנס מקדימה

6.9 אינפיניטי רפרנס

2 קיקר 12" קומפ וי אר

אני לא רוצה להתעסק עם הפירוק שך כל הדברים כמו הדלתות באוטו, אני מחפש מישהו שיעשה לי את העבודה של האיטום.

1. כמה צריכה לעלות העבודה ? תא מטען ודלתות

2. אשמח לקבל המלצות לגבי מתקין

3. המערכת שלי כרגע באוטו הישן ואני רוצה להעביר לסיויק - אז אני צריך גם המלצה למתקין למערכת (אולי גם שניהם יחד)

תודה מראש

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דלתות ותא מטען

כלל חומר תכין באיזור ה-4K, אולי תשאר עם טיפונת עודף

או שאולי יחסר לך טיפה

כל מקרה לגופו

4K ???? אל אלוהים ?

אתה מדבר איתי כולל ההתקנה של המערכת נכון ?

אם לא זה מטורף

פורסם

תראה, רק בידוד של 2 הדלתות עם 2 שכבות נכבדות עולה בערך 1200-1400 ש"ח.

ההתקנה כבר תלויה בהרבה גורמים, התקנה טובה יכולה לעלות בסביבות ה800-1500 ש"ח כולל טבעות וכל הקשקושיידה.

עוד שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך זה אם אתה רוצה לאטום את כל תא המטען או רק חלקים מקרקשים?

זה הכל תלוי.

בפורום יש 2 מתקינים שיכולים לעשות לך את העבודה הזאת בצורה הטובה ביותר והם:

ישראל - JUNIOR 66 - הוא מאזור הדרום אך מגיע לפעמים לבית הלקוח.

יוסי אלפיין - נמצא באור יהודה.

בהצלחה ומחכה לתמונות סיום התקנה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

למה מטורף? עלות החומר בלבד היא בסביבות ה2000 שח לדלתות (3 שכבות) ולתא המטען.

העבודה היא עבודה קשה וסיזיפית וקשה לי להאמין שתמצא מתקין שיעשה את העבודה בפחות מעוד 2000 שח.

אופס הנה הגעת ללפחות 4000 שח

קשה להגיע לסאונד מושלם בלי לשלם, אין מה לעשות אין ארוחות חינם אם כי הרבה מנסים לחפש אותם.

אלי

פורסם
תראה, רק בידוד של 2 הדלתות עם 2 שכבות נכבדות עולה בערך 1200-1400 ש"ח.

ההתקנה כבר תלויה בהרבה גורמים, התקנה טובה יכולה לעלות בסביבות ה800-1000 ש"ח כולל טבעות וכל הקשקושיידה.

עוד שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך זה אם אתה רוצה לאטום את כל תא המטען או רק חלקים מקרקשים?

זה הכל תלוי.

בפורום יש 2 מתקינים שיכולים לעשות לך את העבודה הזאת בצורה הטובה ביותר והם:

ישראל - JUNIOR 66 - הוא מאזור הדרום אך מגיע לפעמים לבית הלקוח.

יוסי אלפיין - נמצא באור יהודה.

בהצלחה ומחכה לתמונות סיום התקנה.

איזה מתקין עושה בידוד 2 דלתות ב1200 שקל ? אני אשמח לדעת לעתיד, אם הייתי יודע ככה לא הייתי עושה בידוד בעצמי,

לרוב בידוד 2 דלתות 3 שכבות נע באיזור ה1800\1900 שקל וצפונה מינימום, לרוב זה 2000 ויותר.

לבידוד אמיתי, לא סתם לזרוק כמה חתיכות על הדלת

פורסם

אני עשיתי זאת לבד ולא פעם אחת. אם אתה לא יודע מה אתה עושה, א. תהרוס את הדלת, פלסטיקה וכו.

ב. תהרוס את הידיים שלך, אחרי שעשיתי את זה לא יכולתי לעבוד יומיים, הידיים היו חתוכות לגמרי, בהחלט לא חוויה נעימה שהייתי רוצה לעשות שוב.

אלי

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל לי על שתי שכבות של סקונד סקין לכל דלת+ עבודה עלה 900

ואיטום מלא לתא המטען כולל דלת חמישית (שתי שכבות על הדלת) וכולל החומר כמובן 1200

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

טוב אז הגזמתי קצת, בידוד 2 שכבות כמו שצריך עולה בין 1400-1800 ש"ח וזה תלוי גם בחומר שמשתמשים.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

:mm_yeah:

תאחלס אני יכול לעשות איטום ב800 שקל 2 דלתות למי שרוצה

אני מדביק לו רדיד אלומיניום של סנו, עם דבק 3 שניות, בתמונות שהוא יעלה לפורום זה יראה אחד לאחד כמו סקנד סקין או דיינמאט :)

פורסם

900 שח כולל עבודה, נראה לי שהבחור שעשה לך את העבודה הוציא כסף מכיסו:wink:

איטום טוב יצריך כבאלק של סקנד סקין (אני מדבר מניסיון) שהוא לבד עולה יותר מ1000 שח

אם אתה סתם זורק קצת חומר בדלת בטח שיעלה זול יותר השאלה אם הוא שווה משהו.

אלי

פורסם

דיינמאט אקסטרים וסקנד סקין הם בערך אותו דבר, לא נראה לי שיש עדיפות לכאן או לכאן.

הDLS לדעתי מקביל לדינאמט הרגיל.

אלי

• תוכן חדש...